- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.602
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.381
Ben yeni hamile kaldım ama yaşamadım canım o akıntıyı. O bahsettiğin yapışkan akıntı yumurtlama günümde geliyordu. Ovulasyon testi yapıyordum o akıntı gelince çift çizgi çıkıyordu, değerlendiriyorduk. Ama sürekli değil 1 gün geliyordu.Hamile olan arkadaşlara bir soru sorayim da grup hareketlensinkoyu kıvamlı yapışkan akintim bar sürekli ve yoğun değil bat 26 eylül değerlendirdim bu ay baya yoğun çalıştık belirti için çok erken ama yasayan var mi bu durumu
Ben de yumurtlamadan şüphelendim basta ama dongumun 18. Günü bata 10 gün var olabilir mi ki böyle bi şey yani yumurtlama sonrası 14. Gün adet görülür diyorlar simdi yine yumurtlamaysa regl tarihi geri mi atar yumurtlama geçen hafta oldu ovulasyonla takip ettim değerlendirdim ama testlerim bitti simdi bakamıyorum da değerlendiremem de kayinvalidemdeyim kafam çok karistiBen yeni hamile kaldım ama yaşamadım canım o akıntıyı. O bahsettiğin yapışkan akıntı yumurtlama günümde geliyordu. Ovulasyon testi yapıyordum o akıntı gelince çift çizgi çıkıyordu, değerlendiriyorduk. Ama sürekli değil 1 gün geliyordu.
Benim adet tarihimden itibaren 10. gün yumurtlama oluyordu. Hiç şaşmadı. Sizin biraz geçmiş gibi yumurtlamayı. Zaten 1 hafta önce oldu diyorsunuz. İnşallah gebesinizdirBen de yumurtlamadan şüphelendim basta ama dongumun 18. Günü bata 10 gün var olabilir mi ki böyle bi şey yani yumurtlama sonrası 14. Gün adet görülür diyorlar simdi yine yumurtlamaysa regl tarihi geri mi atar yumurtlama geçen hafta oldu ovulasyonla takip ettim değerlendirdim ama testlerim bitti simdi bakamıyorum da değerlendiremem de kayinvalidemdeyim kafam çok karisti
İnsallahh canım senin de sağlıkla ilerlesin inşallah benim de ilk defa oluyor boyle şüphelendim yumurtlama mi belirti mi yoksa enfeksiyon mu bilemiyorum 10 gün var bekleyip gorecegimBenim adet tarihimden itibaren 10. gün yumurtlama oluyordu. Hiç şaşmadı. Sizin biraz geçmiş gibi yumurtlamayı. Zaten 1 hafta önce oldu diyorsunuz. İnşallah gebesinizdirama dediğm gibi bende o akıntı gelmedi. Benim tek şüphem aşırı uyku ve adet gecikmesi oldu. 2 haftalıkmış. Kasıklarım batıyor şu an.
Yapışkan akıntı yumurtlama döneminizin bittiğini gösterir diye düşünüyorum.Hamile olan arkadaşlara bir soru sorayim da grup hareketlensinkoyu kıvamlı yapışkan akintim var ama sürekli değil tuvalete girince farkediyorum bat 26 eylül değerlendirdim bu ay baya yoğun çalıştık hatta belirti için çok erken ama yasayan var mi bu durumu
Canım ben de yeni pozitifi gördüm ama yumurtlama dönemli dahil bende öyle ahım şahım ayırt edici akıntı olmuyordu olmadı da, hala da olmuyor.Hamile olan arkadaşlara bir soru sorayim da grup hareketlensinkoyu kıvamlı yapışkan akintim var ama sürekli değil tuvalete girince farkediyorum bat 26 eylül değerlendirdim bu ay baya yoğun çalıştık hatta belirti için çok erken ama yasayan var mi bu durumu
Cnm bendede süt beyazı akıntı oldu hatta ara ara hafif sarımsı akıntıda oluyorduHamile olan arkadaşlara bir soru sorayim da grup hareketlensinkoyu kıvamlı yapışkan akintim var ama sürekli değil tuvalete girince farkediyorum bat 26 eylül değerlendirdim bu ay baya yoğun çalıştık hatta belirti için çok erken ama yasayan var mi bu durumu
Benimde hafif sarımtırak akıntım var ama testler negatifCnm bendede süt beyazı akıntı oldu hatta ara ara hafif sarımsı akıntıda oluyordu
Eğer akintim şeffafsa enfeksiyon olma ihtimali çok cnm ama süt beyazının hafif sarımtırak rengiyse hamilelik olma ihtimali var cnmBenimde hafif sarımtırak akıntım var ama testler negatifYürüken sol yumurtalığım ağrıyor.. Bu da psikolojik olmalı
Testler negatif öyle bir ihtimal yok. Ama doktor ile görüştüm regl 3. günü gel dedi. Belki sökülür diye demiş olabilir. Bakalım her regl 3. günü abone oldum gidiyorum zatenEğer akintim şeffafsa enfeksiyon olma ihtimali çok cnm ama süt beyazının hafif sarımtırak rengiyse hamilelik olma ihtimali var cnmsol yumurtalığında agrisi eğer hamilelik yoksa doktora görün derim cnm benimde gebelikten önce temmuzdan beri sol yumurtaligim ağrıyordu hatta bu ağustosta adet olursam kistmidir dite doktora gorunecektim sonra hamile oldugumu ogrendim bu sali doktora gittim sukur bebegim 2 aylik kalp atisini falan duydum ama sol tarafimda 4 cmden buyuk kist var doktor dedi bebeğe zararı olmaz ama sende ağrı sancı olur büyümeyi takip edecek ama 3. Aydan sonra kendi kendine erime ihtimali var dedi
