- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 23
- 25
İdrar testi yapın bence koyuluk belirgin mi yoksa silikleşme var mı belli olur en azından. Genellikle 12 gün sonra iğnenin etkisi geçiyormuşMerhaba
Geçen ay aşılama yapıldı maalesef tutmadı
Bu ay doktorum aşılama yapmak istemiyorum her şeyin çok güzel dedi çatlatma iğnesi vurduldum bugün iğnenin 12. Günü 3 gün sonra da adet günüm bende hiç bir belirti yok heyecanla bekliyorum
M morganlafaye bence test yapın çıkarsa bi de kan verirsiniz emin olmak içinGeç döllenme mi acaba bende hayalet çizgi gördüm
Bi kaç gün sonra netleşir bence, hemen üzülme adet olana kadar umut vardırkizlar merhaba başlığı takip ediyorum ben temmuzun 31 de çatlama iğnesi vuruldum bu ayın 14 sabahı kan verdim beta 2.30 çıktı yani gebelik yok 15. gundeyim hiç bir belirdim yok regli olacağıma dair böyle bir durum yaşayan var mı?
Evet evet ben etkisini görmek için yaptım artık zaman geçince yaparım 9. Günde etkisi kaybolanlar var bakalımNe kadar doğru bilmiyorum ama ilk 14 gün iğnenin etkisiyle pozitif çıkabileceğini okumuştum. İnşallah doktorun söylediği süre dolduğunda da pozitif görürsün
4. Günüm sizin?Kaçıncı gününüz
Normal hastanede bi kaç saat içinde çıkıyor. Sağlık ocağında öğleden sonra çıkıyor sanırım. Acilde bile baktırabilirsiniz. Sonuç çıkınca pozitifse doktora sorabilirsiniz ona göre yükselmeyi takip etmek için 2 gün sonra kan ver der zaten. Sağlıklı bir gebelik mi diye. Ultrasonda bakılmıyor beta hcg 1000-2000 arası olunca kese anca gözüküyor o zaman çağırıyor zaten doktor şu gün gel diyeKan testi sonucu ne kadar sürede çıkıyor bilginiz var mı? Ben hiç yaptırmadım. Bir de mesela doktora gittim kan verdim. Sonra sonucu doktora gösterecek miyim? Aynı gün ultrasonla bakacak mı?
8. Gün bugün hiçbir belirti yok. Bende aramıyorum zaten4. Günüm sizin?
geç döllenmeyse yükselebilir mi acabakizlar merhaba başlığı takip ediyorum ben temmuzun 31 de çatlama iğnesi vuruldum bu ayın 14 sabahı kan verdim beta 2.30 çıktı yani gebelik yok 15. gundeyim hiç bir belirdim yok regli olacağıma dair böyle bir durum yaşayan var mı?
Zaten iğne vurulduğu gün hemen çatlama olmuyor bi kaç gün içinde çatlamış olabilir bu da geç döllenme olabileceğine işaret. İnşallah öyledirgeç döllenmeyse yükselebilir mi acaba
bilmiyorum inşallah oyledirgeç döllenmeyse yükselebilir mi acaba
inşallah öyledir regli olmazsam yine kan veririmZaten iğne vurulduğu gün hemen çatlama olmuyor bi kaç gün içinde çatlamış olabilir bu da geç döllenme olabileceğine işaret. İnşallah öyledir
inşallahZaten iğne vurulduğu gün hemen çatlama olmuyor bi kaç gün içinde çatlamış olabilir bu da geç döllenme olabileceğine işaret. İnşallah öyledir
Akıntı falan oldu mu iğneden sonra? Çatlama akıntısı vs8. Gün bugün hiçbir belirti yok. Bende aramıyorum zatençünkü gerçekten her kadın Farklı herkeste belirti olacak diye bi şey yok inşallah sürpriz yapar bana miniğim varsa tabi
İğne bir tane. Küçücük bir şey, hiç can yakmıyor. Bana hep göbekten vuruldu. Hatta evde kendiniz de vurabilirsiniz deniyor ama ben cesaret edemediğimden hastanede yaptırıyorum. Yumurtaları takip ediyor, 20 civarı olunca sanırım iğneyi yaptırmanızı istiyor. Benim doktorum sonrasında çatlamayı görmek istemedi. İğneden 36 saat sonra ilişki istediğini söyledi, sonrasındaki günleri de değerlendirin dedi.Benimde klomen de 5. Günüm . Akşam son ilacımı içeceğim. Perşembe kontrole gideceğim .
Bilmediğim şeyler var . 20 ye ulaşırsa yumurtam çatlama iğnesi mi yapıyor doktorumuz ? Yoksa gün alışırı gidip çatlamayı görmek mi istiyor? Çatlama iğnesi bir de kaç adet nasıl nereden vuruluyor . İpne olanlardan bilgi alabilirsem çok memnun olurum . Şu an ezan okunuyor .Hakkını verebilecek anne olmayı arzulayan herkese duamAllah yardımcımız olsun
Dualarına çokca aminBenimde klomen de 5. Günüm . Akşam son ilacımı içeceğim. Perşembe kontrole gideceğim .
Bilmediğim şeyler var . 20 ye ulaşırsa yumurtam çatlama iğnesi mi yapıyor doktorumuz ? Yoksa gün alışırı gidip çatlamayı görmek mi istiyor? Çatlama iğnesi bir de kaç adet nasıl nereden vuruluyor . İpne olanlardan bilgi alabilirsem çok memnun olurum . Şu an ezan okunuyor .Hakkını verebilecek anne olmayı arzulayan herkese duamAllah yardımcımız olsun
Çok faydalı bilgileriniz için teşekkür ederim .İğne bir tane. Küçücük bir şey, hiç can yakmıyor. Bana hep göbekten vuruldu. Hatta evde kendiniz de vurabilirsiniz deniyor ama ben cesaret edemediğimden hastanede yaptırıyorum. Yumurtaları takip ediyor, 20 civarı olunca sanırım iğneyi yaptırmanızı istiyor. Benim doktorum sonrasında çatlamayı görmek istemedi. İğneden 36 saat sonra ilişki istediğini söyledi, sonrasındaki günleri de değerlendirin dedi.
Duanıza çok içten amin <3
Bu arada eğer kontrolde yumurtalarınız 20ye gelmemişse üzülmeyin ben çok ağlamıştım sonra tekrar çağırdı sonra tekrar çağırdı 17 olunca ertesi güne iğne verdi. Günde 1-2 mm büyüyormuş.Benimde klomen de 5. Günüm . Akşam son ilacımı içeceğim. Perşembe kontrole gideceğim .
İnşallah o süreçlere hayırlısıyla çıkalım . 9 gün sonra hayırlı haberlerinizi alır sonrasında da bende hayırlı haberimi paylaşmış olurum.belli mi olurDualarına çokca amin16mm-20mm arasında olunca veriyor 20mm üzerindeyse de veriyor iğneyi gğn söyleyecek yumurtalarının boyutuna göre. Her doktor farklı şeyler söyleyebiliyor. Bana doktorum 14 gün boyunca test yapma yalancı gebelik çıkma ihtimalini verdi ve duphastonda kullan 14.ağustosta başla dedi 23 ağustosta bitecek 24 ağustosta test yap dedi .
Peki 20 lere gelmezse bir kaç gün sonrası daha . Ne yapılması gerekiyor o süreçte .Bu arada eğer kontrolde yumurtalarınız 20ye gelmemişse üzülmeyin ben çok ağlamıştım sonra tekrar çağırdı sonra tekrar çağırdı 17 olunca ertesi güne iğne verdi. Günde 1-2 mm büyüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?