- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 23
- 25
İdrarda görüp öyle kanda baktırmak istiyorum ben direk kan verip olumsuz olursa üzülürüm bi kaç kere öyle yapmıştım üzücü oluyo idrar testinde o kadar üzülmüyorumiyi yaptın
eevet öyleymiş hadi bakalımben kanda öğrenmek istiyorum kaset almıcam kendimi ona şartladım
Hangisi senin için daha iyiyse onu yap tabiİdrarda görüp öyle kanda baktırmak istiyorum ben direk kan verip olumsuz olursa üzülürüm bi kaç kere öyle yapmıştım üzücü oluyo idrar testinde o kadar üzülmüyorum
Bakalım gün gün yazarımBelirtilerin artacak mı acaba
merhabalar birden fazla yumurtan büyürse çoğul gebelik şansın artıyorMerhaba arkadaşlar, ben de dün klomene başladım çatlatma iğnesi olacak mı bilmiyorum daha beklemedeyim.. çoğul gebelik olabilir deniliyor, çoğul gebelik yaşayan var mı?
AnlaştıkkkBakalım gün gün yazarım
bende pco var bu yüzden x2 daha fazlaymış bu risk. ne olur ne biter bilmiyorum. sizde çatlatma iğnesi yapıldı mı kendi mi çatladı?merhabalar birden fazla yumurtan büyürse çoğul gebelik şansın artıyor
Bendede pco var klomen verdi bittiktrn bir kaç gün sonra gittim iğne verdi bir gün sonra akşamüzeri vurul dedi bende iş çıkışı göbekten yaptırdımbende pco var bu yüzden x2 daha fazlaymış bu risk. ne olur ne biter bilmiyorum. sizde çatlatma iğnesi yapıldı mı kendi mi çatladı?
Keşke olsa pconun tek güzel yanı ikiz bebeklerim olursa olurbende pco var bu yüzden x2 daha fazlaymış bu risk. ne olur ne biter bilmiyorum. sizde çatlatma iğnesi yapıldı mı kendi mi çatladı?
oyy kaç yumurtan olmuştuBendede pco var klomen verdi bittiktrn bir kaç gün sonra gittim iğne verdi bir gün sonra akşamüzeri vurul dedi bende iş çıkışı göbekten yaptırdım
sağlıkla kolaylıkla olsun daKeşke olsa pconun tek güzel yanı ikiz bebeklerim olursa olur
Öyle tabisağlıkla kolaylıkla olsun datek,ikiz,üçüz farketmez
3 ama biri küçüktü bayaoyy kaç yumurtan olmuştu
Biz riske atmadık. Kendi de çatlayabilirdi çok güzel büyümüştü ama yine de iğne vurdum çatlatmak için. Bir gün sonrada çatladı zatenbende pco var bu yüzden x2 daha fazlaymış bu risk. ne olur ne biter bilmiyorum. sizde çatlatma iğnesi yapıldı mı kendi mi çatladı?
maşallah harikaÖyle tabi
3 ama biri küçüktü baya
fazla yumurta olursa dr ilişki yasağı ve çatlatma iğnesi vurmayacağından bahsetti. çoğul gebeliği risk olarak görüyorlarmış. fazla olsa bile ben kendim yaparım diye düşünüyorum ama bakalım nasıl ilerler... senin kaç yumurtan oldu? bat ne zamanBiz riske atmadık. Kendi de çatlayabilirdi çok güzel büyümüştü ama yine de iğne vurdum çatlatmak için. Bir gün sonrada çatladı zaten
Benim regl düzensizliğim vardı duphaston ile adet oldum enson 28 temmuzda şuan gene duphaston kullanıyorum 30 günde olursam 26 ağustosa denk geliyormaşallah harikabat ne zamandı? ikiz olma ihtimali var şuan resmen çok heyecanlı
bana demedi riskli diye vurulalım şansımız yüksek dedi çoğul gebelik olarak bişey demedi ben dedim aa o zaman ikiz olma şansı var diye.fazla yumurta olursa dr ilişki yasağı ve çatlatma iğnesi vurmayacağından bahsetti. çoğul gebeliği risk olarak görüyorlarmış. fazla olsa bile ben kendim yaparım diye düşünüyorum ama bakalım nasıl ilerler... senin kaç yumurtan oldu? bat ne zaman
aiyy inşallah olur hayırlısıylabana demedi riskli diye vurulalım şansımız yüksek dedi çoğul gebelik olarak bişey demedi ben dedim aa o zaman ikiz olma şansı var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?