Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba dün testimi attim bugun de böyle cıktı 12. gün erken mi yumurtladım acaba yoksa testlere devam edeyim mi (çift olan bugun ki tekli olan dünki test kızlar )
sıvı alımına dikkat ettin mi belki o yüzden silik çıkmıştır yeni mi baslamistin takibe belki geç yumurtlarsın bence devam et

sıvı alımına dikkat ettin mi belki o yüzden silik çıkmıştır yeni mi baslamistin takibe belki geç yumurtlarsın bence devam et
3 4 ay yaptım 2 ay ara verdim hep 12 yada 14 günde yumurtlardım sıvı alımına dikkat ettim en az 2 saat canim dün değerlendiremedik de :KK43: emin olamadım diye

Cnm ben birgün içtim ama çatlama olana kadar içebilirsin eşinde içsin sperm kalitesini arttiroyormus

Teşekkür ederim.Benimde bi arkaşım tavsiye etti meryem ana otunu fakat süresi hakkında pek emin olamadim.Eşimde zaten kalite sorunu var.Ona içirmem benden daha iyi olur.Onada mı aynı süre içirmeliyim

Teşekkür ederim.Benimde bi arkaşım tavsiye etti meryem ana otunu fakat süresi hakkında pek emin olamadim.Eşimde zaten kalite sorunu var.Ona içirmem benden daha iyi olur.Onada mı aynı süre içirmeliyim
Yumurtlama dönemi önemli zamanlar olduğu için onada o dönemlerde icirmen iyi olur cnm oda çatlamaya kadar içsin çatlamadan sonraki güne kadar ıcebilir isterse

Canım kızlar sat 19 Ağustos bat 15 eylül. Üstteki ovulasyon testi alttaki normal kaset gebelik testi başka da testim yok. Ne dersiniz 15 eylülü bekleyeyim mi günümün geçmesini yoksa yarın sabah gidip test mi vereyim?

Eklentiler

• C4E288F1-B134-4121-83C2-CA0F28B7F2BE.jpeg
    C4E288F1-B134-4121-83C2-CA0F28B7F2BE.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 60
Canım kızlar sat 19 Ağustos bat 15 eylül. Üstteki ovulasyon testi alttaki normal kaset gebelik testi başka da testim yok. Ne dersiniz 15 eylülü bekleyeyim mi günümün geçmesini yoksa yarın sabah gidip test mi vereyim?
Tabiki kan cer daha ne kadar olacaktı 😆

Bencede kan ver cnm hayırlı olsun🥰haberdar et bizleri

Canım Kızlar kan sonucum 276,67 çıktı günüm geçince de doktora gideceğim inşallah. İnşallah sağlıkla ilerler sonuç iyi gibi geldi bana. Hepimizin gönlüne göre hayırlı haberlerle inşallah dualarım hepimizle ❤️
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah 🥰

Ay benimde yarın vallahi benim bir haftadır ha oldum ha olacağım ağrısı var. İnşallah olmayız inşallah hamileyizdir gerçi ben dün kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı 😂😂
canım,
geçen ay batımız aynıydı hatırlıyorum seni ben 20 sinde regl olmuştum hatta 19unda şeffaf pembe geldi ve durdu ilk kez başıma geldi o yüzden yerleşme kanaması sanmıştım çok geveslenmiştim 20 si sabah uyandıgımda devamını görünce nasıl üzüldüğümü anlatamam.. burdan yazan cevap veremediğim arkadaşlar da illa olmuştur bu vesileyle durumumu açıklayayım.. 21 inde tatile çıktık dün döndüm bu ay ne ovü baktım ne üst üste değerlendirdim tamamen boş verdim

az önce mesajına rastladım gebelik haberi almışsın çok sevindim duygulandım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın konuştuğumuzu hatırladığım için tebrik etmek istedim özellikle <3

canım,
geçen ay batımız aynıydı hatırlıyorum seni ben 20 sinde regl olmuştum hatta 19unda şeffaf pembe geldi ve durdu ilk kez başıma geldi o yüzden yerleşme kanaması sanmıştım çok geveslenmiştim 20 si sabah uyandıgımda devamını görünce nasıl üzüldüğümü anlatamam.. burdan yazan cevap veremediğim arkadaşlar da illa olmuştur bu vesileyle durumumu açıklayayım.. 21 inde tatile çıktık dün döndüm bu ay ne ovü baktım ne üst üste değerlendirdim tamamen boş verdim

az önce mesajına rastladım gebelik haberi almışsın çok sevindim duygulandım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın konuştuğumuzu hatırladığım için tebrik etmek istedim özellikle <3
Evet geçen ay bende çok üzülmüştüm hatırlıyorum tabi seni , çok teşekkür ederim vallahi bende bu ay ovulasyon testi yapmadım aynen dediğiniz gibi şehir dışına çıktım falan derken geçti zaman. Hatta eşime bu ayı da kaçırdık dedim.

Ay inşallah senden de güzel haberler gelir sağlıkla, bütün dualarım hepimize ❤️ Bir gelişme olursa buraya da yaz takipteyim 😍

Hamile olan arkadaşlara bir soru sorayim da grup hareketlensin 🙈 koyu kıvamlı yapışkan akintim var ama sürekli değil tuvalete girince farkediyorum bat 26 eylül değerlendirdim bu ay baya yoğun çalıştık hatta belirti için çok erken ama yasayan var mi bu durumu

X