- 2 Ocak 2011
- 640
- 1.135
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.201
Biraz daha şansı artırmak için belki daha uzun süre yatın diye önermiş olabilir ama olacağı varsa 5-10 dakika uzanınca bile oluyor benim duyduğum kadarıyla. Hatta küvette hamile kalan bile duydum.Benim doktorumda 2 saat tuvalete gitme demişti artık hangisine güvenicez iyice şaşırdık walla
Hadi gözün aydın canım, bugün neler yapdilar peki sadece covid testimi yaptırdın.benimde 14 eylulde kurul randevum var covid testi zorunlumuymusKizlaaar tüp bebek icin başvurumu yaptım covit testim negatif çıkarsa yarın dosyamı acicaklar inşallah ❤
Hadi hayırlısı kuzuuKizlaaar tüp bebek icin başvurumu yaptım covit testim negatif çıkarsa yarın dosyamı acicaklar inşallah ❤
Amim canim devlette olunca biraz uğraşıyorum ama inşallah sonu değerHadi hayırlısı kuzuu
Adım atmak en önemli kısım, sen başladın Allahım sonunu hayır etsin insallah gönlüne göre sonuçlanır
Öyle kuzu, devlette prosedürler bitmiyoAmim canim devlette olunca biraz uğraşıyorum ama inşallah sonu değer
Hakkımızda hayırlısı canim insallahÖyle kuzu, devlette prosedürler bitmiyo
Biraz yavas ilerliyor ama sonu hayırlı olsun insallahh
Bende bugün yine femaraya başladım bakalım benim içinde hayırlı olur inşallah
evet sanırım bu yüzden enfeksiyon. bende de çok sık oluyor. hatta denemenin 3. ayıydı sanırım bi de kum döktüm enfeksiyonla karışık. altı aydır deniyorum bi ay idrar enfk. bi ay vajinit oldum. fitiller vs. vücudum spermi reddediyorÇıkmasın diye İki saat yatıyoruz olacağı buydusık olmasından olabilir diye düşünüyorum ben de, genelde çalışma yaptığımız yoğun sürecin sonunda yaşıyorum çünkü
Canım benim merak etme herşey çok güzel olcak inşallah rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinKizlaaar tüp bebek icin başvurumu yaptım covit testim negatif çıkarsa yarın dosyamı acicaklar inşallah ❤
Kızlar malesef değerim 26 dan 22 ye düşmüş kimyasal gebelikmişdoktora gitmeli miyim sizce kimyasaldan sonra ara vermeye gerek var mıdır kafam allak bullak oldu
Amin canim çok korkuyorum olumsuz olur diye ama erkenden tedaviye baslamak sart oldu Rabbim hayirlisimi nasip eylesin kimseyo evlatsiz bırakmasınCanım benim merak etme herşey çok güzel olcak inşallah rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Amin canım inşallah biz de aralıkta Allah nasip ederse başlcz dosyayı toplamaya belki sen o zamana hamile olursun senden alırım tüyolarıAmin canim çok korkuyorum olumsuz olur diye ama erkenden tedaviye baslamak sart oldu Rabbim hayirlisimi nasip eylesin kimseyo evlatsiz bırakmasın
Ay hayırlısı canim bakalim allah nasip etsin hepimize sen nerede yaptırıcan özel demi ben ilk devlet destekli denicem düşük amh ile nasıl olcaksaAmin canım inşallah biz de aralıkta Allah nasip ederse başlcz dosyayı toplamaya belki sen o zamana hamile olursun senden alırım tüyoları
Sağ ol canım aminDoktora gitmene gerek yok canım. Ben de gebelikten önceki ay kimyasal geçirdim. Hayırlısıyla bir sonraki ay tutunacak bebeğin
Bn de devlette başlıcam ne de olsa 4 sene bitti evlilikte 5. Seneye geldik 2 seneye yakındır da hiç olmadı daha doktorlarda artık tanıyo beni gide geleAy hayırlısı canim bakalim allah nasip etsin hepimize sen nerede yaptırıcan özel demi ben ilk devlet destekli denicem düşük amh ile nasıl olcaksakısmet bakalim birbirimize tam destek hep destek
Yaaaa inşallahhhhh çok güzel şeyler olur çok sevindim wallaKizlaaar tüp bebek icin başvurumu yaptım covit testim negatif çıkarsa yarın dosyamı acicaklar inşallah ❤
En guzeli ilk devlette denemek canim güzel haberler veririz inşallah birbirimize sebepsiz olanların çoğu tutuyor ondan gonlun rahat olsunBn de devlette başlıcam ne de olsa 4 sene bitti evlilikte 5. Seneye geldik 2 seneye yakındır da hiç olmadı daha doktorlarda artık tanıyo beni gide gele
Çok korkuyorum inanki inşallah umut olurum herkeseYaaaa inşallahhhhh çok güzel şeyler olur çok sevindim walla