Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kolunuzu streç ile sarabilirsiniz az su girer ya da su geçirmeyen bantlar var onlardan alabilirsiniz. Gusül alacağınız zamanda açıp mesh edebilirsiniz. İmkanınız yok ise banyo yapın. Çıkınca da hemen kurulayın ve kolonyalı bez ile silin iltihaplanma yaşanmaması adına... Çok sorun olacağını sanmıyorum.
Çok teşekkür ederim 🙏 kolumu saracağım 🙏 İçimi rahatlattınız. Alalh gönlünüze göre versin inşallah 🥰🙏

O zaman ben bugünü de değerlendiriyorum 😍 aşıdan sonra duş alma demeleri gerçekçi değil sanırım? Siz aşıdan sonra da denediniz mi? İnşallah sağlıklı bir şekilde hamilesinizdir 🙏🥰
Hemşireler söyluyor dus alma diye cunku kolunuzda şişlik ve ağrı yapıyor daha çok yan etki görebiliyorsunuz. Tecrubeyle sabıt

Sporsuz ancak kastan gidiyor yağdan 1 gram gitmiyor duzenli beslenseniz bile o yuzden evet görünürde kilo vermiş gibi oluyorsunuz ama vücudunuz sarkiyor ozellikle gobek ve kollar o yuzden en azindan gunde 30 dakika yuruyus yapmayı evden cikamiyorsaniz da leslie yapmayı deneyin
Çok sıkılıyorum kapalı alanda spor yapmaktan en guzelı yuruyus ama oğlum var 1 tane o durmaz bensiz babamızda çalısıyor kımseyede bırakmam, o yuzden yuruyemıyorum. Aynen öyle sporsuz dıyetısyenle 99dan 76 ya dusmustum ama 1 senede gerı 90 a cıktım

Ne demek canım senin yaşın taptaze doktorun tekrar yaptır bu testi adetin 3.günü baktın aynı ona danış ben aslan pençesi kullansam diye sor. Birde kist çikolata kisti mi senin canım? Bence hiç için filanda olsa doğum kontrol hapları alma boşver onlar çok bozuyor hormonları benim arkadaşım da aldı bozdu onu adet olamadı 40 gün üstüne değerleri fırladı çocuk isteyen kadınsın kist için başka çare bulsunlar sana almak istemediğini söyle.. Bu arada hepimizin gönlüne göre versin 🤗
Hiç istemeyerek kullandım doğum kontrol hapını cnm oda doktorum kullan yoksa sağlıklı gebelik olmaz dedi kist yüzünden sonra doktoru değiştim iyikide değiştim kistim gitti cnm şu anda yok inş değerlerimde düzelir çok sağolasın cnm Allah hepimizin gönlünü göre versin inş 🤲🏻

Çok sıkılıyorum kapalı alanda spor yapmaktan en guzelı yuruyus ama oğlum var 1 tane o durmaz bensiz babamızda çalısıyor kımseyede bırakmam, o yuzden yuruyemıyorum. Aynen öyle sporsuz dıyetısyenle 99dan 76 ya dusmustum ama 1 senede gerı 90 a cıktım
YouTube da çok güzel videolar var. Pamela reif, leslie bunlara bakabilirsiniz. Pamela müzikle dans edermiş gibi kardiyo yaptırıyor, oğlunuz da eğlenebilir🌸 inşallah sürecim sağlıklı ilerlerse 12. Haftadan sonra spora döneceğim inşallah😍

Uzun zamandır gördüğüm en net yumurtlama

Eklentiler

• 1AE3FC22-C557-4C90-8BE2-8FEA525889E5.jpeg
    1AE3FC22-C557-4C90-8BE2-8FEA525889E5.jpeg
    196,6 KB · Görüntüleme: 49
Sizin oğlunuz varsa zaten günlük spora gerek yok 😀😀🤭🤭 oğlan cocuklari oraya buraya koşuyor zıplıyor peşine kosmaniz bile size yetiyordu3 zaten

klomende 3. Ayım bu ay. İlk iki ay gunde bir doz kullandim bu ay sabah aksam kullanacağım. Ovulasyon testinde hic yumurtlama gormedim suana kadar😔 yumurtlama gormek iciniz oneriniz var mı? Birde pcoslu degilim, adetlerim duzenli. Stresten görmüyorum muhtemelen.

Sizin oğlunuz varsa zaten günlük spora gerek yok 😀😀🤭🤭 oğlan cocuklari oraya buraya koşuyor zıplıyor peşine kosmaniz bile size yetiyordu3 zaten
Benim bıdık akıllıgillerden çok fazla bir yaramazlıgı yok, çevresınde cok couk olmayınca çocuk yaramazlıknedir öğrenmedi çünk ü kimseyı goremedı garıbım su vırus yuzunden, babanneyle oynuyor, en ıyı arkadasım babannem diyor, onunda yanına çok sık gidemiyoruz ne yazikki okula kayıt ettırdım bu sene ama vakalar böyleyken napacağımı bilmiyorum, virüsten dolayı 8 mayısta kayınbabamı kaybettık çünkü, o yüzden korkuyorum, çünkü eşimde ms hastası Allah"ım yar ve yardımcımız olsun

klomende 3. Ayım bu ay. İlk iki ay gunde bir doz kullandim bu ay sabah aksam kullanacağım. Ovulasyon testinde hic yumurtlama gormedim suana kadar😔 yumurtlama gormek iciniz oneriniz var mı? Birde pcoslu degilim, adetlerim duzenli. Stresten görmüyorum muhtemelen.
Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor, ben erken menapoz hastasıyım bende bir ıkı kere yumurta takıbı yaptım görememıstım cok moralım bozulmustu bu ay yenıden takıp yaptm bunay gördum mesela o yuzden stres yapmayın cnm

Yumurtlama masajını tavsiye ederim gayet başarılı

Benim bıdık akıllıgillerden çok fazla bir yaramazlıgı yok, çevresınde cok couk olmayınca çocuk yaramazlıknedir öğrenmedi çünk ü kimseyı goremedı garıbım su vırus yuzunden, babanneyle oynuyor, en ıyı arkadasım babannem diyor, onunda yanına çok sık gidemiyoruz ne yazikki okula kayıt ettırdım bu sene ama vakalar böyleyken napacağımı bilmiyorum, virüsten dolayı 8 mayısta kayınbabamı kaybettık çünkü, o yüzden korkuyorum, çünkü eşimde ms hastası Allah"ım yar ve yardımcımız olsun
Basiniz sagolsun Allah sabırlar versin insaallah. Kayın valideler cocuklarin bakimi icin büyük nimet. Ne mutlu size. Esiniz konusunda da geçmişler olsun insaAllah cok dikkat edin koronaya. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor, ben erken menapoz hastasıyım bende bir ıkı kere yumurta takıbı yaptım görememıstım cok moralım bozulmustu bu ay yenıden takıp yaptm bunay gördum mesela o yuzden stres yapmayın cnm
3 aydır test yapıyorum, hic gormedim yumurtlama.. yasim 22. Doktor ultrasonla bakti normal dedi hormonlarimda normal cikti. Yumurta rezervim az olsa ultrasonda belli olur muydu acaba. Birde yumurtlamadigim icin rahim filmi istedi, daha çektirmedim

Yumurtlama masajını tavsiye ederim gayet başarılı
Onu denedim bu ay, 7 gun yaptım olmayinca cok moralim bozuldu bıraktım. ara verip tekrar 3 gun yaptim yine olmadi, moralim bozulup testide biraktim masajida bu ay adetimle daha duzenli ve birakmadan baslayacagim teste

X