- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Merhaba direkt tıbbi genetikten randevu alınabiliypr mu bu testler içinBen de 73 ile öğrenmiştim. Tam düzenli artmaya başladığı zamanlarda kanamam başladı. Benim doktor da kromozom problemindendir erken kayıplar ondan oluyor kafaya takma diye geçiştiriyor. Ama öyle olmuyor o iş tabi takıyorum. Gittim şehir hastanesi tıbbi genetik bölümüne genetik test için kan verdik eşim ile. Cuma da pıhtılaşma için kan vericem. Biliyorsundur 2 kayıp yoksa yapmıyorlar testi. Ben de 1 kimyasalım var diye yalan söyledim bir topicte arkadaşlar akıl verdiler sağolsun. İnşallah bir sorun çıkmaz umarım doktorun dediği gibidir. Ama insan bi sorun varsa da bilmek istiyor
Hepiniz güzel haberler vericeksiniz ama bbu ay ama birdahaki ay dolar buralarHayırlı olsunne kadar da erken öğrendin ya. Regliden son dakikaya kadar test yaptım ama malesef mutsuz son
Öyle elti vs komşu hep bunları düşünürsen yaşamak zor önüne kendine bakBugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor
23 girecem 7 aydır deniyorumÖyle elti vs komşu hep bunları düşünürsen yaşamak zor önüne kendine bak
Kaç yaşındasın ne zamandır deniyorsun
Beni de alir misiniz listeye 3 aydır istiyoruz yas 26 bat 30 temmuz ovulasyon takibinde ilk aydayim
SIRA KULLANICI ADI BAT YAŞ İSTEDİĞİ SÜRE SONUÇ @astronotbayan 11 temmuz 31 10 ay @papatyasari_kiz 12 temmuz 27 11 ay G gumus82 19 temmuz 38 2 ay @karadenizkizi1982 19 temmuz 38 3 yıl @begonya_92 19 temmuz 29 3 ay @Hazal Yakamoz 21 temmuz 26 2 yıl @Bencebuarkadas 22 temmuz 26 2 yıl @Gazel2110 22 temmuz 33 5 ay @kdv 23 temmuz 27 1 ay @pheebs 24 temmuz 28 7 ay @Gulsenn1993 25 temmuz 27 5 ay @Elagozluprenses 25 temmuz 25 2 ay @shtc 26 temmuz 29 4 ay @hakkim 27 temmuz 29 2 ay @ipti 28 temmuz 29 6 ay @m_i_h_r_e 30 temmuz 30 2 ay @cenanes 30 temmuz 31 2.5 yıl @HoneyBear 30 temmuz 22 2.5 sene @grkmtml 30 temmuz 24 2 ay @melikee 31 temmuz 37 4 ay @Hali 31 temmuz 31 7 ay @nilsu-g 31 temmuz 29 2 ay @meff92 1 ağustos 28 10 ay @Doktoraliguru 1 ağustos 36 1 ay @gamzeolk 1 ağustos 30 7 ay @Birgaripyyolcu 1 ağustos 26 2 ay @Vulf 2 ağustos 27 1 ay T Tugba9898 2 ağustos 22 7 ay @kizinbiri9 4 ağustos 23 13 ay @Okyanus_xx 4 ağustos 28 5 ay @Melekkanat 4 ağustos 24 1 yıl @Punk3 4 ağustos 34 13 ay @Esrakcshn 4 ağustos 35 7 ay @larissa123 4 ağustos 29 2 ay @ELIF7007 5 ağustos 34 9 ay @arya.!.: 5 ağustos 27 7 ay @happynurse 6 ağustos 25 2 ay @M-elek37 6 ağustos 22 1 yıl @Asyaa561 7 ağustos 26 2 yıl @gLssHh 7 ağustos 38 10 ay @Gulguzeli2019 7 ağustos 34 2 ay @Ozlempltclk 8 ağusts 34 2 yıl @moreandmore 8 ağustos 26 3 ay @madammor 8 ağustos 29 4 ay @Noonameee 8 ağustos 26 2 ay @kivircikkuala 9 ağustos 23 2 ay @Kadertnnn 10 ağustos 24 2 ay @aleynnss 11 ağustos 24 7 ay @burcuerva 12 ağustos 32 6 ay M mavili_yeshll 15 ağustos 27 14 ay Sunrseee 16 ağustos 28 2 yıl @Koredizisever 26 8 ay @Lemonade5 18 ağustos 29 6 ay @LeeSoon 18 ağustos 28 2 ay @Motiksa 19 ağustos 26 15 ay @Tambikedi 27 ağustos @Sadecerenn 27 ağustos 24 1 ay
