Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bişeye iyi gelen şeyler ona benzer mesela ceviz beyine benzer beyine iyi gelir gibi gibi bence bu avakado kafası afiyet olsunnn yarasınnnnn

aynen öyle canım bekletiyorsa güzelleştiriyordur adet olunca toparlarım ben ancak ama sen bayağı iyi toparlamışsın iyi gelmiş sana kafanı dinlemek helal vallahi bu aya bu pozitifle ilk pozitifi verdin bile :)

Buna benzer şeyleri ben hep düşünüyorum ama fasülye böbreklere iyi gelir diye bişi bulamadım diyorum araştırılması lazım fasülye kesin böbreğe iyi geliyordur

aynen öyle canım bekletiyorsa güzelleştiriyordur adet olunca toparlarım ben ancak ama sen bayağı iyi toparlamışsın iyi gelmiş sana kafanı dinlemek helal vallahi bu aya bu pozitifle ilk pozitifi verdin bile :)
Kız ben seni yerimmm yeriiimmm Rabbim imtihan ediyor sabrımızı ben önceki hallerime kızdım kendi kendime zaten o yüzden böyle bi ani toparlanma ve düzelme geldi bana da sana da yansıttıysam öyle düşünüyorsan bende mutlu olurum

helal vallahi erken gebelikte çıkmayıp normal testte mi çıkmış o yiğit test hangi markanın :) kaç gün var bata ?
Bebe time kaset testte ikinci çiZgi silik çıktı. Eşim awox marka erken gebelik testi almış onda çıkmadı.
Tebrik ederim güzel artışların olsun inşallah bata kaç gün vardı
Çok teşekkür ederim. 2-3 eylülde adet olmam lazımdı ovulasyondaki pike göre
Tebriklerrr Sağlıkla artsın inşallah değerin
Çok teşekkürler . Umarım sağlıkla artar
Aaaa hayırlı olsun bu eylülde bir keramet var sanki yaaaa
Çok teşekkürler .

tabi pozitif enerjiyi alıyorum hemen kırmızılar gelse de yeni aya başlasam :)

-kızlar 18-19 ağustosta pik gördüm çatlama 20dir diye tahmin ediyorum başka ovulasyon testim yoktu yapamadım.pike göre Bat 2-3 Eylül gibiydi.
-16,18,19,20 değerlendirdik. 19,20 sabah akşam günde iki kere değerlendirdik. Ovulasyon satışı yapan sayfalarda yazan Diz dirsek pozisyonunu da denedik ama sürekli değili sonrasında uzun süre yatakta yatmadım.
-30 unda erken gebelik testi yaptım o zaman çizgi dahi çıkmadı.
-31 inde çok az lekelenmem geldi.
-gebeliğe yoracak belirtim olmadı. Kasık ağrısı bulantı vs. Sadece 3 gündür su tüketmesem bile idrara çıkma aralığım arttı.
- awox marka erken gebelik testinde sabah ilk idrarla çıkmadı. Bebe time kaset testi var onda ikinci çiGzgi belirgin olacak şekilde silik çıktı.
- umarım sağlıkla ilerler kimyasala dönmez. buradaki herkes en yakın zamanda mutlu haberi alır. Hepiniz dualarımdasınız.

Kızlar acil bakın buraya. Bugün çatladı sanırım, akşamı beklesem sorun olur mu yoksa eşimi çağırayım mı hemen? Dün bu saatlerde ilişki olmuştu. Acil cevappp Z zahrada A R Y A

Eklentiler

• IMG_20210904_134342.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…