Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün güzel bir yumurtlama gelmiş siz sperm testi vermiş miydiniz hatırlayamadım
İyi tatiller gönlünüzce gezin

Hayır canım, şuan için gerekli görmüyorlar. Boşuna strese gerek yok dedi son gittiğim doktor.
Anladım doktorlar öyle diyor ama ay kaybeden biz oluyoruz endişelerle daha büyük stres oluyor
Aslında sperm testinin hormon testinden hiç farkı yok gene de aklınızda olsun derim

Aslında önce hormon testi yaptırmayı öneriyormuş doktorlar sonra hsg diyorlar hormon testi yaptırdıysan son çare o gerisi stresssiz yapmak

Olumlu düşünmek herşeyin başı. İki kişi sağlıklı da olsa hamile kalma olasılığı her seferinde %20. O yüzden umutsuzluğa kapılma, stres de çok etkiliyor çünkü.
Ne kadar doktora gittiysem hepsi aynı şeyi söyledi stres ve sürekli bunu düşündüğün İçin olmuyor diyor peki düşünenlerin nasıl oluyor ya

Ben yaptım herşeyim çok iyi.. Gelecek ay da eşimin testi var. Onda da sorun çıkmazsın direk hsg Hiç zaman kaybetmek istemiyorum
Benim de eşim testini yaptırdı ben hormon testi ve hsg ye gideceğim son olarak Artık olsaydım stresten galiba başım dönüyor bugün 7 sine kadar böyle olmasa bari

Benim de eşim testini yaptırdı ben hormon testi ve hsg ye gideceğim son olarak Artık olsaydım stresten galiba başım dönüyor bugün 7 sine kadar böyle olmasa bari
Tekrardan test yap istersen kendine çok baskı yapıyorsun.. Ben negtifi görünce üzülsemde rahatlıyorum en azından regl günümü biliyorum nasıl geçecek

Tekrardan test yap istersen kendine çok baskı yapıyorsun.. Ben negtifi görünce üzülsemde rahatlıyorum en azından regl günümü biliyorum nasıl geçecek
Yok aslında negatifi görünce biliyorum ki adet olacağım ama önümüzdeki ay ne yapsam ekstra ne denesem düşüncesi beni yoruyor bu seferde stresim de bu yüzden

Kızlar taşındım çok şükür ama boğazım düğüm düğüm. O evde babamla hatıralarım vardı, ilk evimizdi. O ev sahibini Allah'a havale ediyorum
Hayırlı olsun kuzum Allah sağlıkla sıhhatle huzurla tatiş bebeklerle oturmayı nasip etsin inş Bugün olmasa da bi gün taşınacaktın zaten.. Belki psikolojik olarak toparlanmam için böylesi daha iyi oldu. Nasıl gidiyor femera sonrası ağrı falan hissediyor musun yumurtlamaya dair??

İnşallah kuzum çok teşekkür ederim. Hiçbir belirti yok yada kendimi temizliğe verdiğim için farkında değilim. Yarın 5.günüm, kullanıp bırakıcam.

Bende regl oldum
3. Gün bugün
Yine bu ayda femara içicem, 5.gün başlıcam bende
Günde bi ta
Senin çok yumurtan olmustu ya belki ona rağmen tutmaması hakkında bişey demiştir dedim
Hicbsi demedi ama burda da okudum boyle olup olmayanlar var .bakalım nolcak

Evde test yapmışmıydın sen canım ya da kan testi?
Ahhh evet sevgili mavi ben seninle aynı belirtileri yaşadığım İçin o konuştuğumuz günün ertesi günü yapmıştım ve silik bir çizgi çıktı moda girip ertesi gün yine yaptım ve koca bir Negatif yani ilk taptığım test hava almış bozukmuş yani kan testine de gerek kalmadı

Bat 7 eylül değil miydi bat geçmeden çok da umudunu kaybetme derim canım. Benim ilk gebeliğimde bat günü yaptığım test ile silik çizgi oluştu. Yani 7 eylüle kadar biraz sabret. Çok isterim mutlu haberi almanı ve sanki içimdeki ses o güzel haberi alacaksın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…