- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #9.041
Kızlar az önce tek başıma oturmuş avokado yerken ne düşündüm, mesela incir yumurtalıklara iyi geliyor, içindeki çekirdekler nokta nokta bissürü yumurta var sanki, avokado rahme tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar, avokadonun şekli hamile bir kadın gibi, hatta karnından kocaman bebesi bile çıkıyor, mucizevi değil miya da ben tek başıma kafayı yedim
Bugünün güzel haberi de senden geldiEki Görüntüle 2910869
Kızlar kan sonucum çıktı bebe time da ikinci çiGi görünürken sabah erken gebelik testi yaptım silikte çıkmamıştı.
aynen öyle canım bekletiyorsa güzelleştiriyordur adet olunca toparlarım ben ancak ama sen bayağı iyi toparlamışsın iyi gelmiş sana kafanı dinlemek helal vallahi bu aya bu pozitifle ilk pozitifi verdin bile :)Her ay sağlıklı olduğumuza şükredip küllerimizden doğacağızdünyanın sonu değil kuzum demek ki bekletiyorsa Rabbim güzelleştiriyordur. Allahu Teala kuluna üç şekilde cevap verirmiş
Evet der istediğini verir
Hayır der iyisini verir
Bekle der en iyisini verir
Rabbim yolundan şaşırtmasın belki daha çok dua edip ona yaklaşmamızı istiyordur Allah’ın ol demesiyle olacak evladımız için bol bol dua edelim
Buna benzer şeyleri ben hep düşünüyorum ama fasülye böbreklere iyi gelir diye bişi bulamadım diyorum araştırılması lazım fasülye kesin böbreğe iyi geliyordurKızlar az önce tek başıma oturmuş avokado yerken ne düşündüm, mesela incir yumurtalıklara iyi geliyor, içindeki çekirdekler nokta nokta bissürü yumurta var sanki, avokado rahme tutunmayı kolaylaştırıyor diyorlar, avokadonun şekli hamile bir kadın gibi, hatta karnından kocaman bebesi bile çıkıyor, mucizevi değil miya da ben tek başıma kafayı yedim
helal vallahi erken gebelikte çıkmayıp normal testte mi çıkmış o yiğit test hangi markanın :) kaç gün var bata ?Eki Görüntüle 2910869
Kızlar kan sonucum çıktı bebe time da ikinci çiGi görünürken sabah erken gebelik testi yaptım silikte çıkmamıştı.
Tebrik ederim güzel artışların olsun inşallahEki Görüntüle 2910869
TebriklerrrEki Görüntüle 2910869
Aha o da varmışBuna benzer şeyleri ben hep düşünüyorum ama fasülye böbreklere iyi gelir diye bişi bulamadım diyorum araştırılması lazım fasülye kesin böbreğe iyi geliyordur
Aaaa hayırlı olsunEki Görüntüle 2910869
Kız ben seni yerimmm yeriiimmmaynen öyle canım bekletiyorsa güzelleştiriyordur adet olunca toparlarım ben ancak ama sen bayağı iyi toparlamışsın iyi gelmiş sana kafanı dinlemek helal vallahi bu aya bu pozitifle ilk pozitifi verdin bile :)
Bebe time kaset testte ikinci çiZgi silik çıktı. Eşim awox marka erken gebelik testi almış onda çıkmadı.helal vallahi erken gebelikte çıkmayıp normal testte mi çıkmış o yiğit test hangi markanın :) kaç gün var bata ?
Çok teşekkür ederim. 2-3 eylülde adet olmam lazımdı ovulasyondaki pike göreTebrik ederim güzel artışların olsun inşallahbata kaç gün vardı
Çok teşekkürler . Umarım sağlıkla artarTebriklerrrSağlıkla artsın inşallah değerin
Çok teşekkürler .Aaaa hayırlı olsunbu eylülde bir keramet var sanki yaaaa
Şuan çok rahatladım bak duymamıştım dha önce
tabi pozitif enerjiyi alıyorum hemen kırmızılar gelse de yeni aya başlasam :)Kız ben seni yerimmm yeriiimmmRabbim imtihan ediyor sabrımızı ben önceki hallerime kızdım kendi kendime zaten o yüzden böyle bi ani toparlanma ve düzelme geldi bana da sana da yansıttıysam öyle düşünüyorsan bende mutlu olurum
Kuzum cook sevindim hayırlı olsun. MâşaAllah İnşaAllah sağlıklı bir ilerleme olurEki Görüntüle 2910869
Kuzum cook sevindim hayırlı olsun. MâşaAllah İnşaAllah sağlıklı bir ilerleme olur
çokteşekkürler umarım sağlıkla ilerler
Sizin kistiniz kac cmdi bu kistler gebelige engel miOlsain can8m inşallah her şey güzel olacak=)
Harika tebriklerEki Görüntüle 2910869