Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım peki şuan ovulasyon testin pik mi? Gebelerde t çizgisi çok koyu oluyormuş.

Slm hanımlar ilk defa ovulasyon yapıyorum bu ay acaba her gün aynı saatte mi yapmalıyım. Farklı saatlerde yapsam yanlış sonuç alır mıyım?

A. Selam aynı saatlerde yapman daha güzel sonuç almanı sağlayacaktır arasında bir saat yarım saat önemsiz oynaması. Genellikle 13-17 arası ideal saatler. Ben genelde hep aynı saatlerde yaptım güzel sonuç aldım. Sıvı alımına çok dikkat et.

Teşekkür ederim. Siz sıvı alınımı kaç saat önce bırakıyorsunuz?

Canım peki şuan ovulasyon testin pik mi? Gebelerde t çizgisi çok koyu oluyormuş.
Daha 4 gun var ama yapayim bugun oglen atayim. Kaset testle gebelik testi yaptım erken gebelik olmayan onda cok cok silik cikti varla yok arası. buraya 4 gun kala baya net çıkan kaset test atıyorlardı. Pek ümidim kalmadı benim ama ovu. Testi yapayim bugun atayim buraya

Ay ne güzel taşınma işini halletmişsin. Benimde 1 aya kadar taşınmam lazım ama henüz ev bulamadık. Onun stresi var biraz.
Adete 5 gün kaldı, sonucu heyecanla bekliyorum.
Cumartesi eşyalar gidicek onun stresi bar eve yerlersem bi rahatlasam valla taşınmak çok zor

Hakkımızda hayırlısı yusracim bende doktora gidiyorum kötü sonuçlara ne dicek bakalim

A R Y A ovu testim ve normal kaset testim bu şekilde bata 4 gun var. Ovu testinde bir hareketlilik yok kaset testte de cok cok ince çizgi var. Degerim hala cok dusuk sanirim

Eklentiler

• 20210726_074302.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 20210726_074019.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 70
Hakkımızda hayırlısı yusracim bende doktora gidiyorum kötü sonuçlara ne dicek bakalim

Kötü mü çıktı sonucun canım ben pek giremedim görmedim yazıları tekrar okuyamadım malum adette olunca kendimle ilgileniyorum daha çok.
Üzülme esracım kaderin bazı planları vardır asla inanmaktan vazgeçme sen ne olursa olsun. Üzülmek de çare değil ki en iyisi dua tevekkül edip beklemek

Teşekkür ederim. Siz sıvı alınımı kaç saat önce bırakıyorsunuz?

1 saat öncede yetiyor bazen ama çok aldıysanız 2 saat daha iyi dikkatli olman gereken idrar çok açık renk ise sıvı çok demek lh iyi sonuç vermez normal ton da olması lazım testini atarsın buraya yardımcı oluruz.

Fsh yuksek amh dusuk cikmisti baska ekstra testler yapıldı onlar normal ama işte bakalim ne dicek nereye yonlendiricek doktor bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin ilk bi beyninden vurulmuş dönüyor insan ama sonra alisiyor tib gelişti vardır bi caresi ve tabiki allahın yazdığı bi kader canim

Çok teşekkür ederim atarim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…