Benim de 24 ünde ama evde takip edicem ben zaman yaklaşınca ona göre kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 24 ünde ama evde takip edicem ben zaman yaklaşınca ona göre kan vericem
Bilmiyorum ki ilk kez çatlatma iğnesi klomen vs kullandım ama bi arkadaşımın tutmadıKasıkların ağrıması acaba iyi bişeye mi işaret
HımmBilmiyorum ki ilk kez çatlatma iğnesi klomen vs kullandım ama bi arkadaşımın tutmadı
Herkeste farklı belirtiler vardır demekki. Dün akşam üzeri test yaptım etkisini görüp en azından kıyaslarım sonrasında diye böyle çıktı. Keşke hep böyle kalmaya devam edip bu durum kesin olsa
İnşallah yaa.Herkeste farklı belirtiler vardır demekki. Dün akşam üzeri test yaptım etkisini görüp en azından kıyaslarım sonrasında diye böyle çıktı. Keşke hep böyle kalmaya devam edip bu durum kesin olsa
Çok tecrübeli değilim forumda ama bundan çok daha silik çizgileri olumlu yorumlayanlar görmüştüm. İnşallah pozitiftir senin de :) Sen ne zaman iğne yaptırmıştın?Herkeste farklı belirtiler vardır demekki. Dün akşam üzeri test yaptım etkisini görüp en azından kıyaslarım sonrasında diye böyle çıktı. Keşke hep böyle kalmaya devam edip bu durum kesin olsa
11 Ağustosta yaptım 4. Günüm bugünÇok tecrübeli değilim forumda ama bundan çok daha silik çizgileri olumlu yorumlayanlar görmüştüm. İnşallah pozitiftir senin de :) Sen ne zaman iğne yaptırmıştın?
Canım daha çok erken11 Ağustosta yaptım 4. Günüm bugün
sanki hayalet çizgi gördüm :) kaç gün oldu canım iğneden sonra?Kızlar bunlara baksanıza bi çıplak gözle daha net ama 3 gün gecikmem var
Tabi tabi 10-12 güne kadar yalancı pozitif çıkabilirmiş. Ben şimdi etkisi böyle göreyim 3-4 gün sonra bidaha yaparım etkisine bakarımCanım daha çok erken
Umarım hep pozitif görürsün ama bu gördüğümüz yalancı pozitif şu an. Ben de 10 Ağustos'ta yaptırdım 28'ine kadar sabırla bekleyeceğim daha önce sürekli test yapıp çok üzülmüştüm.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk 14 gün iğnenin etkisiyle pozitif çıkabileceğini okumuştum. İnşallah doktorun söylediği süre dolduğunda da pozitif görürsün11 Ağustosta yaptım 4. Günüm bugün
Sanırım gebelik var sizde kan testi kesin sonuca götürecektir.İğne yok başarısız 2 iğneli klomenden sonra kendim klomene benzeyen diğer haptan kullandım o da yarım yamalak
Geç döllenme mi acaba bende hayalet çizgi gördümKızlar bunlara baksanıza bi çıplak gözle daha net ama 3 gün gecikmem var
Kaçıncı gününüzHerkeste farklı belirtiler vardır demekki. Dün akşam üzeri test yaptım etkisini görüp en azından kıyaslarım sonrasında diye böyle çıktı. Keşke hep böyle kalmaya devam edip bu durum kesin olsa
Doktora sormadan kullanmayın bence kist oluşturabilir sonuçta içlerinde hormon var normal ağrı kesici kullanmaya benzemez :)İğne yok başarısız 2 iğneli klomenden sonra kendim klomene benzeyen diğer haptan kullandım o da yarım yamalak
Her kadında değişiyor o. Net bi şey söylemek doğru olmaz bu konuda kiminin de 1 hafta içinde iğnenin etkisi geçiyormuş en iyisi evde kendiniz takip etmek silikleşmeyiNe kadar doğru bilmiyorum ama ilk 14 gün iğnenin etkisiyle pozitif çıkabileceğini okumuştum. İnşallah doktorun söylediği süre dolduğunda da pozitif görürsün