Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ve ben nerden beri eksilmedik düşündüm de fazla geldi, zinciri kıramadık neler yaşadık günler aylar geçti yıla birşey kalmadı
Aynen ya. Ben iki aydr biraktm ya ovulasyon bile yapmiyorm yani günler su gibi akiyor. Eskiden saatler gecmesri. Cok dusnmemk lazmmis. Ne zamn yumurtladm ne zamn catladim hic umrum deil. Bu ay sadece iki defa iliski oldu hic icimden gelmiyor. Esim bile israr etmio ilski icin buraya da bayadr girmiyorm arada bakiyorm sizlerde durum ne o kadr. Sen napiyorsn

M mavili_yeshll @papatyamveben kızlar şimdi daha kötü bugün 11.günüm ayyy unuttum onuda etiketlicektim yusracim bende ilk defa kullanıyorum anlamadim valla
Kuzım bugün pik değil ama muhakak değerlendir yarın pik olacak gibi eşinde sperm sıkıntısı varsa yarın sabah da değerlendirebiliriz sabah spermler daha hareket li oluyormuş.. telım bozuk maruz gör.. bırde

Estafurullah canim sperm sıkıntısı var olmadi bugün değil ama yarın sabah değerlendirme yapayım cunku dün birliktelik oldu ondan öncede sperm testi vermiştik kalitesizlesmesin spermler diyorum

Kuzum bende bundan kullanmıştım. Henüz yumurtlama değil büyük ihtimalle yarın pik olur. Premom diye uygulama var onu indir. Resmini çekince yüzde kaç pik gösteriyo
Canım bu uygulama ücretlimi bi kere daha demiştin hatırladım ingilizceydi kullanamamıştım ben simdi yine bi bakim

Meryem ana otunu kaç gün ictiniz acaba

Estafurullah canim sperm sıkıntısı var olmadi bugün değil ama yarın sabah değerlendirme yapayım cunku dün birliktelik oldu ondan öncede sperm testi vermiştik kalitesizlesmesin spermler diyorum
Aynen ama bence Ebru ablay da sor sperm sıkıntın varsa sadece çatlamayı yakalayıp değerlendirsen bile kafi sana…yarın değerlendirirsen ertesi gün çatlama olacak ya gene 2 gün üst üste olmuş olacak.. Riske atma derim… Birde ebru ablaya pozisyon sorabilirsin hangi pozisyon yaparsan daha mantıklı olur.. Diz dirsek deneyebilirsin..İnş hayırlısı ile tutarMutlu haberlerini alırız

Msj attim ama daha dönüş yapmadı bakalim diz dirsek bu ay denicem normalde ona yakın deniyorum ama tam dogy pozisyonunda ayarlayamadık

Çok şükür iyiyim cnm babamla uğraşıyoruz bayadır şükür durumu iyi gidiyo o yüzden moralim biraz daha yüksek sen nasılsın iyisindir inşallah

Bende çok şükür iyiyim. Nasıl oldu çıktı mı yoğun bakımdan son durumu ney? Daha da iyi olur inşallah Allahın izniyle canım.

Bende aynı durumdayım zaten eş de olduğu zamanlar denk gelmedi yumurtlamaya ovulasyon bayadır kullanmıyorum bitti ilaç prolaktin için tekrar test vermeye gitmedim düşmüştü en son verdiğimde. Zaten bugün adet oldum hafta sonuna denk geldi şansıma nereye denk gelirse artık gelsin şuan tek derdim şu tebligat gelsin taşınayım eşimle. Birde günler cidden kısaldı daha bir hızlı gidiyor. Ovulasyon yaprken geçmezdi inadına sankim salınca rahat oluyor hakkımızda hayırlısı napalım vardır herşeyde bir hayır.

M mavili_yeshll @papatyamveben kızlar şimdi daha kötü bugün 11.günüm ayyy unuttum onuda etiketlicektim yusracim bende ilk defa kullanıyorum anlamadim valla

İlkler iyidir bir süre sonra çözersin hatta Yumutlama olsa bile sormak istiyor insan emin olamıyor. Şuan yumurtlma görünüyor ama daha da koyu olabiliyor. Sen değerlendir canım yarın tekrar yap bakalım çatlıyor mu be oluyor

Kızlar merhaba dün testimi attim bugun de böyle cıktı 12. gün erken mi yumurtladım acaba yoksa testlere devam edeyim mi (çift olan bugun ki tekli olan dünki test kızlar )

Eklentiler

• 20210911_151536.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 20210910_154734.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…