Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar yorum yapabilen var mi bugunde yaptim kaset testlerden cekmeyi unuttum silikti

Eklentiler

• 01827D2D-3CCD-4560-9418-1178016E4F21.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 86
Canım ben ovulasyon testi hiç yapmadım ama 15. Gün oldu bu ay klomen ve iğne ile. O süreyi uzatabilir ama adet günüme göre genelde 12. Gün diye tahmin ediyorum
Canım takvimime göre yumurtlama günü tutmadı bence ovulasyon ile takip şart.Sözde 13. Gün çatlama olmalıydı ama bugün 14. Gün pik oldu ne zaman çatlar bakalım

Benide ekler misiniz bat 4 ağustos yaş 23 biri 12 haftalık biri kimyasal gebelik olarak 2 kaybım var geçen sene hazirandan beri gebelik olmadı ovulasyon testi ile deniyorum

Ya insanın psikolojisini rüyasında gördüğü 10 aylık evli birinin 6 aylık hamile olması bozar mı? Sabah sabah kötü bir psikoloji ile uyandım. Gerçekten düşünmiyim diyorum ama kafamın içi dolu resmen. Halbuki bugün resmi tatil öğlene kadar uyumayı planlıyordum, gece eşimi de tembih etmiştim sabah ses yapıp beni uyandırma diye. Maviesra Selizay Margee H HTCNM

Ben de gep geç kalkacam dediğim zaman erkenden uyanırım

Tövbe estağfurullah rüyayla psikoloji bozan da psikoloji bozmaya yer atıyordur kız sakin ol

Selam kızlar negatif değil mi bu? Benim elf gözlerim bir şeyler görmek istiyor ama

Eklentiler

• B9B33532-1744-49E4-A6B7-FF820435A79E.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…