Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A R Y A ovu testim ve normal kaset testim bu şekilde bata 4 gun var. Ovu testinde bir hareketlilik yok kaset testte de cok cok ince çizgi var. Degerim hala cok dusuk sanirim
Canım lh testı dımı bunlar benımde bata 1gün var dün yaptım bugunkıde böyle cıkcak sanırım

Eklentiler

• 5EBAFD4C-0A2A-4795-AFA0-A269C0EC2162.png
    423,9 KB · Görüntüleme: 59
Benimde 4 agustos cumartesi gunu ovitrelle vuruldum ignenin gunude sayarsak bugun 3 gun oldu

Senin haberin yok canımcım ilaç verdi bana oo korun dedi filanlar falanlar ilaç içtiğim için mi ne bileyim adet oldum yarın ne oluyor bakalım.
Prolaktinin yuksek diye vermisti canm biliyorm o yuzden gecen ay cocuk yapmayi dusunmuyordun. İnsallh degeelerin normale doner de asilamani da yaparsin hayrli haberler alirsin. Seninki iyice yilan hikayesine dondu zaten. Ben gellip yapacam asilamani

Bebek var mi die stres olmayinca vucut da rahat hareket ediyor. Biz bozuyoruz hormonlarimizi hep

A R Y A ovu testim ve normal kaset testim bu şekilde bata 4 gun var. Ovu testinde bir hareketlilik yok kaset testte de cok cok ince çizgi var. Degerim hala cok dusuk sanirim
Ala ala demek boyle de oluyormus niz hep ovulasyon kipkirmizi olur dioduk. Benm bu ay adetime iki gun kala pikti ama gebelik yok ya da kimyasal oldu test yapmadgm icin bilmiyorm

benim yeni bat 20 Ağustos kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…