Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hıc korkma, ben cok fazla korkuyordum ama ecohar cok başarılı ve makınaları cok kalıtelı, vajınal muayane gıbı zaten senınle konusyolar ve rahatlıyorsun bır sıvı gonderıyolar o sırada makıne ustten fılm cekıyor. hafıf adet sancısı gıbı dusunebılırsın. dayanılmayacak gıbı degıl. ben eşimle gıttım ama tekde gıdebılır mısıım cıkınca bekleme yerınde on dk oturdum sonra cıktık dolaşa dolaşa eve donduk. hıc korkma :)

Rabbım daha fazla bekeltmesın ınsallah hayırlı bır evlat versın sızede ısteyen herkese

16 yılda umudunu hiç yitirmemen ne kadar güçlü olduğunu gösteriyo. 1 yılda umutsuzluğa kapıldığım için kendimden utandım burda bizlere örnek olduğun için teşekkür ederim. İnşallah yakın zamanda güzel haberi alırsın

16 yıl mı
Peki var mı bilinen bir problem, bu süreç içinde tedavi vs
Mutlaka denemişssinizdir ama
Doktorlar ne diyor bu durumda
Sebebi bilinmeyen kisirlik bizimkisi kesin bir neden yok cok tedavii asilama 3 basarisiz tup bebk ama embriyolar cok kaliteliydi yinede tutunamadi kismetimizde yokmus ne diyelim hakktan hayirlisi hepimizin kucagi bebeklerle dolsun hasta olan arkadaslariniza acil sifa versin Allah cc ömur kisa zaman cok hizli geciyor sahip olamadiklarimiz icin asla üzulmeyin sahip olduklarimizin kiymetini bilin bir varmis bir yokmusuz unutmayin saglik herseyden onemli

40 yasindayim esim 43 severek evlendik biz biribirinize 5 senede kavustuk cok mitluyuz ve cok sinavlardan gectik hala imtihandayiz ama saglik herseyden onemli Allah kimseyi gördugu gunden assagiya dusurmesin veririse rabbim ikrami olur bebebk bastacimiz vermeyecekse de elhamdulillah ....ne yapalim Allah herseyin en iyisini bilir biz bilemeyiz

Bizim gibi desenize
Bizimkiside sebepsiz
2 sene oldu, olmuyor malesef
Nasipp, ummadığınız anda güzel haberler alırsınız umarım
Dediiğiniz gibi hayat kısa, sağlık olsun huzur olsun
Rabbim görelim neyler, neylerse güzel eyler

İçime su serptin, Allah razı olsun.

Kızlar yardım edin sizce gebelik var mı ağlıyorum napicagimi şaşırdım ilk dakikalarda cıktı bat günüm bugün çok silik ama var mıdır
Hemen kan ver.. yarın sabah istersen bir daha yap ama bu saatteki idrar ile bu kadar belirginse değerinde güzeldir Hayırlı olsun sağlıkla eline al inş

Hemen kan ver.. yarın sabah istersen bir daha yap ama bu saatteki idrar ile bu kadar belirginse değerinde güzeldir Hayırlı olsun sağlıkla eline al inş
Öyle midir eşime bile diyemedim hala inanamıyorum çok silik acaba yanlış mı diye ama ilk idrar değil öğleden sonra yapıyım dedim böyle cıktı hemen allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ayyy yusra ben napayım nerelere gideyim olmucak diye hiç artık umut bile kalmamıştı var mıdır gerçekten hala inanamıyorum sanki adet olucam kimseye diyemiyorum yoksa diye bide

Valla canım ben çook net gördüm Pembiş silik yine sana daha güzel görünüyordu o inşllah anne olursun sende çok hakeden arkadaşlarımdan birisisin burada kan ver muallaktan kurtul ona göre hareket et bana güzel haberini ver hadi bekliyorm

Ben son 2 aydır artık buraya girmiyordum bile arada bakıyordum sanki her ay batı bekliyordum sizlerle beraber her ay bekledik allahım nasip etsin hepinize banada varsa eğer sağlıkla tutunmayı nasip etsin inşallah canım yazicam buraya size

Tamam canım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…