- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Bnde soğan suyu içtiğim ay 45. Gün regl oldumArkadaslar hem gruba dahil olayım hem de fikir alayım istiyorum . Ben düzenli adet giren biri olarak bu ay bugünle birlikte tam 10 gün gecikme var ve adete dair hiçbir belirti yok vücutta gecen adet dönemim ovulasyon da iki kez pik gördüm birinci si döngü ortasında ikincisi bata 2 gün kala . Benim beklenen adet tarihim şuan ikinci yumurtlamadan 14 sonrası mı olacak yoksa batı 10 gün geçti mi ? Şuan bende bilemiyorum bat ne zaman soğan suyu içtim bu ay gecikmesinin sebebi bu olabilir mi ? Ama 10 gün çok değil mi ? Yaş 26 , 8 aydır istiyorum
Soğan suyunu pko olanlar içsin diğerlerinde yoksa da pko yapar falan demişlerdi ben korktum ondan sonraBnde soğan suyu içtiğim ay 45. Gün regl oldum
Kist falan yapmış miydi sizde bi yararı oldu mu ya da zararı ya çok üzüldüm keske yapmasaydım sazan gibi atladım hemen . O zaman benim şuan bat mat yok Allah ne verdiyse ne zamana gelirse artık durumu mu oldu bendeBnde soğan suyu içtiğim ay 45. Gün regl oldum
Bn zaten kullandım sonra ki ay doktora gittiğim de pko başlangıcı görünüyo dedi bi sonraki ay pko yok dediler ondan olablr o zamnsaSoğan suyunu pko olanlar içsin diğerlerinde yoksa da pko yapar falan demişlerdi ben korktum ondan sonra
Keşke bende yapmadan önce okusaydım sazan gibi atlıyorum ya kendime çok kızıyorum sonraSoğan suyunu pko olanlar içsin diğerlerinde yoksa da pko yapar falan demişlerdi ben korktum ondan sonra
Kist yapmadı sıkma canını olursun regl biraz gecikir sadece neler neler geliyo şu kadınların başına bebek yolunda valla annelik boşuna kutsal demiyorlarKist falan yapmış miydi sizde bi yararı oldu mu ya da zararı ya çok üzüldüm keske yapmasaydım sazan gibi atladım hemen . O zaman benim şuan bat mat yok Allah ne verdiyse ne zamana gelirse artık durumu mu oldu bende
Insallah artık normalde geciksin test yapalım diye bakıyoruz şimdi de olsun diye bakıyoruz bi acayip işler... o zaman benim bat tarihim yok sanırım gruba katilamiyom muKist yapmadı sıkma canını olursun regl biraz gecikir sadece neler neler geliyo şu kadınların başına bebek yolunda valla annelik boşuna kutsal demiyorlar
He eklenmişim listeyeInsallah artık normalde geciksin test yapalım diye bakıyoruz şimdi de olsun diye bakıyoruz bi acayip işler... o zaman benim bat tarihim yok sanırım gruba katilamiyom mu
Gebelik vardırArkadaslar hem gruba dahil olayım hem de fikir alayım istiyorum . Ben düzenli adet giren biri olarak bu ay bugünle birlikte tam 10 gün gecikme var ve adete dair hiçbir belirti yok vücutta gecen adet dönemim ovulasyon da iki kez pik gördüm birinci si döngü ortasında ikincisi bata 2 gün kala . Benim beklenen adet tarihim şuan ikinci yumurtlamadan 14 sonrası mı olacak yoksa batı 10 gün geçti mi ? Şuan bende bilemiyorum bat ne zaman soğan suyu içtim bu ay gecikmesinin sebebi bu olabilir mi ? Ama 10 gün çok değil mi ? Yaş 26 , 8 aydır istiyorum
Ekledim tabi ki regl olunca bat tarihini yazarız cnm hoşgeldinHe eklenmişim listeye
Bugun ovulagebelik testi negatifti ikinci çizgi o kadar yoktu ki hiç yoktu azıcık kurusun kendimi kandırayım dedim kurudu gene yoktuGebelik vardır
