- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.241
Anladım canım demekki prosedür böyle.hayirla. sağlıkla gelsinlerde .Aşı oldum hatta onu belirtmeme rağmen yeni kuralları covit testiymiş esim sperm testi veremedi o yüzden hatta hemşirelerde ege hanım işimizi zorlastiriyo herkes madur oluyor dedi ege üniversitesine gidiyorum buarada beni adamışlar hatta telefonum a ulaşamamışlar halbuki telefonum acıktı
Tabiki buralardayim bende mutlaka yazarım süreciAnladım canım demekki prosedür böyle.hayirla. sağlıkla gelsinlerde .
Bizleri de haberdar edin inşallah
Açmışlar cnmTabiki buralardayim bende mutlaka yazarım sürecieylül ayı isim yazdirma açılmadı galiba göremedim ben
Aa yandırmayıp totem yapmak lazım bu sefer canimAçmışlar cnm
Merhabalar. Bize doktorlarımız aşılama önermedi devlet destekli tüp bebeğe başvurduk amh düşük olduğu için esimdede sperm sorunu var doktor bosa uğraşmayın vakit kaybı sizin için dediMerhaba iyi geceler arkadaşlar. Benim bu ayda boş geçecek. Dün progesteron baktırdım maalesef yumurtlama olmamış. Doktor aşılamaya geçelim öbür ay dedi. Benim gibi pco olup aşılama olanlar var mı aranızda. Aşılama pco da pek etkili değil diye söylemişti dah önceki doktorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Direkt tüp bebek mi denesem diyorum ya oda tutmazsa diye düşünüyorum
Tabii ki üstüne görme testlerde biliyosun ki bozuk oluyoKızlar bugün test yaptım negatif çıktı. Bugün de kahverengi akıntım geldi. Bu kesin üstüne görmedir değil mibaşka bir şey olamaz aslaa
Bana özeldeki doktorum direkt tüp bebek önerdi zaten ama ben istemedim hep erteledim. Şuan da kafam o kadar karışık ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabb'im size de şifa versin inşallah. Hepimize de..Merhabalar. Bize doktorlarımız aşılama önermedi devlet destekli tüp bebeğe başvurduk amh düşük olduğu için esimdede sperm sorunu var doktor bosa uğraşmayın vakit kaybı sizin için dedi
Hiç öyle düşünme.. Benim arkdaşım şubatta geldi vajınal enfeksiyonum var doktor antibiyotik verdi.. reglim olmadı geçiktir mi diye..Ben eczacı olarak geçiktirmez aksine doğum kontrol hapı kullansan hamile olabilirsin derdim dedim. Arkadaşım aile hekimi yok ben öyle durumlar yaşıyorum geçiktiriyor normal dedi.. Öyle kaldı. 2 hafta sonra buluştuk hamileyim 2 aylık dün öğrendim dedi.. Kuzum gelecek olan bebeği hiç birşey durduramaz içini ferah tut. Arkadaş bu hafta doğuracak bu aradaÇatlama üstünden 4 gün geçti, ama idrar yolu enfeksiyonum var sanırım yanma vs oluyorbu ay da enfeksiyondan kaybettik desenize. Enfeksiyon olunca gebelik zormuş
Ayyy inşallah güzel haberler gelir bu ayHiç öyle düşünme.. Benim arkdaşım şubatta geldi vajınal enfeksiyonum var doktor antibiyotik verdi.. reglim olmadı geçiktir mi diye..Ben eczacı olarak geçiktirmez aksine doğum kontrol hapı kullansan hamile olabilirsin derdim dedim. Arkadaşım aile hekimi yok ben öyle durumlar yaşıyorum geçiktiriyor normal dedi.. Öyle kaldı. 2 hafta sonra buluştuk hamileyim 2 aylık dün öğrendim dedi.. Kuzum gelecek olan bebeği hiç birşey durduramaz içini ferah tut. Arkadaş bu hafta doğuracak bu arada
Ben de gidip gelip söküldü mü diye kontrol ediyorum. Yok anacım umut hiç tükenmiyorDüne kadar inanılmaz kötüydüm psikolojik olarak bugünde acaba hamilemiyim diye dolaştım bata 9 gün var göğüslerim şiş ve acıyo bide sürekli uyuyorumyumurtlama dönemini düzgün değerlendiremedik onun dışında hamile olmamam için bi sebep yok
Sadece leke mi geldi? Bat ne zamanBen de gidip gelip söküldü mü diye kontrol ediyorum. Yok anacım umut hiç tükenmiyor
Bat 2 gün sonra. Bugün adet döngümün 25 günü. Leke geldi sadece ama bu zaten adet öncesi çok olağan bir durum benim için. Yarın sabah kalkıp tuvalete gidicem ve fiskiriyor olacakSadece leke mi geldi? Bat ne zaman
Negatif düşündün düşündün negatifi çağırdın işte. Bundan sonra negatif düşünceyi yasaklıyorumBat 2 gün sonra. Bugün adet döngümün 25 günü. Leke geldi sadece ama bu zaten adet öncesi çok olağan bir durum benim için. Yarın sabah kalkıp tuvalete gidicem ve fiskiriyor olacak
Bu ay inş senin ayın olacakAyyy inşallah güzel haberler gelir bu ay
Ay evit ya. Nasıl da umut dolu bir insandım mayıs ayındaa. Bugün de eşim eski iş yerinden iki arkadasiyla görüsmüs. İkisinin de eşi hamileymiş. Bizim de olması lazımdı neden olmuyooor diye isyan etti. Artık adamlara da çöktü umutsuzluk.Negatif düşündün düşündün negatifi çağırdın işte. Bundan sonra negatif düşünceyi yasaklıyorum
Kızlar hiç fark ettiniz mi mayıs grubunda hamile kalmayıp sonradan hamile kalan olmadı hiç. Hepimiz kısırköy gibi bekliyoruz. Grubun laneti çöktü resmen üstümüzeYusra-61 naaaptın bizeeeee
Yaa aslında bu umutsuzluk korunmayı bıraktık yaaa hemen olur fikrimizden kaynaklı, en başta opsiyon süre tanısak psikolojik olarak da yıpranmayacak, belki de stressiz hamile kalacaktıkAy evit ya. Nasıl da umut dolu bir insandım mayıs ayındaa. Bugün de eşim eski iş yerinden iki arkadasiyla görüsmüs. İkisinin de eşi hamileymiş. Bizim de olması lazımdı neden olmuyooor diye isyan etti. Artık adamlara da çöktü umutsuzluk.
Napalım ama her yerde eylül umutlarla gel eylül güzel gel en güzel ay eylül geldi dediler ben şuan tamamen eylül ayında olduğumuz için umutluyumBen de gidip gelip söküldü mü diye kontrol ediyorum. Yok anacım umut hiç tükenmiyor
Benim eşiminde arkadaşının karısı hamileymiş az önce dedi ki onlarında tüp bebek . Dedim onlarında derkenAy evit ya. Nasıl da umut dolu bir insandım mayıs ayındaa. Bugün de eşim eski iş yerinden iki arkadasiyla görüsmüs. İkisinin de eşi hamileymiş. Bizim de olması lazımdı neden olmuyooor diye isyan etti. Artık adamlara da çöktü umutsuzluk.