- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
yeni gördüm bu mesajınıBenim regl düzensizliğim vardı duphaston ile adet oldum enson 28 temmuzda şuan gene duphaston kullanıyorum 30 günde olursam 26 ağustosa denk geliyor
Ben pkolu değilim bi tane sağda yumurtam oluştu. Evet doktorlar öyle diyor çünkü hepsi döllenirse çoğul gebelik oluşur bu da risk. Tüm çoğul gebelikler risk taşır. İlaçsız doğal yolla olsa bile. Benim yumurtam 8 inde çatladı o yüzden 22 sinde adet olmam lazımfazla yumurta olursa dr ilişki yasağı ve çatlatma iğnesi vurmayacağından bahsetti. çoğul gebeliği risk olarak görüyorlarmış. fazla olsa bile ben kendim yaparım diye düşünüyorum ama bakalım nasıl ilerler... senin kaç yumurtan oldu? bat ne zaman
5 gün kalmışBen pkolu değilim bi tane sağda yumurtam oluştu. Evet doktorlar öyle diyor çünkü hepsi döllenirse çoğul gebelik oluşur bu da risk. Tüm çoğul gebelikler risk taşır. İlaçsız doğal yolla olsa bile. Benim yumurtam 8 inde çatladı o yüzden 22 sinde adet olmam lazım
Doktor kan tahlili yap dedi 15.güne kadar test yapma dedi yalancı pozitiflik olabilirmiş iğnenin etkisiyle Pozitif çıkınca arayıp söylicem ona göre neler olur bilmiyorum. Pozitif çıkmazsa da reglin 3.günü gel dediyeni gördüm bu mesajınınasıl test yapacaksın, kan mı ev tipi mi? doktor gel vs dedi mi?
Kaç yumurtan oluşmuştu.Bendede pco var femara+catlatma ignesi yaptim bugün 5. Günüm hayirlisi olsun hakkımızda artık umudumuz kalmadi
Aleykümselam bende olmadıKızlar selam bugün iğneden sonra 6. Günüm idrara sıkışınca ve ilişki esnasında sağ kasığımda bir ağrı acıma gibi oluyor. Bunu yaşayan var mi?
Evet riskli Rabbim korusun sağlıklısını nasip etsinBen pkolu değilim bi tane sağda yumurtam oluştu. Evet doktorlar öyle diyor çünkü hepsi döllenirse çoğul gebelik oluşur bu da risk. Tüm çoğul gebelikler risk taşır. İlaçsız doğal yolla olsa bile. Benim yumurtam 8 inde çatladı o yüzden 22 sinde adet olmam lazım
inşallah güzel sonuç olurDoktor kan tahlili yap dedi 15.güne kadar test yapma dedi yalancı pozitiflik olabilirmiş iğnenin etkisiyle Pozitif çıkınca arayıp söylicem ona göre neler olur bilmiyorum. Pozitif çıkmazsa da reglin 3.günü gel dedi
aminn ,inşallah güzel sonuç olur
Kaç yumurtan oluşmuş
2 ama 1'i istenilen büyüklükte degildi diğeri ise 18 mm idiKaç yumurtan oluşmuştu.
Adet düzenin nasil canimBendede pco var klomen verdi bittiktrn bir kaç gün sonra gittim iğne verdi bir gün sonra akşamüzeri vurul dedi bende iş çıkışı göbekten yaptırdım
Evet göğüs asiri hassas dokunamıyorum ve ağrı oluyor, belimde çok agri var ve gün içinde hep uyku hali var üzerimdeİyimiş belirti hissediyor musun
ben duphastona geçen ay başladım şimdide kullanıyorum. Evlendikten sonra iyice düzensizleşti. Bekarken yasmin kullanıyordum öyle regl oluyordum. Evlenmeden önce bırakmıştım. 2 ayı geçince olmuştun en son. Pco olunca malumAdet düzenin nasil canim, benimki çok düzensiz 5-6 ayda bir yada yılda bir geliyor. Tarlusal yada duphaston ile her ay adet görüyorum
8.günüm benimde bende belirti yok ekstradan iğneyi vurunca ilk zamanlar olmuştu .Evet göğüs asiri hassas dokunamıyorum ve ağrı oluyor, belimde çok agri var ve gün içinde hep uyku hali var üzerimdesenin kaçıncı günün ve belirtin neler canim
Bugün yaptım 10. Günüm.. kaset test yaptım hiçbir şey çıkmadı iğnenin etkisi geçmiş 4 gün sonra bi daha test yapacam o zamana netleşir. Hiçbir belirti yok5 gün kalmışgüzel haberler inşallah ne zaman test yapacaksın belirti var mı?
Bunlar gebelik belirtisi olabilir, bel ağrısı genelde gebelikte oluyorEvet göğüs asiri hassas dokunamıyorum ve ağrı oluyor, belimde çok agri var ve gün içinde hep uyku hali var üzerimdesenin kaçıncı günün ve belirtin neler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?