- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 24
Sorununuz nedir özel değilseDaha önce de ovitrelle yapılmıştı bana 3 kez. Birinde 14. Gün diğer ikisinde 17. Gün regl olmuştum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorununuz nedir özel değilseDaha önce de ovitrelle yapılmıştı bana 3 kez. Birinde 14. Gün diğer ikisinde 17. Gün regl olmuştum.
Bende de eşimde de hiçbir sorun yok. 3 ayrı doktora gittim. Her gittiğim doktor muayene sonuçlarının gayet güzel olduğunu söylüyor. 3.5 yıllık evliyiz, 1 yılı aşkın süredir deniyoruz.Sorununuz nedir özel değilse
Bizde öyleyiz ikimizde de sorun yokBende de eşimde de hiçbir sorun yok. 3 ayrı doktora gittim. Her gittiğim doktor muayene sonuçlarının gayet güzel olduğunu söylüyor. 3.5 yıllık evliyiz, 1 yılı aşkın süredir deniyoruz.
ilaçlar yapıyor kuzum hemde öyle böyle değil.....İştah artışı var mı acaba kullandığımız ilaçlar mı yapıyor yoksa duygusal açlık mı hissediyorum ya da stresliyim farkında değil miyim
Malesef ilaçlar bitince veiririz artıkkilaçlar yapıyor kuzum hemde öyle böyle değil.....
Ayy ben mi bile heyecanlandım doktorun bugün olmamasında vardır bir hayrKızlar az önce sağlık ocağına gittim şansıma doktorum bugün köye gitmiş mobilmiş perşembe günleri. Progesteron baktıramadım. Yarın devlet hastanesine randevum vardı zaten orda baktırcam doktorum 18 inde de baktırabilirsin dedi. Ama az önce eve gelirken kaset test aldım bugün 10. Günüm iğnenin etkisi geçmiş mi bakıcam ve koyu çıkarsa umutlanırım testi tekrarlarım. Ama silik çıkarsa yandım acaba iğnenin etkisi mi geçiyor diye düşünecem yoksa gebelik varda yeni yeni mi yükseliyor diye düşünücem birazdan yapıcam
Bende öyle düşündüm bu nasıl bir şans dedim kendimeAyy ben mi bile heyecanlandım doktorun bugün olmamasında vardır bir hayr
Engeller imtihandır diye düşünüyorum sabrın ölçülüyordur sonunda güzellik seni bulabilir Rabbim bilirBende öyle düşündüm bu nasıl bir şans dedim kendime
Yolda gelirken çok dua okudum Allahım bu bana bi işaret mi dedimEngeller imtihandır diye düşünüyorum sabrın ölçülüyordur sonunda güzellik seni bulabilir Rabbim bilir
İyi yaptın dualarda buluşalım . Bunları yaşamak bu strese girmek bile nasip işi :)Yolda gelirken çok dua okudum Allahım bu bana bi işaret mi dedim
Beta hcg aralığı kaç testinBugün 10. Günüm iğnenin etkisi geçmiş
25 ml olarak yazıyoBeta hcg aralığı kaç testin
Baya yüksekmiş25 ml olarak yazıyo
Olabilir 15.gün birdaha yapsana testDünden beri başım ağrıyor ve bel ağrım başladı bi kaç gündür, kasıklarım ağrımıyo, memede hassasiyet veya ağrı yok. idrarımın rengi de koyu sarıya yakın bakalım
Öyle yapacam gelirken 2 tane test aldım zatenOlabilir 15.gün birdaha yapsana test
Aynen. Daha kana karışacak ondan sonra idrara geçiyor.Baya yüksekmiş
iyi yaptınÖyle yapacam gelirken 2 tane test aldım zaten
eevet öyleymiş hadi bakalım ben kanda öğrenmek istiyorum kaset almıcam kendimi ona şartladımAynen. Daha kana karışacak ondan sonra idrara geçiyor.