Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorumda 2 saat tuvalete gitme demişti artık hangisine güvenicez iyice şaşırdık walla
Biraz daha şansı artırmak için belki daha uzun süre yatın diye önermiş olabilir ama olacağı varsa 5-10 dakika uzanınca bile oluyor benim duyduğum kadarıyla. Hatta küvette hamile kalan bile duydum.

Kizlaaar tüp bebek icin başvurumu yaptım covit testim negatif çıkarsa yarın dosyamı acicaklar inşallah ❤
Hadi gözün aydın canım, bugün neler yapdilar peki sadece covid testimi yaptırdın.benimde 14 eylulde kurul randevum var covid testi zorunlumuymus bu zamana kadar yaptırmadım durup dururken test mi yaptircaz şimdi uffrapor işlemlerin falan nasıl olcakmis bilgi verdiler mi

Çıkmasın diye İki saat yatıyoruz olacağı buydu sık olmasından olabilir diye düşünüyorum ben de, genelde çalışma yaptığımız yoğun sürecin sonunda yaşıyorum çünkü
evet sanırım bu yüzden enfeksiyon. bende de çok sık oluyor. hatta denemenin 3. ayıydı sanırım bi de kum döktüm enfeksiyonla karışık. altı aydır deniyorum bi ay idrar enfk. bi ay vajinit oldum. fitiller vs. vücudum spermi reddediyor

Kızlar malesef değerim 26 dan 22 ye düşmüş kimyasal gebelikmiş doktora gitmeli miyim sizce kimyasaldan sonra ara vermeye gerek var mıdır kafam allak bullak oldu

Doktora gitmene gerek yok canım. Ben de gebelikten önceki ay kimyasal geçirdim. Hayırlısıyla bir sonraki ay tutunacak bebeğin

Amin canım inşallah biz de aralıkta Allah nasip ederse başlcz dosyayı toplamaya belki sen o zamana hamile olursun senden alırım tüyoları
Ay hayırlısı canim bakalim allah nasip etsin hepimize sen nerede yaptırıcan özel demi ben ilk devlet destekli denicem düşük amh ile nasıl olcaksa kısmet bakalim birbirimize tam destek hep destek

Ay hayırlısı canim bakalim allah nasip etsin hepimize sen nerede yaptırıcan özel demi ben ilk devlet destekli denicem düşük amh ile nasıl olcaksa kısmet bakalim birbirimize tam destek hep destek
Bn de devlette başlıcam ne de olsa 4 sene bitti evlilikte 5. Seneye geldik 2 seneye yakındır da hiç olmadı daha doktorlarda artık tanıyo beni gide gele

Bn de devlette başlıcam ne de olsa 4 sene bitti evlilikte 5. Seneye geldik 2 seneye yakındır da hiç olmadı daha doktorlarda artık tanıyo beni gide gele
En guzeli ilk devlette denemek canim güzel haberler veririz inşallah birbirimize sebepsiz olanların çoğu tutuyor ondan gonlun rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…