Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım demekki prosedür böyle.hayirla. sağlıkla gelsinlerde .
Bizleri de haberdar edin inşallah

Merhaba iyi geceler arkadaşlar. Benim bu ayda boş geçecek. Dün progesteron baktırdım maalesef yumurtlama olmamış. Doktor aşılamaya geçelim öbür ay dedi. Benim gibi pco olup aşılama olanlar var mı aranızda. Aşılama pco da pek etkili değil diye söylemişti dah önceki doktorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Direkt tüp bebek mi denesem diyorum ya oda tutmazsa diye düşünüyorum

Merhabalar. Bize doktorlarımız aşılama önermedi devlet destekli tüp bebeğe başvurduk amh düşük olduğu için esimdede sperm sorunu var doktor bosa uğraşmayın vakit kaybı sizin için dedi

Merhabalar. Bize doktorlarımız aşılama önermedi devlet destekli tüp bebeğe başvurduk amh düşük olduğu için esimdede sperm sorunu var doktor bosa uğraşmayın vakit kaybı sizin için dedi
Bana özeldeki doktorum direkt tüp bebek önerdi zaten ama ben istemedim hep erteledim. Şuan da kafam o kadar karışık ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rabb'im size de şifa versin inşallah. Hepimize de..

Çatlama üstünden 4 gün geçti, ama idrar yolu enfeksiyonum var sanırım yanma vs oluyor bu ay da enfeksiyondan kaybettik desenize. Enfeksiyon olunca gebelik zormuş
Hiç öyle düşünme.. Benim arkdaşım şubatta geldi vajınal enfeksiyonum var doktor antibiyotik verdi.. reglim olmadı geçiktir mi diye..Ben eczacı olarak geçiktirmez aksine doğum kontrol hapı kullansan hamile olabilirsin derdim dedim. Arkadaşım aile hekimi yok ben öyle durumlar yaşıyorum geçiktiriyor normal dedi.. Öyle kaldı. 2 hafta sonra buluştuk hamileyim 2 aylık dün öğrendim dedi.. Kuzum gelecek olan bebeği hiç birşey durduramaz içini ferah tut. Arkadaş bu hafta doğuracak bu arada

Ayyy inşallah güzel haberler gelir bu ay

Ben de gidip gelip söküldü mü diye kontrol ediyorum. Yok anacım umut hiç tükenmiyor

Bat 2 gün sonra. Bugün adet döngümün 25 günü. Leke geldi sadece ama bu zaten adet öncesi çok olağan bir durum benim için. Yarın sabah kalkıp tuvalete gidicem ve fiskiriyor olacak
Negatif düşündün düşündün negatifi çağırdın işte. Bundan sonra negatif düşünceyi yasaklıyorum

Kızlar hiç fark ettiniz mi mayıs grubunda hamile kalmayıp sonradan hamile kalan olmadı hiç. Hepimiz kısırköy gibi bekliyoruz. Grubun laneti çöktü resmen üstümüze Yusra-61 naaaptın bizeeeee

Ay evit ya. Nasıl da umut dolu bir insandım mayıs ayındaa. Bugün de eşim eski iş yerinden iki arkadasiyla görüsmüs. İkisinin de eşi hamileymiş. Bizim de olması lazımdı neden olmuyooor diye isyan etti. Artık adamlara da çöktü umutsuzluk.

Yaa aslında bu umutsuzluk korunmayı bıraktık yaaa hemen olur fikrimizden kaynaklı, en başta opsiyon süre tanısak psikolojik olarak da yıpranmayacak, belki de stressiz hamile kalacaktık

Ben de gidip gelip söküldü mü diye kontrol ediyorum. Yok anacım umut hiç tükenmiyor
Napalım ama her yerde eylül umutlarla gel eylül güzel gel en güzel ay eylül geldi dediler ben şuan tamamen eylül ayında olduğumuz için umutluyum eylüle çok anlam yüklediler bizim suçumuz değil yannii

Benim eşiminde arkadaşının karısı hamileymiş az önce dedi ki onlarında tüp bebek . Dedim onlarında derken adam kafasında bitirmiş doğal yolla ihtimalini artık ona göre biz tüp bebekli gruptayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…