Merhaba evet ben şehir hastanesinin tıbbı genetik bölümüne randevu alarak gittim. Kural olarak 2 düşük yapıldıysa testleri yapıyorlar. Ama bunun ile ilgili herhangi bir kayıt kontrol edilmiyor. Sizin beyanınıza göre yani..Merhaba direkt tıbbi genetikten randevu alınabiliypr mu bu testler için
O yüzden zamanın var stresi birak 25 yaşında bile değilsin acelen yok ki iyi niyetimle söylüyorum insanlar ne der diye yaşanmaz23 girecem 7 aydır deniyorum
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımO yüzden zamanın var stresi birak 25 yaşında bile değilsin acelen yok ki iyi niyetimle söylüyorum insanlar ne der diye yaşanmaz
38 yaşında ilk bebegime hamileyim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahıminşallah canim süreç güzel ilerler i
Moralini bozma canim. Bnde yaşadım aslinda kotu niyetten degil de bos bulunmaktan azcik dikkat etseler cok iyi olur ama iste yasamadiklari birsey dikkat etme geregi duyulmuyor. Bnim gorumcemin kızı ve gelini benim cogul riskten asilamanin iptal edildigi gün bizde kahvaltiya geldiler. Bnim durumu biliyolar iptal oldu falan moral bozulur yani anlamamak yanlis olur. Kendi hikayeleri şu ilkte hemen oldu , istedik hemen oldu vs. yani karsinizda ilkte degil aylar seneler gecmis hamile olamayan biri var biraz nezaket biraz naiflik. Yani yakiniz da kiziyla hep arar sorar ama soyle ince dusunemiyorlar. Annem le ablam da , 45 yasinda doguran da var bilmem kim su yasinda dogurdu. Eee ne yapayim.tmm bnde 45 de dogururum mu diyeyim neden boyle anlatimlara giriyolar anlamiyorum. Hic kizamadigim anneme en son patladim ya kadin bn ağlama levelini yeni atlatmisim hayirlisi diyip kapaticam konuyu yoook illa olur olur uzme kendini yasin kac su yasta da doguran var bilmem ne. Cidden hakkinda hayirlisi diyip gecseler cok iyi olacak. Bu durum gorumce elti anne kardes farketmiyo kisinin biraz dusuncesizligi. Annem tabi ki kötülük dusunmez asla ama yaslilik ve dusuncesizlik. O yuzden canim evet uzuluyoruz bu duruma ama insanlar boyle. Boyle bir durumda olsalar emin ol agizlarini acmazlar. Simdi bn bnim gibi birisine soyleyebilir miyim bak sunun ilkte olmus su 45 inde doğurmuş diye yok. Ayy bu konuyu konusasim varmis cok uzattim. Azcik da rahatladim. Hayırlısıyla inşallah olacak canim icini ferah tut moralini boyle kisilerin soyledikleriyle bozma.Bugün moralim çok bozuk kizlar eltimin kardeşi hamileymis bide gelip anlatması var görmeniz lazım ilk denemede filan hamile kaldı diyo sanki bana nisbet yapar gbi açıkçası çok da güzel nisbet yapıyor bu eltiler hep mi sinir bozucu olur yabazen kendimi sorguluyorum acaba nerde ne eksiklik yanlış yapıyorum diye hayırlısı tabi ama moralim bozuluyor
Ben sistemden randevu alırken o klinik çıkmıyor nasıl alacagım randevuyuMerhaba evet ben şehir hastanesinin tıbbı genetik bölümüne randevu alarak gittim. Kural olarak 2 düşük yapıldıysa testleri yapıyorlar. Ama bunun ile ilgili herhangi bir kayıt kontrol edilmiyor. Sizin beyanınıza göre yani..
