Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 4 gün sonra. Cizgi daha netlesmeye başladı. Ben dayanamadım bugun de kan verdim yarın 11 de çıkacakmış test sonucu beklemedeyim dua edin lütfen
Canım keşke 2 yada 3 gün sonra kan verseydin. Benim de bata 5 gün var, cesaret edemiyorum test yapmaya hiçbir belirtim yok

Kızlar bugün yaptırdım, birde bir testim de 4 gün sonra çıkacak. Pko var bende bugün reglimin 4.günüydü.

Eklentiler

• 47D3B8E3-3AC7-48A6-B51D-68AEE13ED0DB.jpeg
    21,9 KB · Görüntüleme: 77
  • BCE287D4-6BA1-4333-8C76-9DE37A8871A3.jpeg
    13,9 KB · Görüntüleme: 68
Bat 4 gün sonra. Cizgi daha netlesmeye başladı. Ben dayanamadım bugun de kan verdim yarın 11 de çıkacakmış test sonucu beklemedeyim dua edin lütfen
bende kan verdim sizinkinden çok daha silik çıkmıştı. bence siz kesin hamilesiniz hayırlı olsun. ama sonuçlar niye yarın benimki 2 saat sonra çıkacakmış.

Klomen degilde lute diye bi ilac verdi oda klomen gibiymis kanser hastalarida kullaniyormus icini okuyunca korktum icmedim doktora gittigimde kullandinmi ilaci dedi evet dedim 2 gun dedim alerji yapti biraktim dedim halbusuki kullanmadim neyse muayne gectim yumurtan 20 mm olmus dedi 2 gunluk ilaca ragmen gayet guzel dedi hatta soldada yumurtan var dedi sagdakini 20 mm oldugunu dedi onu demedi bende sormadim catlatma ignesi verdi cumartesi gunu vurundum simdi bekliyorum yalniz bugun karnim ishal olursanda oyle agri olur ya onun agrisi var baska bi belirtim yok
Klomen mi kullandın ovitrelleden önce canım başka takviye kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…