Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde soğan suyu içtiğim ay 45. Gün regl oldum

Kist falan yapmış miydi sizde bi yararı oldu mu ya da zararı ya çok üzüldüm keske yapmasaydım sazan gibi atladım hemen . O zaman benim şuan bat mat yok Allah ne verdiyse ne zamana gelirse artık durumu mu oldu bende
Kist yapmadı sıkma canını olursun regl biraz gecikir sadece neler neler geliyo şu kadınların başına bebek yolunda valla annelik boşuna kutsal demiyorlar

Kist yapmadı sıkma canını olursun regl biraz gecikir sadece neler neler geliyo şu kadınların başına bebek yolunda valla annelik boşuna kutsal demiyorlar
Insallah artık normalde geciksin test yapalım diye bakıyoruz şimdi de olsun diye bakıyoruz bi acayip işler... o zaman benim bat tarihim yok sanırım gruba katilamiyom mu

Gebelik vardır

Bugun ovulagebelik testi negatifti ikinci çizgi o kadar yoktu ki hiç yoktu azıcık kurusun kendimi kandırayım dedim kurudu gene yoktu dün çok gaza geldim olabilir falan diye ama... test insan olsa dinlenir dinlenir döverim niye pozitif değil diye o kadar kadar sinir oluyorum tek çizgiye

selamlar 1 yıldan beri evliyim. ocak ayında burun ameliyatı oldum. doktorumuz 6 ay beklememi söyledi. hamilelik öncesi testlerimi yaptırdım 1 ay önce kadın hastalıkları ve doğum doktorum detaylı bir inceleme için beni dahiliye doktoruna yönlendirdi. Bayram öncesinde test sonuçlarım çıkıcak kısmetse inşallah hormon testlerimde ve değerlerimde bir sıkıntı yoktur. kadın hastalıkları ve doğum doktorum en az 3 ay öncesinden folikasite başlamam gerektiğini söyledi ilk kutum dün bitti şimdi ikinci kutuya geçtim. 3. kutumun yarısına gelince yumurtlama dönemime denk geliyor. sanırım ağustos ayınca çocuğu deneyeceğim. inşallah olur. beni de listenize eklerseniz mutluluk duyarım. herkese sağlıklı günler diliyorum

Bn zaten kullandım sonra ki ay doktora gittiğim de pko başlangıcı görünüyo dedi bi sonraki ay pko yok dediler ondan olablr o zamnsa
Valla bilmiyorum kuzu pko olanlara çok yararlıymış ama temizliyormuş cidden ama olmayanlarda başlatıyor falan demişlerdi ama ne kadar doğru bilemem

Tabi yaş bat yazarsanız ekleyeyim

Teşekkür ederim yani bugün 8 . gün bugünden sonra belirti olabilir
Anneme sordum geçmişe dönük hatırla dedim migde bulantısı bir kaç aylıkken olmuş regl günü suruntu şeklinde akıntısı olmuş regl olmayınca anlamis 3 ayda doktora gitmiş şişkinlik yapan gaz yapan şeyler yeme demiş

Doktor bana 6 ay dene olmazsa yasın 31 hemen tedaviye başlarız dedı. Senle yaşımız aynı görünsen mi sende acaba?
Gidicem ama regl günü denk gelip yumurtlama takip edilmeli bu ay bayram a denk geliyor yumurtlamam tatil olur diye obur ay gitmeye karar verdim boşa gidecekti yoksa bu ay

Kızlar enfeksiyon gebeliğe engel olur mu? Benim geçen adet öncesi kokulu akıntı vardı, sonra geçti, şimdi adet biteli 5 gün oluyor ama arada kahve akıntı geliyor gibi. Hafif bir koku da var. Sanırım enfeksiyon. Klomen kullandım bu ay, boşa mı gidicek

Soğan kürü nekadar kullandın 15 gün falan kullanılması gerekli diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…