Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 😍 Peki sizce bugün ilişki denemeli liyim? Aşının üzerine? Sinovacta adet tarihlerim değişmişti. Şimdi yumurtlama olmuşken içim içimi yiyor, değerlendirmek istiyorum. Ama burada okuduklarım da sabret 3 ay daha diyorum. Siz ne önerirsiniz ☺️
Ben devam etmiştim😁 ovulasyondan 2 gün sonra aşıyı oldum bende… hergün b12 iğnesi kullandığım için gebelik olmadığını düşünüyorum ama bu ay göreceğim ☺️

Ben devam etmiştim😁 ovulasyondan 2 gün sonra aşıyı oldum bende… hergün b12 iğnesi kullandığım için gebelik olmadığını düşünüyorum ama bu ay göreceğim ☺️
O zaman ben bugünü de değerlendiriyorum 😍 aşıdan sonra duş alma demeleri gerçekçi değil sanırım? Siz aşıdan sonra da denediniz mi? İnşallah sağlıklı bir şekilde hamilesinizdir 🙏🥰

canim degerden ziyade artis oranina bakiliyormus daha cok, o yuzden bence gayet guzel sonuc :) coook erken ogrenmemin olumsuz yani da bu hep bi korku :) sen kendini biraz rahatlat bak testin sana ne guzel moral olsun 🥰
Guzel yani demi 1 gunde o kadar artış. Ya kimseye de anlatamıyorum bi sizin mesajlarınız rahatlatıyor beni Allah hepinizden razı olsun

O zaman ben bugünü de değerlendiriyorum 😍 aşıdan sonra duş alma demeleri gerçekçi değil sanırım? Siz aşıdan sonra da denediniz mi? İnşallah sağlıklı bir şekilde hamilesinizdir 🙏🥰
Aşılar genelde depo olarak kasa veriliyor. Yani damardan iğne gibi hemen kana karışmıyor. Kolun kasında depo ediliyor ve yavaş yavaş emilim gerçekleşiyor. Ondan dolayı banyo yapmasanız daha iyi olur.

Ben yeni regl oldum. Denemelere bir iki güne Ovulasyon testi ile bu ayda deneyeceğim bakalım inş tutar☺️

Siz hangi gun yakalamkstiniz kac beta ile acaba ona göre hesap yapayim ben. Şu bat gunune kadar düşünmekten kafayı yemezsem iyi
Ben bata 5 gün kala erken gebelikle öğrendim. Sonra hep kaset testle takip ettim koyulaşmayı. Regl gecikmesinden 2 gün sonra betaya baktırdım 883.6 çıktı. Sonraki 2. Gün 1655 çıktı. Bir daha baktırmadım. Cuma doktora gidicem kese için .örnek olması için testlerimi de attım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    208,8 KB · Görüntüleme: 70
Ben de ilk bir iki ay diyetisyen kontrolünde gittim sonra baktim bu isi kendim de yapabilirim ve kilomu koruyorum su an 1 kg alıyorum ama dikkat edince veriyorum bu aralar bayram dolayısıyla aldığımı veremedim ama bugun başladım yeniden ekmeksiz ve şekersiz 1 hafta diyorum mesela kendime o 1 haftada -1.5 kg görürsem kendimi dondurma veya cok sevdiğim bir yemegi o güne özel sinirsiz yemekle odullendieiyo4um. Boyle hedefler koyunca cok hevesli oluyor
Valla bende İnternet te diyetasistan diye bir yer buldum aylık 100 tl para vermezsem takıp edenım olmazsa homını gırtlak takılıom ha yarın baslarım ha sonra yaparım dıye dıye yoksa cidden kendı basımızada yapabılecegımız bırsey ama işte ne bılım spor yaoabılsem fayda görucemde spor yapmaya fırsatım olmuyor

