- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.281
Canımm napıyorsun ne durumdasın? Aşılama olacaktı sanki?
Üniversite hastanesi hemsire zaten bi tuhaf caticak yer ariyor sonra çıkti sigara içmeye bende acaba bi ozele gidip alttan muayene olsam mi diye dusundum yada sonraki muayenede düzgün birine rastlarsam ona mi sorayim dedim cok tuhaftı doktorda hemşiredeNe bilim ben mi? Doktorla görüşemedin mi sonrasında peki? Devlet hastanesi mi canım bu? Şaka gibi ya
Gerçekten yok boyle birsey ya varsa bi sikinti anlatsana ordaki diğer çalışan bayanlar ve tup bebekle ilgilenen insanlar çok iyi ama bugun muayene icin randevu verdikleri doktor da hemşirede çatlak çıktıEn mantıklısı eğer durumun müsaitse çok daha ilgi alaka görüyorsun cnm benim
Canim hala bi yol ilerleyemedin miAşılama aşkıyla yandım ama hiç vesile olmadı maalesef. Prolaktin yüksek çıkınca ilaç verdi doktor iki ay işte doktor eylülde gel dedi nasipse gideceğim bakalım ne oluyor. Adetime birkaç gün kaldı bakalım ne oluyor. Hakkımızda hayırlısıolsun savaşmaya devam
Kuzu özellerde bile doktoruna denk gelmek lazımGerçekten yok boyle birsey ya varsa bi sikinti anlatsana ordaki diğer çalışan bayanlar ve tup bebekle ilgilenen insanlar çok iyi ama bugun muayene icin randevu verdikleri doktor da hemşirede çatlak çıktı
Canim hala bi yol ilerleyemedin midevlette maalesef surec yavas isliyor birde ekstra prolaktin o bu şu çıkınca iyice yavasliyor
Ah ah amin canim beklicez bakalim insallah o süre zarfında doğal yoldan hamile kalirimKuzu özellerde bile doktoruna denk gelmek lazım
Yoksa sen sormadan bişey söylemiyolar
Devleti düşünemiyorum
Allah yardımcın olsun
Canım bende ilk denemeyi devlette yapayım diyorum hem 1 yıl dolmadı diye valla bugün dosyamı açtılar adet zamani hormin testi olcak ondan sonraki adet dönemi bizi ara gel dediler ölme eşşeğim ölme bizimkisiBen maddi yeteceğimi bilsem asla çekmem kahırlarını parayı veren düdüğü çalar boşuna dememişler valla prolaktinim yüksek çıkınca 2 ay kullan dedi yaz tatili kullandı birde eylüle 1 ay da öyle attı ileri. herkes keyfine göre.devlet sürünmece. Bende eşimin ataması oldu evrakları verdik çok sürmez açıklanır o da taşınmamı yapayım ona göre şekilleneceğim artık napayım. Sen naptın hangi aşamadasın? Tüp evrakları raporun çıktı mı?
