- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.321
Aynen canım hayırlı olsun silik durduğuna bakma testten kaynaklı bile olabilir.. yarın sabahtan yap bize de at bizimde gözümüz gönlümüz açılsınÖyle midir eşime bile diyemedim hala inanamıyorum çok silik acaba yanlış mı diye ama ilk idrar değil öğleden sonra yapıyım dedim böyle cıktı hemen allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tekk doz biontech oldum geçen ay. Amin inşallah
Bende gördüm canim yaaa inşallah emellerin karşılığını aldın kan ver hemenKızlar yardım edin sizce gebelik var mı ağlıyorum napicagimi şaşırdım ilk dakikalarda cıktı bat günüm bugün çok silik ama var mıdır
Kan ver canim sonra çok güzel bir süpriz yap eşine kaç ay olmuştu senin açılışı yap pesine de biz insallahhhÖyle midir eşime bile diyemedim hala inanamıyorum çok silik acaba yanlış mı diye ama ilk idrar değil öğleden sonra yapıyım dedim böyle cıktı hemen allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kan ver canim sonra çok güzel bir süpriz yap eşine kaç ay olmuştu senin açılışı yap pesine de biz insallahhh
Teşekkürederm kızlar allah en yakın zamanda hepinize nasip etsin bütün bizim gibi bekleyenleri rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah canım ben artık baya 1 sene dolsun diye beklemeyi göze aldım hatta 2 aydır gebelik testi bile yapmıyordum bugün battı ovulasyona göre yapayim dedim böyle cıktı ilk defa bu ay ben soğan suyu yapayim dedim geçen ay enfeksiyon oldum bari soğan suyuda yapayım aklımda kalmasın en azından onuda denemiş olurum dedim 15 gün içtim. Benim 7 ay bitti 8e Girecektik şubattan beri deniyoruz. canım kist vardı bende bide doktora gitmiştim en başında noldu kist bilmiyorum ama bu soğan suyumu yaradı acaba diyorumAynen canım hayırlı olsun silik durduğuna bakma testten kaynaklı bile olabilir.. yarın sabahtan yap bize de at bizimde gözümüz gönlümüz açılsın
Ay masallah ya insallah daha guzel haberler ile gelirsin kan sonucu mukkemel cikar umarim sende baska soryn varmiydi yada esinde canim hormonlar nasildiTeşekkürederm kızlar allah en yakın zamanda hepinize nasip etsin bütün bizim gibi bekleyenleri rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah canım ben artık baya 1 sene dolsun diye beklemeyi göze aldım hatta 2 aydır gebelik testi bile yapmıyordum bugün battı ovulasyona göre yapayim dedim böyle cıktı ilk defa bu ay ben soğan suyu yapayim dedim geçen ay enfeksiyon oldum bari soğan suyuda yapayım aklımda kalmasın en azından onuda denemiş olurum dedim 15 gün içtim. Benim 7 ay bitti 8e Girecektik şubattan beri deniyoruz. canım kist vardı bende bide doktora gitmiştim en başında noldu kist bilmiyorum ama bu soğan suyumu yaradı acaba diyorum
Canım bende hormon sorunu yoktu yumurtlamada pikte görüyordum bide eşim sigara kullanıyor diye doktor keciboynuzu ver demişti bende 3 aydır hergün keçiboynuzu özü icirdim hatta normal keçiboynuzuda aldım onuda yedi inşallah canım inşallah hamileyimdir çok garip her şeyin zamanı var heralde sakın umudu kesmeyin senide okudum hep allahım en yakın zmanda nasip etsin kızlar hepinize dua edicem hamileysem belki kabul olur ❤Ay masallah ya insallah daha guzel haberler ile gelirsin kan sonucu mukkemel cikar umarim sende baska soryn varmiydi yada esinde canim hormonlar nasildi
Mutlaka dua et canim darisi bizlere bizde beslenmeye dikkat ediyoruz belki dogal yoldan bizde sevijiriz kısmetCanım bende hormon sorunu yoktu yumurtlamada pikte görüyordum bide eşim sigara kullanıyor diye doktor keciboynuzu ver demişti bende 3 aydır hergün keçiboynuzu özü icirdim hatta normal keçiboynuzuda aldım onuda yedi inşallah canım inşallah hamileyimdir çok garip her şeyin zamanı var heralde sakın umudu kesmeyin senide okudum hep allahım en yakın zmanda nasip etsin kızlar hepinize dua edicem hamileysem belki kabul olur ❤
Allah senden de razı olsun canımİçime su serptin, Allah razı olsun.
M mavili_yeshllAleyküm selam canım ben strip özellikle bunu çok kullanmadım Dahalık yok gibi görünüyor bence en çok kullanan M mavili_yeshll arkadaşımız belki fikri vardır ona soralım? Bu arada M mavili_yeshll güzel arkadaşım nasılsın iyi misin?
koyu gorunuyır bence yumurtlama :)M mavili_yeshllPapatyamveben-Mavi kızlar şimdi daha kötü bugün 11.günüm ayyy unuttum onuda etiketlicektim yusracim bende ilk defa kullanıyorum anlamadim valla
Evet cnm yumurtlama olmuş ama yarın daha da pik çıkar muhtemelenM mavili_yeshllPapatyamveben-Mavi kızlar şimdi daha kötü bugün 11.günüm ayyy unuttum onuda etiketlicektim yusracim bende ilk defa kullanıyorum anlamadim valla
Çok şükür iyiyim cnm babamla uğraşıyoruz bayadır şükür durumu iyi gidiyo o yüzden moralim biraz daha yüksek sen nasılsın iyisindir inşallahAleyküm selam canım ben strip özellikle bunu çok kullanmadım Dahalık yok gibi görünüyor bence en çok kullanan M mavili_yeshll arkadaşımız belki fikri vardır ona soralım? Bu arada M mavili_yeshll güzel arkadaşım nasılsın iyi misin?
Dün test yapmadım degerlendirmistim bugün de degerlendirim mi yarını mi beklesem acaba canimEvet cnm yumurtlama olmuş ama yarın daha da pik çıkar muhtemelen
koyu gorunuyır bence yumurtlama :)
Ben ilk kez böyle bir ovülasyon testi gördüm. Bunlar daha mı iyidir?