Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman adetten sonra mı çekiliyor şu şişli echomarda çektireyim randevu alayım adet geçsin de
Regl bittikten sonra çekilmesi tavsiye ediliyormuş ki yumurtlama zamanı gelirse gebeliğe engel olmasın.. zaten hemen sonrasında hamile kalanlar hep ardındaki yumurtlama da hamile kalıyorlar.. yanlış bilgilendirmeyeyim ben çektirmedim buradan okuduklarım..

bu ay o zaman önce hormon tahlillerimi yaptırayım 3. gün de gideceğim hormonlar da düzenliyse hsg de çektirip tüp bebek düşünürüm galiba artık eşim çocuk istemiyorum demeye başladı zira :/

Kızlar acil bakın buraya. Bugün çatladı sanırım, akşamı beklesem sorun olur mu yoksa eşimi çağırayım mı hemen? Dün bu saatlerde ilişki olmuştu. Acil cevappp @zahrada A R Y A
Çaylamış hemee tam belirgin çatlamış.. yumurtanın ömrü 24 saat eşin gelene kadar orada kalır değilse de dün değerlendirdin zaten akşam gelir gelmez değerlendirirsin.. Bunun stresi daha büyük olur.. Hafi bakalım günler geçmez artık

Çağırdım valla geliyor hahah kaçırmayalım bunu da yaaaa

bu ay o zaman önce hormon tahlillerimi yaptırayım 3. gün de gideceğim hormonlar da düzenliyse hsg de çektirip tüp bebek düşünürüm galiba artık eşim çocuk istemiyorum demeye başladı zira :/
Bence hsg ye göre karar verirsin.. belki tıkanıklık yapışıklık vardır açılır.. Belki hiç birşey yoktur stres engelliyordur artık ruhen ve bedenen rahatlarsın kendi haline bırakırsın.. Sonucuna göre davran

bende önce hsg dedim aslında ama doktor pco yok hiç bir pürüz yok yumurtalar çok iyi sıfır adet düzensizliği elbet bir pürüz olurdu tüplerde sıkıntı olsa dedi ama alttan muayene ile söyledi bunu sadece güvenemedim de önce hsg mi çektirsem?

Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. Diz dirsek pozisyonu deniyoruz fakat Ters rahmim yok. Sırtüstü mü uzanmam gerekir yoksa yüzüstü mü? Hangisi spermlerin daha hızlı ulaşmasını sağlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…