-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.321
Yok canim test yaptım iki kere attim buraya da erken gebelik testi. Bak istersen konu da açmıştım hatta testle alakali. Cok cok silik ince bir çizgi vardi. Belirti olarak adet sancısı gibi 10 saniye falan vuruyor saat basi sanki. Akint8 falan hic yok ama gecen gun kurban etine dokunamadim garip kokuyordu sanki et gibi değil de böyle çürük gibi dun de balik yaptik o da ayni sanki bozuk gibi kokuyordu ama mide bulantısı vs yok sadece koku hassasiyetiPeki belirtin var mı canım akıntı, ağrı falan? Bir de sen test yapmadan direk kan mı verdin
AminnRabbim sizin de kucaginizi bos bırakmasın insaAllah sağlıcakla hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Ben 7 Haziranda 11+4 de kürtaj oldum. Kürtajdan 37. Günde de beta baktırdım daha doğrusu adetten sonra yumurta catlamisti bir hafta sonra başka doktora gittim ona hamile olabilirim deyince baktı. İkinciye de kürtajdan mi hamilelikten mi bakın diye ısrar edince zor baktılar hamile değilsiniz ki niye geldiniz dediler şehir hastanesi acili. İki gün arayla 6 çıktı normalde yükselmesi lazım hatta kusurat olarak düşmüştü.Yani gebelik vardi da mi kürtaj oldunuz gecen hafta. Degeriniz iki gün sonra yine 6 mi kalmıştı
Ben 7 Haziranda 11+4 de kürtaj oldum. Kürtajdan 37. Günde de beta baktırdım daha doğrusu adetten sonra yumurta catlamisti bir hafta sonra başka doktora gittim ona hamile olabilirim deyince baktı. İkinciye de kürtajdan mi hamilelikten mi bakın diye ısrar edince zor baktılar hamile değilsiniz ki niye geldiniz dediler şehir hastanesi acili. İki gün arayla 6 çıktı normalde yükselmesi lazım hatta kusurat olarak düşmüştü.
Arkadaşları dinleyip strip test almaktan vazgeçtim. Zaten ebru ceylanda surelab satıyor. O yüzden uygulama kolaylığı olsun diye gene kaset test aldım. Dediğiniz jelatini kullanmayı deneyeceğimBiri yazmisti bugun trendyolda da ayni markayı bulmuş ordan alabilirsiniz. Kaset testler zor oluyor bence stripleri is yerinde bile 5 dk da karton bardaga gerek kalmadan paketini yarim yırtarak yapiyordum
Öncesi nasıldı. Pik çok yakın gibi böyleKızlar yumurtlama gününde baş dönmesi yaşayan var mı? Çamaşır makinesi gibi kafam.buda bugün ki yumurtlama testim.
Daha önce ki günler yapmadım.bayram telaşından. İlk bugün yaptım. Yarın ve diğer günler devam edeceğim yapmaya. Baş dönmesi bu hormonlardan mı merak ettim de.Öncesi nasıldı. Pik çok yakın gibi b
Bugün değerlendirin muhakkak o zmanDaha önce ki günler yapmadım.bayram telaşından. İlk bugün yaptım. Yarın ve diğer günler devam edeceğim yapmaya. Baş dönmesi bu hormonlardan mı merak ettim de.
Ben yine gittigidiyordan labqouick aldm canm iliskiden ziyade yumurtlama gunumu tespit etmek icin birkac tane aldimBiri yazmisti bugun trendyolda da ayni markayı bulmuş ordan alabilirsiniz. Kaset testler zor oluyor bence stripleri is yerinde bile 5 dk da karton bardaga gerek kalmadan paketini yarim yırtarak yapiyordum
Selizay sende de hala yokmu bendede yok bakalım bat 20 Ağustos inşallah bu ay şans getirir bizeHellö ben de geldim bat henüz temmuz, tutmazsa ağustosta görüşürüz
Bu saat oldu. Başımda döndüğünden sabaha artık.Bugün değerlendirin muhakkak o zmanbaş dönmesi tansiyon düşüklüğünden ötürü olabilir. Tansiyon kontrolü yaptırın bence. Diğer aylarda yaşamadıysanız bu ayda yaşamazdınız. Kullandığınız herhangi bir ilaç varsa gene yapabilir soğuk algınlığı ilacı gibi.. Bayram telaşı ile yemek düzeniniz bozuldu ise gene olabilir. Ağır yağlı kavurma eti tüketiminiz arttı ise de kolestrol ile orantılı olarak yapabilir. Direk olarak yumurtlama bağlamayın ama bağlayacaksanız hüzel bir işaret olarak değerlendirin ve kaçırmayın
Tabi ki canım inşallah bu son listemiz olurCanım beni de ekler misin adetim koşa koşa geldi ilaçtan mıdır nedir 4 gün erken oldum bat 22 Ağustos yş 31 deneme 3.5M mavili_yeshll
Görmedim cnm yeni batla güncelleyeyim istersen
Yok kuzum yooook, bu ay çok güzel 5 yumurtam vardı iğne yapıldı doktor çok umutlu konuştu, çok inanmıştım. Bugün bat günüm ama bembeyaz kar gibi..,Selizay sende de hala yokmu bendede yok bakalım bat 20 Ağustos inşallah bu ay şans getirir bize
Prolaktini ne dusuruyor acaba. Bu hormonlar neden yerinde durmaz arkads
Öyle canım ama ne bileyim, umut etmeden de olmuyor üzülmeden de. Bakalım nereye götürecek bu süreç bizi..
Tabi ki canım inşallah bu son listemiz olur