Ben bata 5 gün kala erken gebelikle öğrendim. Sonra hep kaset testle takip ettim koyulaşmayı. Regl gecikmesinden 2 gün sonra betaya baktırdım 883.6 çıktı. Sonraki 2. Gün 1655 çıktı. Bir daha baktırmadım. Cuma doktora gidicem kese için .örnek olması için testlerimi de attım
Hayırlı uğurlu olsun valla su vakalar artarkende korkuyorum acaba bir kere daha düşünsem mi galan dıyorum 🙄 cümlemizi korusun Rabbim

Valla bende İnternet te diyetasistan diye bir yer buldum aylık 100 tl para vermezsem takıp edenım olmazsa homını gırtlak takılıom ha yarın baslarım ha sonra yaparım dıye dıye yoksa cidden kendı basımızada yapabılecegımız bırsey ama işte ne bılım spor yaoabılsem fayda görucemde spor yapmaya fırsatım olmuyor
Sporsuz ancak kastan gidiyor yağdan 1 gram gitmiyor duzenli beslenseniz bile o yuzden evet görünürde kilo vermiş gibi oluyorsunuz ama vücudunuz sarkiyor ozellikle gobek ve kollar o yuzden en azindan gunde 30 dakika yuruyus yapmayı evden cikamiyorsaniz da leslie yapmayı deneyin

Aşılar genelde depo olarak kasa veriliyor. Yani damardan iğne gibi hemen kana karışmıyor. Kolun kasında depo ediliyor ve yavaş yavaş emilim gerçekleşiyor. Ondan dolayı banyo yapmasanız daha iyi olur.

Ben yeni regl oldum. Denemelere bir iki güne Ovulasyon testi ile bu ayda deneyeceğim bakalım inş tutar☺️
Açıkçası akşam yola çıkıyorum, bugün ilişkiyi denersem banyo yapmak isterim , abdest için 😢 yola çıkmasam yarına ertelerdim. Ne yapayım şimdi 😬 Bu arada ilaç gibi geldiniz. Şu dönemde böyle bilgi sahibi olmayı çok isterdim 😍

Ah keşke yaptıkça atmasaydım hepsini attım bundan sonra atmayayım. Cok açıklayıcı oldu cok tesekkur ederim 🥰🥰 benim deger de asagi yukari bat 3 4 gun geçince sizinki gibi olur o zaman insaAllah

Sporsuz ancak kastan gidiyor yağdan 1 gram gitmiyor duzenli beslenseniz bile o yuzden evet görünürde kilo vermiş gibi oluyorsunuz ama vücudunuz sarkiyor ozellikle gobek ve kollar o yuzden en azindan gunde 30 dakika yuruyus yapmayı evden cikamiyorsaniz da leslie yapmayı deneyin
Doğru beslenme sistemiyle her zaman kastan verirsiniz. Bu işin yüzde 70 i beslenmeyle oluyor. Spor başta sıkılaşmak için önemli kilo verişlerde. Sonrasında kas artışı için ağırlık çalışmaları eklenebilir. Genel algı aç kalmaya yönelik diyet diyince, onu kırmak gerekiyor.

Bana haber verir misiniz kese görünecek mi kac degerle kese görünür vs.

Açıkçası akşam yola çıkıyorum, bugün ilişkiyi denersem banyo yapmak isterim , abdest için 😢 yola çıkmasam yarına ertelerdim. Ne yapayım şimdi 😬 Bu arada ilaç gibi geldiniz. Şu dönemde böyle bilgi sahibi olmayı çok isterdim 😍
Kolunuzu streç ile sarabilirsiniz az su girer ya da su geçirmeyen bantlar var onlardan alabilirsiniz. Gusül alacağınız zamanda açıp mesh edebilirsiniz. İmkanınız yok ise banyo yapın. Çıkınca da hemen kurulayın ve kolonyalı bez ile silin iltihaplanma yaşanmaması adına... Çok sorun olacağını sanmıyorum.

X