Aslında çok yeni zamanlarda belirti olmaması normalBugün yaptım 10. Günüm.. kaset test yaptım hiçbir şey çıkmadı iğnenin etkisi geçmiş 4 gün sonra bi daha test yapacam o zamana netleşir. Hiçbir belirti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında çok yeni zamanlarda belirti olmaması normalBugün yaptım 10. Günüm.. kaset test yaptım hiçbir şey çıkmadı iğnenin etkisi geçmiş 4 gün sonra bi daha test yapacam o zamana netleşir. Hiçbir belirti yok
rahme tutunurken olur mu bel ağrısıBunlar gebelik belirtisi olabilir, bel ağrısı genelde gebelikte oluyor
Anladim canimben duphastona geçen ay başladım şimdide kullanıyorum. Evlendikten sonra iyice düzensizleşti. Bekarken yasmin kullanıyordum öyle regl oluyordum. Evlenmeden önce bırakmıştım. 2 ayı geçince olmuştun en son. Pco olunca malum
Yumurtalik tarafı mı şiş yani kasik yerikarnım şiş o belirti sayılıyorsa
Evet olabilir ama her kadında olacak diye bi şey yok herkesin vücudu Farklırahme tutunurken olur mu bel ağrısı
karnım göbek altımla kasık üstüm alt karın bölgesiYumurtalik tarafı mı şiş yani kasik yeri
AynenEvet olabilir ama her kadında olacak diye bi şey yok herkesin vücudu Farklı
İğneden sonra 5. Gün daha iğne etkisi var diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorumBunlar gebelik belirtisi olabilir, bel ağrısı genelde gebelikte oluyor
Benimde oyleydi zaman geçince az indi sanki şişkarnım göbek altımla kasık üstüm alt karın bölgesi
Kaset test yap bak iğne etkisi varsa çıkar zaten ama çok büyük ihtimalle var zaten 5 gün erken bi süreİğneden sonra 5. Gün daha iğne etkisi var diye düşünüyorum umutlanmak istemiyorum
benim ufacık bişeyde karnım şişer zaten mide rahatsızlığı olan biriyim o yüzden çok dikkate almıyorum.Benimde oyleydi zaman geçince az indi sanki şiş
Bu hafta bitseydi hayırlısıylaa...Kaset test yap bak iğne etkisi varsa çıkar zaten ama çok büyük ihtimalle var zaten 5 gün erken bi süre
İğneden 3 gün sonra yapmıştım hiç olmasa çift çizgiyi göreyim dedim kaset teste çok güvenemiyorum kan testi daha güvenilir o yüzden sabırla haftaya cumartesiyi bekleyeceğimKaset test yap bak iğne etkisi varsa çıkar zaten ama çok büyük ihtimalle var zaten 5 gün erken bi süre
Senin yaş kaçtıİğneden 3 gün sonra yapmıştım hiç olmasa çift çizgiyi göreyim dedim kaset teste çok güvenemiyorum kan testi daha güvenilir o yüzden sabırla haftaya cumartesiyi bekleyeceğim
21 yaşındayım canim senin yaş kaçSenin yaş kaçtı
29 benimde. Yeni mi evlendin21 yaşındayım canim senin yaş kaç
Şimdi de sağ bacağıma ağrı girdi sızlıyor adetten önce de oluyordum böyle o yüzden gebelik mi adet mi anlamıyorumBu hafta bitseydi hayırlısıylaa...
Benimde haftaya pazartesi Salı belli olacak gibiİğneden 3 gün sonra yapmıştım hiç olmasa çift çizgiyi göreyim dedim kaset teste çok güvenemiyorum kan testi daha güvenilir o yüzden sabırla haftaya cumartesiyi bekleyeceğim
Valla ben sen hamile olacaksın gibi geliyor banaŞimdi de sağ bacağıma ağrı girdi sızlıyor adetten önce de oluyordum böyle o yüzden gebelik mi adet mi anlamıyorum
1 yıllık evliyim ben29 benimde. Yeni mi evlendin