selamlar 1 yıldan beri evliyim. ocak ayında burun ameliyatı oldum. doktorumuz 6 ay beklememi söyledi. hamilelik öncesi testlerimi yaptırdım 1 ay önce kadın hastalıkları ve doğum doktorum detaylı bir inceleme için beni dahiliye doktoruna yönlendirdi. Bayram öncesinde test sonuçlarım çıkıcak kısmetse inşallah hormon testlerimde ve değerlerimde bir sıkıntı yoktur. kadın hastalıkları ve doğum doktorum en az 3 ay öncesinden folikasite başlamam gerektiğini söyledi ilk kutum dün bitti şimdi ikinci kutuya geçtim. 3. kutumun yarısına gelince yumurtlama dönemime denk geliyor. sanırım ağustos ayınca çocuğu deneyeceğim. inşallah olur. beni de listenize eklerseniz mutluluk duyarım. herkese sağlıklı günler diliyorum
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay M mavili_yeshll 15 temmuz 27 14 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene M melikee 31 temmuz 37 4 ay Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @tgba98 2 ağustos 22 7 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Punk3 4 ağustos 34 13 ay @Esrakcshn 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay @happynurse 6 ağustos 25 2 ay @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay N Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay Koredizisever 26 8 ay
Valla bilmiyorum kuzu pko olanlara çok yararlıymış ama temizliyormuş cidden ama olmayanlarda başlatıyor falan demişlerdi ama ne kadar doğru bilememBn zaten kullandım sonra ki ay doktora gittiğim de pko başlangıcı görünüyo dedi bi sonraki ay pko yok dediler ondan olablr o zamnsa
Bende yaptım onu sonra okudum o yorumları ama emin değilim kuzu belki yapmaz. Tekrar yapıcam sırf bunu okuduğum için cesaret edemiyorumKeşke bende yapmadan önce okusaydım sazan gibi atlıyorum ya kendime çok kızıyorum sonra
Doktor bana 6 ay dene olmazsa yasın 31 hemen tedaviye başlarız dedı. Senle yaşımız aynı görünsen mi sende acaba?Valla bu ay 2.sansim 31 i yine bat günüm olmazsa ben doktora başlarım bezdim çünkü son deneme
Tabi yaş bat yazarsanız ekleyeyimselamlar 1 yıldan beri evliyim. ocak ayında burun ameliyatı oldum. doktorumuz 6 ay beklememi söyledi. hamilelik öncesi testlerimi yaptırdım 1 ay önce kadın hastalıkları ve doğum doktorum detaylı bir inceleme için beni dahiliye doktoruna yönlendirdi. Bayram öncesinde test sonuçlarım çıkıcak kısmetse inşallah hormon testlerimde ve değerlerimde bir sıkıntı yoktur. kadın hastalıkları ve doğum doktorum en az 3 ay öncesinden folikasite başlamam gerektiğini söyledi ilk kutum dün bitti şimdi ikinci kutuya geçtim. 3. kutumun yarısına gelince yumurtlama dönemime denk geliyor. sanırım ağustos ayınca çocuğu deneyeceğim. inşallah olur. beni de listenize eklerseniz mutluluk duyarım. herkese sağlıklı günler diliyorum
Teşekkür ederim yani bugün 8 . gün bugünden sonra belirti olabilir11 gün evvelden belirti olma ihtimali yok. yumurtlama gününden sonra 7 gün boyunca döllenme gerçekleşiyor. sonrasında eğer sağlıklı bir embriyo ise tutunma gerçekleşiyor. yani en erken yumurtlamadan 8 gün sonra vücutta bir şeyler olmuş oluyor.
Gidicem ama regl günü denk gelip yumurtlama takip edilmeli bu ay bayram a denk geliyor yumurtlamam tatil olur diye obur ay gitmeye karar verdim boşa gidecekti yoksa bu ayDoktor bana 6 ay dene olmazsa yasın 31 hemen tedaviye başlarız dedı. Senle yaşımız aynı görünsen mi sende acaba?
Soğan kürü nekadar kullandın 15 gün falan kullanılması gerekli diye biliyorumBugun ovulagebelik testi negatifti ikinci çizgi o kadar yoktu ki hiç yoktu azıcık kurusun kendimi kandırayım dedim kurudu gene yoktudün çok gaza geldim olabilir falan diye ama... test insan olsa dinlenir dinlenir döverim niye pozitif değil diye o kadar kadar sinir oluyorum tek çizgiye