Hakkında hayırlısı olsun cnm herşeyin bir zamanı var biz marttan beri cocuk istiyorduk mart nisan mayıs ve haziranda doktor tedavisi gördüm ama bebek olmadı temmuzda ve ağustosta gitmedim sadece doktorum önceden yazmış olduğu folik asit ve vitaminden eşim aldı kullandım temmuzda ağustosta kullanmadım onun yerine hayit tohumu denedim ve ağustosta reglin geçince test yapayım dedim umutlu değildim baktım pozitif tabi doktora gittiğim zamanlarda çok daha stres oluyordum sonra akışına bıraktım cnmTestler negatif öyle bir ihtimal yok. Ama doktor ile görüştüm regl 3. günü gel dedi. Belki sökülür diye demiş olabilir. Bakalım her regl 3. günü abone oldum gidiyorum zaten
Hayırlı olsun bebişin benim de iki gündür hafif sarımsı akintim var bu aydan çok umutlutüm gün sayıyorum resmen inşallah hayırlısıyla tutmustur bebiş hamile kaldigin ay nasıl değerlendirme yaptın anlatır misin birazEğer akintim şeffafsa enfeksiyon olma ihtimali çok cnm ama süt beyazının hafif sarımtırak rengiyse hamilelik olma ihtimali var cnmsol yumurtalığında agrisi eğer hamilelik yoksa doktora görün derim cnm benimde gebelikten önce temmuzdan beri sol yumurtaligim ağrıyordu hatta bu ağustosta adet olursam kistmidir dite doktora gorunecektim sonra hamile oldugumu ogrendim bu sali doktora gittim sukur bebegim 2 aylik kalp atisini falan duydum ama sol tarafimda 4 cmden buyuk kist var doktor dedi bebeğe zararı olmaz ama sende ağrı sancı olur büyümeyi takip edecek ama 3. Aydan sonra kendi kendine erime ihtimali var dedi
InsAllah cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitteHayırlı olsun bebişin benim de iki gündür hafif sarımsı akintim var bu aydan çok umutlutüm gün sayıyorum resmen inşallah hayırlısıyla tutmustur bebiş hamile kaldigin ay nasıl değerlendirme yaptın anlatır misin biraz
Ya canım benm battan önce kup kuru olur normalde. Ama bu sefer bata 3 4 kala başladı. Baya ıslaklık hisseeebileceğin bir akıntı beyaz yoğunluklu arada sarımtraklaşıyor. Hatta biraz rahatsız edici bir akıntı hala da devam ediyor bat 4 gün geçtiBenimde hafif sarımtırak akıntım var ama testler negatifYürüken sol yumurtalığım ağrıyor.. Bu da psikolojik olmalı
Aynen öyle.. Benimde normalde kupkuru olurdu. Hatta birlikte olmak istemezdim o kadar kuru.. Ama şuralar nemli ve hafif akıntılı… Ama yapışkan falan değil yumurtlamadaki gibi sadece hafif ıslak ve bazen sarımtırak.. Günlük ped takmama bile değmeyecek kadar.. Üniversite de çok enfeksiyon olurdu biliyorum enfeksiyon değil..ve rahatsız ediyor gerçekten regl oldum sanıyorumYa canım benm battan önce kup kuru olur normalde. Ama bu sefer bata 3 4 kala başladı. Baya ıslaklık hisseeebileceğin bir akıntı beyaz yoğunluklu arada sarımtraklaşıyor. Hatta biraz rahatsız edici bir akıntı hala da devam ediyor bat 4 gün geçti
Valla tariflediğin akıntı gebelikte oluyor. Hadi inşallah beAynen öyle.. Benimde normalde kupkuru olurdu. Hatta birlikte olmak istemezdim o kadar kuru.. Ama şuralar nemli ve hafif akıntılı… Ama yapışkan falan değil yumurtlamadaki gibi sadece hafif ıslak ve bazen sarımtırak.. Günlük ped takmama bile değmeyecek kadar.. Üniversite de çok enfeksiyon olurdu biliyorum enfeksiyon değil..ve rahatsız ediyor gerçekten regl oldum sanıyorum
Aynen öyle.. Benimde normalde kupkuru olurdu. Hatta birlikte olmak istemezdim o kadar kuru.. Ama şuralar nemli ve hafif akıntılı… Ama yapışkan falan değil yumurtlamadaki gibi sadece hafif ıslak ve bazen sarımtırak.. Günlük ped takmama bile değmeyecek kadar.. Üniversite de çok enfeksiyon olurdu biliyorum enfeksiyon değil..ve rahatsız ediyor gerçekten regl oldum sanıyorum
Siz hamile misinizzAynı akıntı bende de var bir haftadır. Bat geçeli bugün 3.gün. Hafif hafif geliyor hatta sarımtırak olması beni şaşırttı hiç olmamıştı zaten enfeksiyon akıntısı gibi değil kesinlikle. İnşallah senin de güzel haberlerini alalım ne kadar kaldı bata?
Evet hamileyim benSiz hamile misinizz