Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtan ne güzel kendiliğinden büyümüş inşallah sonucu da güzel olur. Ben klomen kullandım 3 günde sabah akşam estrofem kullandım 19 temmuzda vuruldum iğneyi 21 temmuzda da duphaston kullanmaya başladım. Bende hiç belirti yok diyebilirim sadece bu sabah vajınamın içinde bir yanma batma gibi tuhaf bişey oldu. Ben bu ay belirti aramıyorum ya çünkü geçen aylarda neredeyse yaşamadığım belirti kalmadı ama hep hüsran. Artık hayırlısı diyip regl tarihini bekleyecem

Düşmüş prolaktinde doktor acildeymiş eşine yaptırdım hormonlarımı. Bakalım acilde bulacağım ne diyor kendisi. Bende pes ettim başka işlerim var onlara yöneldim okuldan derslerim var onları vereceğim fındık sezonu açıldı para kazanmam lazım sende gel yap kurtar beni yedi bunlar iyice.

Bak Mevsim ikizlere hamile kalmış hem de Maviesra
Bende esra gibi amh testim kafa bozmustum cok sukur 1 hafta oldu atalatali doktor evet amh dusuk ama bizde daha onemli ultrasonda yumurtalara folukil sayisi demisti yumurtalarin guzrl dedi 4 tane oldugunu söylemisti catlatma ignemi oldum 3 gun once kaldi adetime 9 gün sen adetin 2 gunu doktora git dediki folukillerimi ogrenmek istiyorum iyimi kotumu durumum nedir de

Aynen aynrn bende saldim kendimi normalde bugunlerde baslardim test yapmaya gece bile olsa nobetci eczane arardim tam karsimda eczane var dikkatimi bile cekmiyor erken daha onceden de erkendi iste anlatamiyordum kendime bosa teste para yatirmaktan yildim artik bekleyecem abi 3 agustosa kadar 4 agustosda adet simdi kendimi temizlige verdim camlar halilar perdeler arada sutlac yaptim fitina attim karniyarik yapacam arkasina bos gunlerimide gezerek alisveris yaparak 9 gunu boyle gecirmeyi planliyorum

Amin canim uzun yorucu bi süreç allah hayır etsin sonumuzu sende durumlar ne
Valla aynı kuzum değişen bişey yok.Bu ay ilk defa ovulasyon denedim, döngüm 25 gündü ovulasyona göre çatlamayı bir sayarsak 3 gün geç olacak gibi 29unda bekliyorum, bugün mide bulantım var ama regl zamanı hep yaşadığım için belirti diyemiyorum

Temizliği yaparken dikkatli ol ama ne olur ne olmaz dediğin gibi erken ama tedbiride bırakmamak lazım.

Bat 4 gün sonra. Cizgi daha netlesmeye başladı. Ben dayanamadım bugun de kan verdim yarın 11 de çıkacakmış test sonucu beklemedeyim dua edin lütfen
Canım gebelik çok net var hatta koyulaşma bile var bak önceki testlerine göre ki bu bile ilk idrarla değil :) sen kendini rahat tut gebelijte şüphe yok artık, stres yapma kendini fiziksel olarak zorlama sağlıkla ilerlesin gebeliğin bebeğin

Kızlar yumurtlama gününde baş dönmesi yaşayan var mı? Çamaşır makinesi gibi kafam.buda bugün ki yumurtlama testim.
Benn. Hamile kaldigim ayki yumurtlamada bas dönmesinden hastanelik oldum. Lh pikinde bazen tansiyon düşermis. Limon, sarımsak sogan yemeyin ve bol su icin tuzlu ayran icin. Insallah yumurtlaniz guzel catlayacak pik iyi olmus bence:)

Inşallah hamilelik bulantisidir canim benim regl e 9 gun var

Canım tüpe yönlendirdiler direk akşam randevu alcam sistem acilinca ve bismillah dicem
Canım hayırlısı olsun inşallah tüp bebek sana bebeğini getirir geçen gün ilk kez bi arkadaşıma açtım bebek yapmak istediğimizi ve bi süredir korunmadığımızı, stresin ne kadar etken olduğunu konuştuk. Arkadaşım hemşire, tüp bebek denemesinden bir ay önce bi çok kişinin hamile kaldığını söyledi nasılsa önümüzdeki ay tüp bebek yapıcam deyip kafaya takmayınca oluyor hep diye :) keşke sana da öyle bi sürpriz olsa ama biz kendimizi rahat bırakmayı başaramıyoruz ki

Inşallah canim yaa bakalim aşılama için dosyam açıldı ama doktor direk tüpe git sen daha iyi olir dedi randevu alacağım sosyal açılacak Allahım müjdeli haber almayı nasip eylesin amh düşük olumca direk ilgileniyorlar

Kızlar bugün yaptırdım, birde bir testim de 4 gün sonra çıkacak. Pko var bende bugün reglimin 4.günüydü.
Merhaba. Bebek düşünmeden önce ben de tahlil vermistim. Fsh ve lh aynı sizinki gibi cıktı. Hatta prolaktinim de yüksekti benim. Bana bir sorun yok denemeye baslayin denmişti. Gercekten 3 ay sonra da gebelik oldu ama maalesef dusuk yaptım. Lh imiz biraz yüksek. Dr unuzun yorumunu paylasirsaniz sevinirim. Pko sunuz ama sanirim ovülasyon görüyorsunuz degil mi?

Yaa canımsınız o kadar rahatlattı ki mesajiniz isteyim surekli oturamıyorum maalesef kosturma içindeyim ama dikkatli olmaya çalışıyorum umarim tutunur. Rabbim siz de istiyorsanız size de saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah

Merhaba doğal yollami oldunuz bilgi verirmisiniz neler yaptınız
Dogal yollarla canim inan hic bisi yapmadim hatta doktor benim amh gorunce himm biraz dusuk yapti bende önemsemedim haa sunu ozelikle belirttim 18 gunde bir adet oluyordum sinir bozucu bi durumdu progestoron verdi onu kullandim 21 gunde adet duzenime kavustum ardina gebe kaldim bu kadar suan yine gebelik takibi yaptiriom amh olcturdum bu seferde 0.24 cikti doktor bana dediki baska bi diktora gittim bu seferde amh cok takilma onemli folukil yumurta sayisin dedi 4 tane cikti biz normalde bu amh ye gore direk tup bebek diyoruz ama folukil yumurtan sayisi iyi dedi bunlada kalma sansin hale var dedi rahatladim 1 haftadir yeni yemek yiyorum gülebiliyorum artik amh amh diye buralarda konu aramiom ikiz bebekleride tamamen benim yuzumden kaybettim hic bi prpblemleri yoktu 5 ay sonra yeniden deniyorum durum bu dusun seninkinden daha dusuk benim amh yasimda 36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…