Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de ovu testimle geldim :) en alttaki bugün, bi üstü dün :) benim 2 gün peak oluyor hep; ama gece 11 gibi tekrar test yapsam mı çatlama olup olmadığını görmek için dedim yoksa yine yarın bu saatlerde mi yapayım ne dersiniz? dün değerlendirmiştik, bugünü es geçip yarın sabah değerlendirmeyi düşünüyorum diz dirsek pozisyonunda 🙃

Eklentiler

• 60F200E8-8061-480C-9F03-993C13D71224.jpeg
    60F200E8-8061-480C-9F03-993C13D71224.jpeg
    137,5 KB · Görüntüleme: 33
Yaa canımsınız o kadar rahatlattı ki mesajiniz 🥰🥰🥰 isteyim surekli oturamıyorum maalesef kosturma içindeyim ama dikkatli olmaya çalışıyorum umarim tutunur. Rabbim siz de istiyorsanız size de saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah
Sürekli otursan da bi mutfağa bi tuvalete gidip gelmeye gitmen yeter, sabah ya da akşam da 30-40 dk yürüyüş senin günlük hareketsizliğini alır iyi gelir 🥰
Bana gelince valla o kadar çok istiyorum ki hem de canım hamileliği, allahım inşallah sağlıkla nasip etsin 🙏🏻🙏🏻

Evet canım görüntüsü bi sürü büyüklü küçüklü yumurta oluyo Bnde 1 ya da 2 yumurta oluyo hep
Cahilce soru olacak ama bana doktor mesela bu ay yumurtlamışsın ya da 2 tane yumurtlamışsın diyor örnek veriyorum ama bak 7 8 tane de yumurta gözüküyor amh iyidir falan diyor. Farklı farklı şeylerden mi bahsediyor. Adetim düzenli 5 6 doktorda muayene oldum hiç pko demediler de. Fazla yumurta gözükünce pko gibi okuyunca anlamadım şimdi

Cahilce soru olacak ama bana doktor mesela bu ay yumurtlamışsın ya da 2 tane yumurtlamışsın diyor örnek veriyorum ama bak 7 8 tane de yumurta gözüküyor amh iyidir falan diyor. Farklı farklı şeylerden mi bahsediyor. Adetim düzenli 5 6 doktorda muayene oldum hiç pko demediler de. Fazla yumurta gözükünce pko gibi okuyunca anlamadım şimdi
Yok cnm pko olması için tek yumurtalıkta en az 16 yumurta olması lazım benimde sende ki gibi oluyo yani normal olan bu zaten

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ovulasyonla takip ediyordum. 12. Gün pikti. Sonra testim bitti takibi de bıraktım. Bugün 20. Günüm. Yumurtlama döneminde tutmadıysa ,şimdi ilişkiye girsem de hamile kalma şansım yok değil mi?:/

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben ovulasyonla takip ediyordum. 12. Gün pikti. Sonra testim bitti takibi de bıraktım. Bugün 20. Günüm. Yumurtlama döneminde tutmadıysa ,şimdi ilişkiye girsem de hamile kalma şansım yok değil mi?:/
Tekrar yumurtlamayacağını bilemezsin şans her zaman var düzenli ilişkiye devam et. Benim gebeliğim düşükle sonuçlandı ama o ay 2 kez yumurtlamıştım 2. Si döllenmiş. O yüzden anladımki bırakmamak lazım

X