- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 24
Neye göre derken gerekli olgunluğa ulaşınca çatlıyor belirtilerini de anlatmıştım size :)inşallah neye göre çatlıyor acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neye göre derken gerekli olgunluğa ulaşınca çatlıyor belirtilerini de anlatmıştım size :)inşallah neye göre çatlıyor acaba ya
Tabi oldu. Benim hep oluyor yumurta akı gibi. Bi de sağ tarafıma şiddetli ağrı girdiAkıntı falan oldu mu iğneden sonra? Çatlama akıntısı vs
Benim akıntım olmadı hatta klomenden sonra kuruluk oldu resmenTabi oldu. Benim hep oluyor yumurta akı gibi. Bi de sağ tarafıma şiddetli ağrı girdi
20 mm diye bi şey yok doktor yeterli büyüğe ulaştığını düşünüyorsa iğneyi vurmanı isteyebilir veya kendi çatlasın der. Benim yumurtam çatlıyordu ama bu sefer garantiye almak için iğne de vurmak istedik. Doktorum sağ tarafta bi tane 19.2 mm yumurtam oluşmuştu. Eve gider gitmez iğneni yap yaptığın günle birlikte 3 gece ilişki dedi. Gün aşırı demedi bize. Öyle değerlendirdik. Ben oviterelle vurdum kendime. Karnıma. Koldan da vurulanları varmış. Göbek hizasında iki parmak ileriye yani yaklaşık 2 cm ileriye vuruyorsunuz iğneyi. Deriyi elinizle topluyorsunuz. 90 derece açı ile iğneyi vuruyorusnuz yavaş yavaş enjekte ediyorsunuz. Sonra derinizi düzleştirip iğneyi çıkarıyorsunuz ovmayın kızarmasın. Bir tane iğne vuruluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdirBenimde klomen de 5. Günüm . Akşam son ilacımı içeceğim. Perşembe kontrole gideceğim .
Bilmediğim şeyler var . 20 ye ulaşırsa yumurtam çatlama iğnesi mi yapıyor doktorumuz ? Yoksa gün alışırı gidip çatlamayı görmek mi istiyor? Çatlama iğnesi bir de kaç adet nasıl nereden vuruluyor . İpne olanlardan bilgi alabilirsem çok memnun olurum . Şu an ezan okunuyor .Hakkını verebilecek anne olmayı arzulayan herkese duam Allah yardımcımız olsun
Sağlıklı büyüme günde 2 mm civarlarında olmalı benim öyle oldu.Bu arada eğer kontrolde yumurtalarınız 20ye gelmemişse üzülmeyin ben çok ağlamıştım sonra tekrar çağırdı sonra tekrar çağırdı 17 olunca ertesi güne iğne verdi. Günde 1-2 mm büyüyormuş.
Duphaston progesteron salgılınmasına yardımcı oluyor bebek tutunsun diyeİnşallah o süreçlere hayırlısıyla çıkalım . 9 gün sonra hayırlı haberlerinizi alır sonrasında da bende hayırlı haberimi paylaşmış olurum.belli mi olur
Duphastonda ne için önerilen bir ilaç peki ? Doktoruma sorabilirim .
Peki 20 lere gelmezse bir kaç gün sonrası daha . Ne yapılması gerekiyor o süreçte .
Kaldığı büyüklükte iğne vuruyor mu yoksa başka tedaviye mi geçiş yapıyor ?
Çok teşekkür ederim bilginiz için
Hiç mi akıntı olmadı vurduktan sonra. 1 gün yumurta akı gibi akıntı oluyo bu da çatladığını gösteriyor. Ondan sonra akıntı normale dönüyorBenim akıntım olmadı hatta klomenden sonra kuruluk oldu resmen
Hayır bende kuruluk oldu. Belli belirsiz oldu akıntı. Bi arkadaşımda hiç olmuyomuşHiç mi akıntı olmadı vurduktan sonra. 1 gün yumurta akı gibi akıntı oluyo bu da çatladığını gösteriyor. Ondan sonra akıntı normale dönüyor
Bilmiyorum öyle olması gerektiğini biliyorum sadece. Çünkü o belirtiler arasında. Kuruluk olmadı bende hiç hep akıntım var normal bir şekildeHayır bende kuruluk oldu. Belli belirsiz oldu akıntı. Bi arkadaşımda hiç olmuyomuş
Bildiğim kadarıyla 16-17 olunca şans oluyor daha küçük kalırsa döllenmeye uygun olmadığı için bir sonraki ay ilacın dozunu artırabilir canım. Yani büyümemişse iğne çatlatsa bile uygun olmaz umarım çok güzel büyür seninkilerİnşallah o süreçlere hayırlısıyla çıkalım . 9 gün sonra hayırlı haberlerinizi alır sonrasında da bende hayırlı haberimi paylaşmış olurum.belli mi olur
Peki 20 lere gelmezse bir kaç gün sonrası daha . Ne yapılması gerekiyor o süreçte .
