- 4 Ağustos 2023
- 104
- 21
- 21
Bacak ağrısı adet diye biliyorum ama insallah gebelik olurrŞimdi de sağ bacağıma ağrı girdi sızlıyor adetten önce de oluyordum böyle o yüzden gebelik mi adet mi anlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak ağrısı adet diye biliyorum ama insallah gebelik olurrŞimdi de sağ bacağıma ağrı girdi sızlıyor adetten önce de oluyordum böyle o yüzden gebelik mi adet mi anlamıyorum
hım hayırlı olsun canımm☺☺1 yıllık evliyim ben
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzBenimde haftaya pazartesi Salı belli olacak gibi
Tesekkur ederim sen kaç yıllık evlisinnhım hayırlı olsun canımm☺☺
Senin iğne etkisi gitti belirtilerin hamilelik ya da regl olacakŞimdi de sağ bacağıma ağrı girdi sızlıyor adetten önce de oluyordum böyle o yüzden gebelik mi adet mi anlamıyorum
5 aylıkTesekkur ederim sen kaç yıllık evlisinn
Ayy inşallah hepimiz olalımValla ben sen hamile olacaksın gibi geliyor bana
Yaa sende yeni evlisin hayirli olsun canimm.5 aylık
Benimde tam 1 ay sonra 1 yıl olacak inşallah bu ay hamile olurum da eşime sürpriz yaparım çok istiyorum1 yıllık evliyim ben
Aynen. Belirti aramamaya çalışıyorum psikolojik olarak kendimi yönlendirmemeye çalışıyorum bakalım sonuç ne olacakSenin iğne etkisi gitti belirtilerin hamilelik ya da regl olacak
Evet adetten önce oluyordu benim. Ama işte hamilelik ile regl belirtileri çok benzermiş her kadında da aynı olmuyormuşBacak ağrısı adet diye biliyorum ama insallah gebelik olurr
Insallah canim yaaa Bende çok istemiştim ama kısmet olmadı Allah'm insallah sana Nasib ederBenimde tam 1 ay sonra 1 yıl olacak inşallah bu ay hamile olurum da eşime sürpriz yaparım çok istiyorum
Anladim ınsallah hamilelik ile sonuçlanırEvet adetten önce oluyordu benim. Ama işte hamilelik ile regl belirtileri çok benzermiş her kadında da aynı olmuyormuş
Teşekkür ettimYaa sende yeni evlisin hayirli olsun canimm.
BendeAynen. Belirti aramamaya çalışıyorum psikolojik olarak kendimi yönlendirmemeye çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak
Amin inşallah canımInsallah canim yaaa Bende çok istemiştim ama kısmet olmadı Allah'm insallah sana Nasib eder
Sonuç mucizen olsun daBugün yaptım 10. Günüm.. kaset test yaptım hiçbir şey çıkmadı iğnenin etkisi geçmiş 4 gün sonra bi daha test yapacam o zamana netleşir. Hiçbir belirti yok
Amin inşallahSonuç mucizen olsun da
Bu ay ben yaşadım bunu 2_3 gün devam etti sonra kendiliginden gecti.Kızlar selam bugün iğneden sonra 6. Günüm idrara sıkışınca ve ilişki esnasında sağ kasığımda bir ağrı acıma gibi oluyor. Bunu yaşayan var mi?