- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.381
Hadi ya görmedim cnm bayram muhabbetine giremedim fazlaCanım dün yazdım ama görmedin sanırımdün bat günümdü ama negatif maalesef
Klomen mi kullandın ovitrelleden önce canım başka takviye kullanıyor musun?Benimde 4 agustos cumartesi gunu ovitrelle vuruldum ignenin gunude sayarsak bugun 3 gun oldu
Evet canim erken gebelik. İlk idrarla değil maalesef ise gelirken aldim is yerinde yaptimErken gebelık testı dımı canım bu? Bıde ılk ıdrarlamı yaptın
İnşallah hamişsindir canım bayram hedıyen olsun inşallahEvet canim erken gebelik. İlk idrarla değil maalesef ise gelirken aldim is yerinde yaptim
Canım keşke 2 yada 3 gün sonra kan verseydin. Benim de bata 5 gün var, cesaret edemiyorum test yapmaya hiçbir belirtim yokBat 4 gün sonra. Cizgi daha netlesmeye başladı. Ben dayanamadım bugun de kan verdim yarın 11 de çıkacakmış test sonucu beklemedeyim dua edin lütfen
Aşılamaya yönlendirdiler ordan direk tüp bebeğe yönlendirdiler ama dosya için randevu almak lazımGünaydın cnm inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Canım tüpe yönlendirdiler direk akşam randevu alcam sistem acilinca ve bismillah dicemGüzel haberlere gelirsin umarımBide bütün tahlillerini yaptırdın herşeyin bi çaresi var en azından nasıl ilerleyeceğini ne yapman gerektiğini söyleyecek doktor yani yolu yarılamış oldun
Canım tüp bebeğe yönlendirdiler randevu alcam ve işlemler evraklar ne gerekiyorsa yapılacak hayırlısı böyle demekkiKuzum sakin ol önce, inşallah güzel haberlerle gelirsin
Üzülme kuzum, bu bir süreç. Pozitif düşün ki pozitif olsun. Peki sorun neymiş canım?Canım tüp bebeğe yönlendirdiler randevu alcam ve işlemler evraklar ne gerekiyorsa yapılacak hayırlısı böyle demekki
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerle gelirsin canımCanım tüpe yönlendirdiler direk akşam randevu alcam sistem acilinca ve bismillah dicem
Allah gönlündeki gibi yapsın herşeyiCanım tüpe yönlendirdiler direk akşam randevu alcam sistem acilinca ve bismillah dicem
Düşük amh canimÜzülme kuzum, bu bir süreç. Pozitif düşün ki pozitif olsun. Peki sorun neymiş canım?
Insallah Canım güzel günler görürüz bizde hep beraberAllah gönlündeki gibi yapsın herşeyiKalpten diliyorum ki emeklerin boşa çıkmasın sağlıklı hayırlı çocuğun olsun inşallah güzel günler yakın
Amin canim uzun yorucu bi süreç allah hayır etsin sonumuzu sende durumlar neHakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel haberlerle gelirsin canım
bende kan verdim sizinkinden çok daha silik çıkmıştı. bence siz kesin hamilesiniz hayırlı olsun. ama sonuçlar niye yarın benimki 2 saat sonra çıkacakmış.Bat 4 gün sonra. Cizgi daha netlesmeye başladı. Ben dayanamadım bugun de kan verdim yarın 11 de çıkacakmış test sonucu beklemedeyim dua edin lütfen
Düşük amh ile hamile kalan çok fazla canım, sakın canını sıkma. Bir gebenin günlüğünü takip ediyor musun, fazlaca örnek paylaşıyor.Düşük amh canim
Klomen mi kullandın ovitrelleden önce canım başka takviye kullanıyor musun?
Ben 0.19 amh ile 5 ay once ikizlere gebeydimDüşük amh ile hamile kalan çok fazla canım, sakın canını sıkma. Bir gebenin günlüğünü takip ediyor musun, fazlaca örnek paylaşıyor.
Evet canim testlerimide ordan alıyorum hayırlısı bakalim insallah doğal olur olmasada Allah bi yol çıkartır bize elbetDüşük amh ile hamile kalan çok fazla canım, sakın canını sıkma. Bir gebenin günlüğünü takip ediyor musun, fazlaca örnek paylaşıyor.