- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.181
randevu yok farklı bir özelde çektireceğim...kesınlıkle echomar harıkaaa bır yer. sadeece regl sancısı gıbı bır agrı oluyor
Adetin 3.günü başladım, 5 gün boyunca kahvaltıdan sonra aynı anda 2 tane içiyorum canım.Arya femarayı nasıl kullanıyosunn
Ben geçen ay 5. Gün başlayıp 5 gün günde bi tane içmiştim
Bi yumurta olmustu
Bu ay belki doz arttırır dedim fazla yumurta olması için ama yine arttırmadı
Bizim için önemli olan bir en fazla 2 yumurta gelişmesi, ilaca gayet iyi cevap alıyoruz hiç gerek yok diyo doz arttırmaya
Ağlayalım kız birimiz ormanın bi ucuna birimiz bi ucuna geçelim işte nolucakbenimde ateşim salı gününden bu yana 36,9-37,0 genelde anlamadım gitti. bir türlü düşmüyor. gel beraber ağlayalım bacım :)) bende de var aynısı
Aaaa kızzz geçmiş olsunnnn iyi bari bi yerin kırılmadı hep nazar bunlar pis gözlülerBen de dün bi düştüm. Düşmek demeyelim uçmak diyelimay yüzüm dizim kolum her yerim yara bere içinde. Sanki motorsikletten düstüm ☹ olumsuzluklar peşimi birakmiyyy.
Evet biraz daha yoğun akıntı oluyordu klomen kullanıncaCanım ben femara kullanıyorum ya bugün döngümün 8.günü, hala lekelenme geliyor ya. Az önce su gibi aktı resmen. Normalde 5 gün falan sürer. Sende oluyor muydu?
Aklım karışıyoAdetin 3.günü başladım, 5 gün boyunca kahvaltıdan sonra aynı anda 2 tane içiyorum canım.
Sen kaçıncı ayındasınAklım karışıyo
Burda genelde 3. Gün başlıyo herkes
Ben hep 5. Gün
Ee geçen ay denedik 1 yumurta oldu, 1 tane içmiştim
Bu ay 2 içsem belki daha fazla işe yarayabilirdi
Tekrar bi danışımm bakim doktoruma
Teşekkürler
Ben bi ay klomen kullandımSen kaçıncı ayındasın
Öncesinde kendin ne kadar denedin?Ben bi ay klomen kullandım
Onda 1 tane yumurtam oldu
Ama sonuç alamadık
Bi ay ara vermiştim ilaç kullanmaya
Geçen ay femara kullandım, yine 1 tane yumurta oldu ama tutmadı regl oldum
Bu ay 3. İlaçla takip olcak yani kuzu
2 senedir istiyoruz kuzu bizÖncesinde kendin ne kadar denedin?
Biz 8 ay denedik, olmayınca doktora gittim. İlaçlı ilk ayım, inşallah tutar.
Yaaaaa mükemmel bi haber bu hayır regl gününde 5 6 ile öğrenenler oldu tatlım aşırı sevindim valla göz yaşım pıtKIZLAR MERHABA..
1. Yılın sonunda sanırım gebe kaldımbat 8-9 Eylül . 6 Eylül de Beta hcg 26 çıktı tahminime göre 25 ağustosta ki ilişkiden oldu ama sizce çok mu düşük çıkmış anlayan biri yardımcı olabilir mi bana
Benim de gözyaşlarım pıt pıt pıtYaaaaa mükemmel bi haber bu hayır regl gününde 5 6 ile öğrenenler oldu tatlım aşırı sevindim valla göz yaşım pıt
Takipteyim kuzum inşallah değerin çok güzel artarBenim de gözyaşlarım pıt pıt pıtinanamıyorum hala aylarca hüsran olunca öyle tedirginim ki çok teşekkür ederim içim rahatladı
İnşaallahhhhhTakipteyim kuzum inşallah değerin çok güzel artar
çok şiddetli olması lazım engel olması için. bana çok birliktelik yüzünden de mi oluyor bu enfeksiyon bazen düşünüyorum. ilişkiden önce ve sonra idrarını yapınca enfeksiyon riski pek olmuyormuş.Çatlama üstünden 4 gün geçti, ama idrar yolu enfeksiyonum var sanırım yanma vs oluyorbu ay da enfeksiyondan kaybettik desenize. Enfeksiyon olunca gebelik zormuş
Çıkmasın diye İki saat yatıyoruz olacağı buyduçok şiddetli olması lazım engel olması için. bana çok birliktelik yüzünden de mi oluyor bu enfeksiyon bazen düşünüyorum. ilişkiden önce ve sonra idrarını yapınca enfeksiyon riski pek olmuyormuş.
Doktorum her ilişkiden en geç 20 dak içinde tuvalete çıkmalısın demişti, aksi takdirde enfeksiyon çok kolay oluyor.Çıkmasın diye İki saat yatıyoruz olacağı buydusık olmasından olabilir diye düşünüyorum ben de, genelde çalışma yaptığımız yoğun sürecin sonunda yaşıyorum çünkü
Benim doktorumda 2 saat tuvalete gitme demişti artık hangisine güvenicez iyice şaşırdık wallaDoktorum her ilişkiden en geç 20 dak içinde tuvalete çıkmalısın demişti, aksi takdirde enfeksiyon çok kolay oluyor.