Ben yarın doktora gideceğim. Ay insallah kötü bişicikleer yoktur. Hormonlara baktiracağimm.Hepiniz güzel haberler vericeksiniz ama bbu ay ama birdahaki ay dolar buralar
Ben ileri yaş diyordum kendime 2.ayda hamile kaldım 7 gün öncesinde öğrendim.
Öncelikle haklısın. Kötü niyetten söylemiyorlar tabi moral vermeye çalışıyorlar ama insan bazen duymak istemiyor. Bu arada merak ettiğim çoğul gebelik riskinden aşılama iptali nedir?Moralini bozma canim. Bnde yaşadım aslinda kotu niyetten degil de bos bulunmaktan azcik dikkat etseler cok iyi olur ama iste yasamadiklari birsey dikkat etme geregi duyulmuyor. Bnim gorumcemin kızı ve gelini benim cogul riskten asilamanin iptal edildigi gün bizde kahvaltiya geldiler. Bnim durumu biliyolar iptal oldu falan moral bozulur yani anlamamak yanlis olur. Kendi hikayeleri şu ilkte hemen oldu , istedik hemen oldu vs. yani karsinizda ilkte degil aylar seneler gecmis hamile olamayan biri var biraz nezaket biraz naiflik. Yani yakiniz da kiziyla hep arar sorar ama soyle ince dusunemiyorlar. Annem le ablam da , 45 yasinda doguran da var bilmem kim su yasinda dogurdu. Eee ne yapayim.tmm bnde 45 de dogururum mu diyeyim neden boyle anlatimlara giriyolar anlamiyorum. Hic kizamadigim anneme en son patladim ya kadin bn ağlama levelini yeni atlatmisim hayirlisi diyip kapaticam konuyu yoook illa olur olur uzme kendini yasin kac su yasta da doguran var bilmem ne. Cidden hakkinda hayirlisi diyip gecseler cok iyi olacak. Bu durum gorumce elti anne kardes farketmiyo kisinin biraz dusuncesizligi. Annem tabi ki kötülük dusunmez asla ama yaslilik ve dusuncesizlik. O yuzden canim evet uzuluyoruz bu duruma ama insanlar boyle. Boyle bir durumda olsalar emin ol agizlarini acmazlar. Simdi bn bnim gibi birisine soyleyebilir miyim bak sunun ilkte olmus su 45 inde doğurmuş diye yok. Ayy bu konuyu konusasim varmis cok uzattim. Azcik da rahatladim. Hayırlısıyla inşallah olacak canim icini ferah tut moralini boyle kisilerin soyledikleriyle bozma.
seni tanimasamda stresten olduğunu düşündüm suan neden bilmemBen yarın doktora gideceğim. Ay insallah kötü bişicikleer yoktur. Hormonlara baktiracağimm.
Ben hamile olduğumu öğrendim hala iş yapıyorumKızlar yumurtlamadan sonra ağır iş yapmamaya falan dikkat ediyo musunuz
Bu ayı iyi değerlendirdik aslında bu hafta yumurtlma haftamdı yanılmıyosam
Ama bayram temizliği vs derken bugün epey belimi ağrıttım sanırım
O kadar dikkat etmişken günlere falan böyle olunca biraz canım sıkıldı
Yumurta gelistirici ilaclar ile 3 den fazla yumurta gelisti hal boyle olunca asilama ohss riskinden dolayi yapılamıyor. Yani 3 den fazla gelsmis yumurta dollenirse 3üz yada daha fazla cogul risk oluyor. Bu durum anne ici hayati tehlike yaratiyor.Öncelikle haklısın. Kötü niyetten söylemiyorlar tabi moral vermeye çalışıyorlar ama insan bazen duymak istemiyor. Bu arada merak ettiğim çoğul gebelik riskinden aşılama iptali nedir?
Peki iki tane cici yumurta olsa o zaman devam mı? Yoksa yalnızca bir gelişmiş yumurta mı olması gerekiyor?Yumurta gelistirici ilaclar ile 3 den fazla yumurta gelisti hal boyle olunca asilama ohss riskinden dolayi yapılamıyor. Yani 3 den fazla gelsmis yumurta dollenirse 3üz yada daha fazla cogul risk oluyor. Bu durum anne ici hayati tehlike yaratiyor.