- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.341
Aynen ya. Ben iki aydr biraktm ya ovulasyon bile yapmiyormSen ve ben nerden beri eksilmedik düşündüm defazla geldi, zinciri kıramadık neler yaşadık günler aylar geçti yıla birşey kalmadı
Indirim bakayım canimKuzum bende bundan kullanmıştım. Henüz yumurtlama değil büyük ihtimalle yarın pik olur. Premom diye uygulama var onu indir. Resmini çekince yüzde kaç pik gösteriyo
Daha önce kaset kullandım oda çok iyiydi şimdi buna başladım ilk defa strip kullanıyorum bende cabim instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum ben testlerimiBen ilk kez böyle bir ovülasyon testi gördüm. Bunlar daha mı iyidir?
Kuzım bugün pik değil ama muhakak değerlendir yarın pik olacak gibi eşinde sperm sıkıntısı varsa yarın sabah da değerlendirebiliriz sabah spermler daha hareket li oluyormuş.. telım bozuk maruz gör.. bırdeM mavili_yeshll @papatyamveben kızlar şimdi daha kötü bugün 11.günüm ayyy unuttum onuda etiketlicektim yusracim bende ilk defa kullanıyorum anlamadim valla
Estafurullah canim sperm sıkıntısı var olmadi bugün değil ama yarın sabah değerlendirme yapayım cunku dün birliktelik oldu ondan öncede sperm testi vermiştik kalitesizlesmesin spermler diyorumKuzım bugün pik değil ama muhakak değerlendir yarın pik olacak gibi eşinde sperm sıkıntısı varsa yarın sabah da değerlendirebiliriz sabah spermler daha hareket li oluyormuş.. telım bozuk maruz gör.. bırde
Canım bu uygulama ücretlimi bi kere daha demiştin hatırladım ingilizceydi kullanamamıştım ben simdi yine bi bakimKuzum bende bundan kullanmıştım. Henüz yumurtlama değil büyük ihtimalle yarın pik olur. Premom diye uygulama var onu indir. Resmini çekince yüzde kaç pik gösteriyo
Meryem ana otunu kaç gün ictiniz acabaKızlar ben bu ay hayit tohumu içtim sabah akşam bir bardak tahmini yumurtlama zamanı biraktim yumurtlama günlerinde meryem ana otunu suya koydum ben ve eşim şabak akşam birer bardak içtik ve adetimin üstünden birgün geçti bir tane kaset test yaptım yaptığım gibi köyü p3mbe ikinci çizgi belirdi
Bnce gün aşırı değerlendir cnm hadi inşallah doğal yoldan yakalarsın şansını Allah’ın izniyleDün test yapmadım degerlendirmistim bugün de degerlendirim mi yarını mi beklesem acaba canim
Aynen ama bence Ebru ablay da sor sperm sıkıntın varsa sadece çatlamayı yakalayıp değerlendirsen bile kafi sana…yarın değerlendirirsen ertesi gün çatlama olacak ya gene 2 gün üst üste olmuş olacak.. Riske atma derim… Birde ebru ablaya pozisyon sorabilirsin hangi pozisyon yaparsan daha mantıklı olur.. Diz dirsek deneyebilirsin..İnş hayırlısı ile tutarEstafurullah canim sperm sıkıntısı var olmadi bugün değil ama yarın sabah değerlendirme yapayım cunku dün birliktelik oldu ondan öncede sperm testi vermiştik kalitesizlesmesin spermler diyorum
Msj attim ama daha dönüş yapmadı bakalim diz dirsek bu ay denicem normalde ona yakın deniyorum ama tam dogy pozisyonunda ayarlayamadıkAynen ama bence Ebru ablay da sor sperm sıkıntın varsa sadece çatlamayı yakalayıp değerlendirsen bile kafi sana…yarın değerlendirirsen ertesi gün çatlama olacak ya gene 2 gün üst üste olmuş olacak.. Riske atma derim… Birde ebru ablaya pozisyon sorabilirsin hangi pozisyon yaparsan daha mantıklı olur.. Diz dirsek deneyebilirsin..İnş hayırlısı ile tutarMutlu haberlerini alırız
Cnm ben birgün içtim ama çatlama olana kadar içebilirsin eşinde içsin sperm kalitesini arttiroyormusMeryem ana otunu kaç gün ictiniz acaba
başka ne yazıyor acaba ?Kızlar kalp atışını duyduk ultrason kağıdını da verdi sukur sorun yok ben 7+3 diye hesaplıyorum orda 8 hafta yazıyor tam olabilir dedi doktor
Crl:16.4mm
Dg:27 kalp atışı galiba
Çok şükür iyiyim cnm babamla uğraşıyoruz bayadır şükür durumu iyi gidiyo o yüzden moralim biraz daha yüksek sen nasılsın iyisindir inşallah
Aynen ya. Ben iki aydr biraktm ya ovulasyon bile yapmiyormyani günler su gibi akiyor. Eskiden saatler gecmesri. Cok dusnmemk lazmmis. Ne zamn yumurtladm ne zamn catladim hic umrum deil. Bu ay sadece iki defa iliski oldu hic icimden gelmiyor. Esim bile israr etmio ilski icin buraya da bayadr girmiyorm arada bakiyorm sizlerde durum ne o kadr. Sen napiyorsn
M mavili_yeshll @papatyamveben kızlar şimdi daha kötü bugün 11.günüm ayyy unuttum onuda etiketlicektim yusracim bende ilk defa kullanıyorum anlamadim valla
Ben ücretsiz indirdim öyle kullanıyorum ama sanırım pro özellikleri var onlar ücretli. Ama şimdiye kadar ücretli özellikleri hiç lazım olmadıCanım bu uygulama ücretlimi bi kere daha demiştin hatırladım ingilizceydi kullanamamıştım ben simdi yine bi bakim
Çıktı canım serviste şuan hamdolsun bugünümüze inşallah daha iyi olcak çok saolBende çok şükür iyiyim. Nasıl oldu çıktı mı yoğun bakımdan son durumu ney? Daha da iyi olur inşallah Allahın izniyle canım.
Indirim gene anlamadim ben ondan bise ingilizceBen ücretsiz indirdim öyle kullanıyorum ama sanırım pro özellikleri var onlar ücretli. Ama şimdiye kadar ücretli özellikleri hiç lazım olmadı
Özelden adım adım ne yapman gerektiğini atıyorum kuzum bekleIndirim gene anlamadim ben ondan bise ingilizce