- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.921
Herhangi bir t çizgisi görünmüyor ne yazikki. Negatif foto uygulaması ile fotoyu negatife getırın 2. Parlayan bir çizgi varsa pozitiftir yoksa batı bekleyinUstekki dunki alttaki bu gunki testim bi goz atin nolur
Ben bulamadım hangi uygulamayı kullanıyorsunuzHerhangi bir t çizgisi görünmüyor ne yazikki. Negatif foto uygulaması ile fotoyu negatife getırın 2. Parlayan bir çizgi varsa pozitiftir yoksa batı bekleyin
Ben de pazartesi ailemin yanına İstanbula gidiyorumSelam arkadaşlar taşınma tatil derken pek aktif değilim çok şükür yarın taşınıyorum ve sali gunu ailemin yanina istanbula gidiyorum sizlerde durumlar negüzel haberleri olanlar varmı
Canım dün ki testin ilk hali var mı dün pik olmuş sanırım bugün çatlamaSlm hanımlar ilk defa ovulasyon yaptım. Yardımcı olur musunuz?
17. Gün var mı? 18. Gün çatlama mı dalgalanma mı?Slm hanımlar ilk defa ovulasyon yaptım. Yardımcı olur musunuz?
Bir de idrarı 3 damla mı damlatıyorsun?Slm hanımlar ilk defa ovulasyon yaptım. Yardımcı olur musunuz?
EvetKızlar çatlama olmuş değil mi kalp olan hepsini değerlendirdik
Ya bu ay ikşnci defa yumurtladım bir ce biri 16 temmuzdu o tutmamış çünkü koyularında ben gebelik oldu sandım heyecan yaptım ama yumurtlamaymış bunda tutar inşallahEvetArtık bekleyişler başlasın… İnş tutar haber ver bize 3 gün üst üste işe yarıyorsa bende öyle yapayım
Bu ilk haliCanım dün ki testin ilk hali var mı dün pik olmuş sanırım bugün çatlama
Sanırım 3 damla 17. Günyok canım yapmamıştımBir de idrarı 3 damla mı damlatıyorsun?
Yumurtlama olmuş çatlamış bugün cnm değerlendir mutlaka kaçırmaBu ilk hali
12.günde iğne etkisi devam ediyo bigün daha beklemen iyi olur cnmHayırlı geceler hanımlar yarın ovitrellenin 12. Günü sadece göğüslerim şişti hassaslaştı başka da belirti yok test yapsam mı yapmasam mı arada kaldım ya
Sağol canım çok teşekkür ederimYumurtlama olmuş çatlamış bugün cnm değerlendir mutlaka kaçırma
3 damla az gelmiş o yüzden silik duruyor. Pik yapmış sonra çatlamış değerlendir bence deSanırım 3 damla 17. Günyok canım yapmamıştım
Dimi ya o kadar beklemişim bi gün daha bekleyim sonra iğne etkisimi değil mi diye düşünmektense aslında bat 3 4 ağustos ama işte o zamana kadar sabredebilecek miyim o malum12.günde iğne etkisi devam ediyo bigün daha beklemen iyi olur cnm
Aynen iğneden sonra 14. Gün etkisi sonlanıyormuş bekleyin bence deDimi ya o kadar beklemişim bi gün daha bekleyim sonra iğne etkisimi değil mi diye düşünmektense aslında bat 3 4 ağustos ama işte o zamana kadar sabredebilecek miyim o malum
Evet öyle de geçenkinde 12 ve 14 ünde yaptım silik çizgi vardı 14. Günün akşamı test verdim negatif çıktı. Bir yanım test ile takip et diyor bir yanım batı bekle diyoAynen iğneden sonra 14. Gün etkisi sonlanıyormuş bekleyin bence de