Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M mavili_yeshll ugurlu olsun topigin
Bat:11 agustos Yaş:26 Deneme: 11. Ay

Adetini öne çekmek istiyorsan hayıt kullanabilirsin 3 aydır 14.gün yumurtlama görüyorum tam 28 günde geliyo adet.. Ben faydasını gördüm benimde baz-ı aylar 20Si yumurtlama oluyordu 31 güne çıkıyordu böyle 28 günde bir çok rahatmış dediğin gibi hemen adet geliyor

Ben kullandım canım olumsuz bi etki görmedim olumlu olarak pik görmüştüm belki arı sütü bal polendendir bilmiyorum zarar vericek kadar çok etkili bişey olduğunu düşünmüyorum zarar vermesi için 3 4 ay aralıksız kullanırsan belki bazı hormonları yükseltirsin 1 ay kullan bırak yinede şüphe ediyosan

Nasıl kullanılıyor Peki Bende korunmayı bıraktığımdan beri düzensiz

Nasıl kullanılıyor Peki Bende korunmayı bıraktığımdan beri düzensiz
Bana doktorum önerdi 3 ay iç aralıksız başta bende korkmuştum yumurtlama zamanı bırakmıştım yan etkisi olur mu diye sonra araştırdım 3 ay düzenli kullanım gerekiyormuş öyle 1 hafta kullanma yeterli gelmiyormuş doktorda 3 ay diyince devam ettim. Tohumunu aldım demleyip içtim sonra zor geldi internette hayıt suyu diye satılıyor doğal ürünler satan yerlerde ordan aldım sabah akşam bi tatlı kaşığı içiyorum bu kadar. Aktarcim bütün kadın hastalıklarına iyi geliyor dedi bende kist vardı doktor heralde o yüzden verdi kendimde test ettim hayıttan sonra hep 13.gün yumurtlama gördüm benim illa kayardı yumurtlama günlerim

Selam canlarım nasılsınız?

Reglin 3. Günü bugün doktora gittim, 5 yumurtadan 4ü çatlamış birisi kistleşmiş yine uyuz tekrar kan hormon testi yapalım hocam dedim kan verdim. Amh testi yapalım mı dedim ona gerek yok yumurtalıkların iyi görünüyor dedi ultrasonda anlaşılır mı ki.

Neyse bu ay yine ara verdik Klomene kistten dolayı, zaten şehir dışında olacam iyi oldu. Bende durumlar böyle bakalım eylüle kaldık direk ağustosta doğum günüm güzel haberler alır mıyım ki diyorduk ama direk elendim

Evet canım anlaşılır ultrasonda yumurtaların durmuu. Benim amh 1,515 çıktımı geçen yıl. Yumurtalara bakacağız dedi tek başına birşey ifade etmez amh demişti. Yoplam 7/8 folikül saymışlardı o dönem. Ağustosta benim de doğum günüm

Kendiliğinden çatlıyor olmaları da çok güzel. Hem ilacın etkisi 2-3 ay daha sürüyor, neden elenesin ki? İnşallah doğumgünü hediyesi verir sana minnoş

Kendiliğinden çatlıyor olmaları da çok güzel. Hem ilacın etkisi 2-3 ay daha sürüyor, neden elenesin ki? İnşallah doğumgünü hediyesi verir sana minnoş
İğne oldum canım kendisi çatlamadı zaten iğneye rağmen kistleşmiş. Bu ay şehir dışında olacağım reglim bittikten sonra yumurtlama dönemi bittiğinde gelmiş olurum diğer adete yakın o yüzden ihtimal vermiyorum. Eylülde evlilik yıldönümü var ona yetişse de olur

Hımm. Napalım her şeyi göze alarak çıkıyoruz yola. Sağlıklı minnoşlarımız geç olsun, güç olmasın sen yine de bırakma, geç yumurtlama ya da 2.kez yumurtlama olabiliyor neticede. Aslında görev gibi yaptığımız için her şeyi geriliyoruz. Düzenli ilişkin olsun yeter yani. Hadi inşallah her 2 ay da uğurlu gelsin sana bizim de ağustos sonu evlilik yıldönümümüz. Ben de bu ay olsun çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…