Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 3.günü başladım, 5 gün boyunca kahvaltıdan sonra aynı anda 2 tane içiyorum canım.

benimde ateşim salı gününden bu yana 36,9-37,0 genelde anlamadım gitti. bir türlü düşmüyor. gel beraber ağlayalım bacım :)) bende de var aynısı
Ağlayalım kız birimiz ormanın bi ucuna birimiz bi ucuna geçelim işte nolucak yumurtlama döneminde olsam dicem ondan ateşim var psikolojik olarak kendim boğazımı bile ağrıttım du bakalım birazdan acillik olurum

Adetin 3.günü başladım, 5 gün boyunca kahvaltıdan sonra aynı anda 2 tane içiyorum canım.
Aklım karışıyo
Burda genelde 3. Gün başlıyo herkes
Ben hep 5. Gün
Ee geçen ay denedik 1 yumurta oldu, 1 tane içmiştim
Bu ay 2 içsem belki daha fazla işe yarayabilirdi
Tekrar bi danışımm bakim doktoruma
Teşekkürler

Sen kaçıncı ayındasın
Ben bi ay klomen kullandım
Onda 1 tane yumurtam oldu
Ama sonuç alamadık
Bi ay ara vermiştim ilaç kullanmaya
Geçen ay femara kullandım, yine 1 tane yumurta oldu ama tutmadı regl oldum
Bu ay 3. İlaçla takip olcak yani kuzu

Öncesinde kendin ne kadar denedin?

Biz 8 ay denedik, olmayınca doktora gittim. İlaçlı ilk ayım, inşallah tutar.

Öncesinde kendin ne kadar denedin?

Biz 8 ay denedik, olmayınca doktora gittim. İlaçlı ilk ayım, inşallah tutar.
2 senedir istiyoruz kuzu biz
2 senelik evliyim zaten
Ama eşimdede bendede bi problem yok
Sebepsiz infertilite yani
Rahim filmi hormonlar sperm testi yumurta takibi herseyi yaptık hersey gayet iyi
Sıkıntı olmayınca beklemek istedi doktorum bosuna ilaç kulandırmak istemedi ilk zamanlar
İşte şimdi yeni yeni deniyoruz ilaç vs

İnsallahh hiç beklemessin insallah

Yaaaaa mükemmel bi haber bu hayır regl gününde 5 6 ile öğrenenler oldu tatlım aşırı sevindim valla göz yaşım pıt

Çatlama üstünden 4 gün geçti, ama idrar yolu enfeksiyonum var sanırım yanma vs oluyor bu ay da enfeksiyondan kaybettik desenize. Enfeksiyon olunca gebelik zormuş

Çatlama üstünden 4 gün geçti, ama idrar yolu enfeksiyonum var sanırım yanma vs oluyor bu ay da enfeksiyondan kaybettik desenize. Enfeksiyon olunca gebelik zormuş
çok şiddetli olması lazım engel olması için. bana çok birliktelik yüzünden de mi oluyor bu enfeksiyon bazen düşünüyorum. ilişkiden önce ve sonra idrarını yapınca enfeksiyon riski pek olmuyormuş.

Çıkmasın diye İki saat yatıyoruz olacağı buydu sık olmasından olabilir diye düşünüyorum ben de, genelde çalışma yaptığımız yoğun sürecin sonunda yaşıyorum çünkü

Çıkmasın diye İki saat yatıyoruz olacağı buydu sık olmasından olabilir diye düşünüyorum ben de, genelde çalışma yaptığımız yoğun sürecin sonunda yaşıyorum çünkü
Doktorum her ilişkiden en geç 20 dak içinde tuvalete çıkmalısın demişti, aksi takdirde enfeksiyon çok kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…