Aynen ya eksilemedik bir turluNegatif düşündün düşündün negatifi çağırdın işte. Bundan sonra negatif düşünceyi yasaklıyorum
Kızlar hiç fark ettiniz mi mayıs grubunda hamile kalmayıp sonradan hamile kalan olmadı hiç. Hepimiz kısırköy gibi bekliyoruz. Grubun laneti çöktü resmen üstümüzeYusra-61 naaaptın bizeeeee
Bu arada eşimlede onlar ilgilenecek canim varikosel var ama ameliyat olurmu olmazmi işte 3 hafta sonra teste çağırdılar onu yineYusra-61 canim sıkkın bütün dünyanın yükü omuzlarımda sanki
Aynen ya eksilemedik bir turlu
Burda bizler birbirimizi en iyi anlarız ordaki stresi dio dökmeyi koşturmayı zorluğu herseyi yasiyoruz allahom cok bekletmesin inşallah ve maddi manevi yardim etsin gerçekten zor olan şey iyice zorlanıyor bugün bende ağlama modundaydim hic keyfim yok olumsuz herşey zaten hep beni bulurdu herşey zor olur hayatımda çocukta onun çabası ne diyim sabır etcem canim en önemli şey moral moralimizi yüksek tutalım. Eşlerle gitmek ayrı bi stres onlar bizim gibi sıkıntıya gelemiyor ben aylardır ac susuz sabahtan yola çıkıyorum ölenlere kadar hastanelerde perişan oluyorum bugün esim geldi bütün kiviriyo napalim devlette böyle aylardır beyle uğraşıyorum ben dedim nereden baksan stres canimValla esracım artık sıkıldım bazen vazgeçmek istiyorm bazen savaşmak ama artık savaşmaktan da bazen yoruluyorum ne bileyim yoran tarafı hepsinin üstüne devlette sürünmek seni çok iyi anlıyorum kaç kere ben devletin kapısından çıkarken ağladım kaç kere kurtar verde dedim Allahım ama vermiyor zorluyor bu kadar zor olmamalıydı diyorm zaten çocuk olunca da kolay şeyler beklemiyorken kolay olan şeyde de insan yorulunca yükü artıyor gibi.İnan ki içimden doktora gitmek gelmiyor zaten taşınma filan olsun eşimle bir araya gelelim birlikte gögüs gerelim istiyorm. Bende çok yoruldum çook valla sarılıp ağlayacak moddayım adet olacağım o duygusallık da yavaş yavaş çökmeye başladı bana.
Burda bizler birbirimizi en iyi anlarız ordaki stresi dio dökmeyi koşturmayı zorluğu herseyi yasiyoruz allahom cok bekletmesin inşallah ve maddi manevi yardim etsin gerçekten zor olan şey iyice zorlanıyor bugün bende ağlama modundaydim hic keyfim yok olumsuz herşey zaten hep beni bulurdu herşey zor olur hayatımda çocukta onun çabası ne diyim sabır etcem canim en önemli şey moral moralimizi yüksek tutalım. Eşlerle gitmek ayrı bi stres onlar bizim gibi sıkıntıya gelemiyor ben aylardır ac susuz sabahtan yola çıkıyorum ölenlere kadar hastanelerde perişan oluyorum bugün esim geldi bütün kiviriyo napalim devlette böyle aylardır beyle uğraşıyorum ben dedim nereden baksan stres canimeylülde aksilik olmaz inşallah güzel haberlerini alırım
Bide nazlarıyla uğraşmak zorunda kalıyosun zorla özele yönlendiriyolar bizi işteKızlar merhabalar bugün alttan muayene oldum çok canim acıdı doktor bana soldan ameliyat hic oldun mu dedi hayır dedim neden öyle birşey demiş olabilirki basina gelen varmi ? Bende sadece hep sol tarafım ağrıyor dedim neyse hemşireye bisiler yazdırdı sonra çekti gitti hic bisey demedi hemşireye neden böyle dedi ultrosan sonucu nasıl dedim nebilim ben dedi kavga edecektim cidden çok kaba biriydi işlemlerim için sustum sonra birde adet değilsin dimi sormuştu bende yok yeni bitti sayılır dedim 16ml ufak bi yumurta görmüş onu yazdırırken duydum ayyy çok sinir oldum yaaa
Çok korktuğum bir işlem. İstanbul'da yaşamıyorum ama rahim filmini çektirmek için Echomar'a gitmeyi planlıyorum. Yanımda refakatçi olması şart mı sizce? Eşim izin alamazsa tek gitmem gerekebilir çünkü.kesınlıkle echomar harıkaaa bır yer. sadeece regl sancısı gıbı bır agrı oluyor
16 yıl mı16 yil bitti bizde her ay testt yaptim ozellikle bu sene daha cok umudumu hic yitirmedim her adette yakin bir degiiskligi hamilelik belirtisi olabilirmi acaba diye hesevslendim ve hep negatifii gordüm arada poztifte gordüm sanirim kimyasal oliyordu sonra yine negatife donuyordu ama adet gunümu hic gecmedim Allah kaldiramayacagimiz yükü zaten bizlere yüklemez vardir bundada bir hayır biliyorum isteyenlere ve özellikle anneligi hak edenlere versin Allah cc amin