- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.221
Hiç korkma herşey çok güzel olacak hep böyle düşün tedavinin yarısı tıp yarısı stres unutma . Sen hepimize umut olacaksın önce buna inan stres yapıp hormonlarını etkileme şuan hiç olmadığın kadar iyi olman lazımÇok korkuyorum inanki inşallah umut olurum herkese
Çok saol kuzum inşallah hepimiz kavuşcaz sonunda evlatlarımızaEn guzeli ilk devlette denemek canim güzel haberler veririz inşallah birbirimize sebepsiz olanların çoğu tutuyor ondan gonlun rahat olsun
Teşekkür ederim canim benimHiç korkma herşey çok güzel olacak hep böyle düşün tedavinin yarısı tıp yarısı stres unutma . Sen hepimize umut olacaksın önce buna inan stres yapıp hormonlarını etkileme şuan hiç olmadığın kadar iyi olman lazım
Hayırlı olsun canım. Benden evvel sen hamile kalacaksın, eminim sankiÇok korkuyorum inanki inşallah umut olurum herkese
Canım sen femara ya başlamıştın sanki diyette yapıyordun bu ay çok kilo veremezsen bilki ödem bn 3 ay da 5 kiloya yakın aldım ama bırakınca hemen gitti haberin olsun tatlımSen kaçıncı ayındasın
İştahım açılmış, sürekli kahverengi sulu akıntı geliyor. Taşındım bir yandanCanım sen femara ya başlamıştın sanki diyette yapıyordun bu ay çok kilo veremezsen bilki ödem bn 3 ay da 5 kiloya yakın aldım ama bırakınca hemen gitti haberin olsun tatlım
Akıntı Bnde de oldu 8. Güne kadarİştahım açılmış, sürekli kahverengi sulu akıntı geliyor. Taşındım bir yandandiyet falan kalmadı
Anladım canım doğru yoğun orası bayarandevu yok farklı bir özelde çektireceğim...
Aminnn inşallah canım2 senedir istiyoruz kuzu biz
2 senelik evliyim zaten
Ama eşimdede bendede bi problem yok
Sebepsiz infertilite yani
Rahim filmi hormonlar sperm testi yumurta takibi herseyi yaptık hersey gayet iyi
Sıkıntı olmayınca beklemek istedi doktorum bosuna ilaç kulandırmak istemedi ilk zamanlar
İşte şimdi yeni yeni deniyoruz ilaç vs
İnsallahhhiç beklemessin insallah
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınızKizlaaar tüp bebek icin başvurumu yaptım covit testim negatif çıkarsa yarın dosyamı acicaklar inşallah ❤
Gel gel inşallah hep beraber anneler kulübüne atanirizHayırlı olsun canım. Benden evvel sen hamile kalacaksın, eminim sankiama ben de peşini birakmam arkandan gelirim hemen
Inşallah canim testlerimiz negatif yarın start veriyoruz inşallahİnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Çok sevindim kuzuAminnn inşallah canımbende bugün Barış Ataya gittim aşırı pozitif bir doktormus. Vajinal muayene oldum bir kaç test aldı, tüpler açık dedi polip de görünmesi 3mm vardı rahim filminde sanırım adetle atmışsın dedi geçen ay bes gün soğan suyu içmiştim.
Neyse eşimin sperm testi tekrarlancak sonucu gondercegiz ona göre aşılama veya tüp bebek için konuşacağız bakalım. Ama illaki %90 dogurursun yani kadınların genelde %90i doğuruyor dedi güldü inşallah çok uğraştırmaz dedibiraz için rahatladı bilmiyorum. İnşallah Rabbim fazla bekletmez.
Ay insallaaah canimmm benimÇok sevindim kuzu
Bende o doktoru çok sevmiştim
Aşılama için falan ona gidicem, insallah gerek kalmaz da tabi
İnsallah hemen gelir bebişlerimiz
İnşallah yaaaGel gel inşallah hep beraber anneler kulübüne ataniriz
Çok sevindim kuzumInşallah canim testlerimiz negatif yarın start veriyoruz inşallah
Aynen kuzu bizede öyle dedilerAy insallaaah canimmm benimevet baya rahatlatıcı geldi çok endişeliydim. Ve kesinlikle illa o testler burda olsun vs demediler. Başka yerde de yaptırabilirsiniz dedi asistanı. Eğer para için olsa derdi bunları yaptırın gelin. İyi bir izlenim oldu benim içinde.
İnşallah sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
Aşı oldum hatta onu belirtmeme rağmen yeni kuralları covit testiymiş esim sperm testi veremedi o yüzden hatta hemşirelerde ege hanım işimizi zorlastiriyo herkes madur oluyor dedi ege üniversitesine gidiyorum buarada beni adamışlar hatta telefonum a ulaşamamışlar halbuki telefonum acıktıÇok sevindim kuzuminşallah süreciniz çok güzel geçer yavrunuza kavuşursunuz. Asi olmuş muydunuz covid testi aşı olunsada mi isteniyir acaba ?
Güzel bir izlenim. Bende smear aldırdım birde enfeksiyon varmı diye sıvı aldılar. Eşim kendi doktorunda sperm vercek o takip ediyor diye üç ay ilaç kullandı umarım biraz artmıştır hızı falanAynen kuzu bizede öyle dediler
Ama orda testler uygun diğer yerlerden tabi bütçeye göre değişir ama biz orda yaptırmıstık
Normal gittiiiğim tıp merkezinde fiyatlar oranın 2 katı
İnsallahh hayırlısıyla alırıs güzel haberleri