Bugün opak akıntım var oda az önce belli şekilde geldiBilmiyorum öyle olması gerektiğini biliyorum sadece. Çünkü o belirtiler arasında. Kuruluk olmadı bende hiç hep akıntım var normal bir şekilde
Kist yapmıyor diye bu ilacı kullandım inanın o kadar bunaldım ki zaten doğrı düzgün ultrasonla bakmıyordu iğne de vermiyordu diye kendim de yaparım aynısını dedim içtim vallaBence doktor tavsiyesi olmadan bu ilaçları kullanıp bırakmayın çünkü prospektüsünde de yazıyor bir sürü ciddi hastalığa sebebiyet verebiliyor bu ilaçlar. Çocuk sahibi olalım derken yumurtalıklarımızdan olmayalım dikkat edin kendinize lütfen.
Olabilir şimdi erken gebelik testi aldım ama ne zaman yapmam lazım bilmiyorum sabahı mı beklemeliyim acabaGeç döllenme mi acaba bende hayalet çizgi gördüm
Kist yapmıyor bu ilaç diye içtim bi de düşük doz kullandım doktpr da kontrol felan etmiyordu ki biraz umursamazdı galibaDoktora sormadan kullanmayın bence kist oluşturabilir sonuçta içlerinde hormon var normal ağrı kesici kullanmaya benzemez :)
Erken gebelik testini bu saatte yapsam çıkar mı acabaM morganlafaye bence test yapın çıkarsa bi de kan verirsiniz emin olmak için
belirti değil 20 mm iken mi yoksa 23 mm iken mi çatlıyor onu demek istwdim evet sağolum çok yardımcı oluyprsunuzNeye göre derken gerekli olgunluğa ulaşınca ça tlıyor belirtilerini de anlatmıştım size :
İnşallah ya bakalım. Bebeğin tutunmasını yardımcı oluyor birde adet söktürücüİnşallah o süreçlere hayırlısıyla çıkalım . 9 gün sonra hayırlı haberlerinizi alır sonrasında da bende hayırlı haberimi paylaşmış olurum.belli mi olur
Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç çıkar benceSanırım gebelik var sizde kan testi kesin sonuca götürecektir.
Kist yapmıyor diye bu ilacı kullandım inanın o kadar bunaldım ki zaten doğrı düzgün ultrasonla bakmıyordu iğne de vermiyordu diye kendim de yaparım aynısını dedim içtim valla
Olabilir şimdi erken gebelik testi aldım ama ne zaman yapmam lazım bilmiyorum sabahı mı beklemeliyim acaba
Kist yapmıyor bu ilaç diye içtim bi de düşük doz kullandım doktpr da kontrol felan etmiyordu ki biraz umursamazdı galiba
Erken gebelik testini bu saatte yapsam çıkar mı acaba
En iyi 18 mm den başlıyor gerisi küçük kabul ediliyor zaten. Çatlasa bile olgunlaşmadan çatladığı için döllenme riski düşükbelirti değil 20 mm iken mi yoksa 23 mm iken mi çatlıyor onu demek istwdim evet sağolum çok yardımcı oluyprsunuz
Herkes de Farklı boyutta çatlıyor yani standart bi şey yok ama 18 mm den başlıyor iyi bir yumurtabelirti değil 20 mm iken mi yoksa 23 mm iken mi çatlıyor onu demek istwdim evet sağolum çok yardımcı oluyprsunuz
Kasma aslında basit. O kadar zor değilay çok araştırınca da herşey birbirine girdiii