Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canim benim iyi ki varsınız

Canım sen femara ya başlamıştın sanki diyette yapıyordun bu ay çok kilo veremezsen bilki ödem bn 3 ay da 5 kiloya yakın aldım ama bırakınca hemen gitti haberin olsun tatlım
İştahım açılmış, sürekli kahverengi sulu akıntı geliyor. Taşındım bir yandan diyet falan kalmadı

Kızlar bugün test yaptım negatif çıktı. Bugün de kahverengi akıntım geldi. Bu kesin üstüne görmedir değil mi başka bir şey olamaz aslaa

Aminnn inşallah canım bende bugün Barış Ataya gittim aşırı pozitif bir doktormus. Vajinal muayene oldum bir kaç test aldı, tüpler açık dedi polip de görünmesi 3mm vardı rahim filminde sanırım adetle atmışsın dedi geçen ay bes gün soğan suyu içmiştim.
Neyse eşimin sperm testi tekrarlancak sonucu gondercegiz ona göre aşılama veya tüp bebek için konuşacağız bakalım. Ama illaki %90 dogurursun yani kadınların genelde %90i doğuruyor dedi güldü inşallah çok uğraştırmaz dedi biraz için rahatladı bilmiyorum. İnşallah Rabbim fazla bekletmez.

Çok sevindim kuzu
Bende o doktoru çok sevmiştim
Aşılama için falan ona gidicem, insallah gerek kalmaz da tabi
İnsallah hemen gelir bebişlerimiz

Çok sevindim kuzu
Bende o doktoru çok sevmiştim
Aşılama için falan ona gidicem, insallah gerek kalmaz da tabi
İnsallah hemen gelir bebişlerimiz
Ay insallaaah canimmm benim evet baya rahatlatıcı geldi çok endişeliydim. Ve kesinlikle illa o testler burda olsun vs demediler. Başka yerde de yaptırabilirsiniz dedi asistanı. Eğer para için olsa derdi bunları yaptırın gelin. İyi bir izlenim oldu benim içinde.
İnşallah sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Aynen kuzu bizede öyle dediler
Ama orda testler uygun diğer yerlerden tabi bütçeye göre değişir ama biz orda yaptırmıstık
Normal gittiiiğim tıp merkezinde fiyatlar oranın 2 katı
İnsallahh hayırlısıyla alırıs güzel haberleri

Çok sevindim kuzum inşallah süreciniz çok güzel geçer yavrunuza kavuşursunuz. Asi olmuş muydunuz covid testi aşı olunsada mi isteniyir acaba ?
Aşı oldum hatta onu belirtmeme rağmen yeni kuralları covit testiymiş esim sperm testi veremedi o yüzden hatta hemşirelerde ege hanım işimizi zorlastiriyo herkes madur oluyor dedi ege üniversitesine gidiyorum buarada beni adamışlar hatta telefonum a ulaşamamışlar halbuki telefonum acıktı

Güzel bir izlenim. Bende smear aldırdım birde enfeksiyon varmı diye sıvı aldılar. Eşim kendi doktorunda sperm vercek o takip ediyor diye üç ay ilaç kullandı umarım biraz artmıştır hızı falan inşallah kuzum yaa aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…