Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzu
Aşılamanın doğal yolla gebelikten farkı yok
Şans ondada %15, hiç bi sıkıntısı olmayan bi çiftinde gebelik elde etme sansı %15

Senin daha azmıs 1 yıl olmamıs ama eğer problem varsa bencede hiç bekleme
Eğer bizde öyle bi durum olsaydı inan bende hiç bellemezdim
Doktorum beni ikna etti bi şekilde problem yok yaş müsait bekleyelim olucak mutlaka diye
Bekledim 2 sene doldu, zaman kaybı bi kenara her ay yasadığım psikoloji

1 sene daha bekle problem yoksa devlette rapor çıkart tüp bebek icin canim inşallah kendiliğinden gelir bebislerimiz

Benim 16-17 tam pikti 18 minicik bi silikleşme olmuştu havuçlar havuçlarrrr tavşan gibi sonra yavaş yavaş silindi birden değil onları da değerlendirmek lazım. Her gün 1 ilişki kuzu fazlası da sağlıksız olabilir anca toparlar spermler 1 günde

aslında spermler 36 saatte tam olarak yenileniyormuş. birgün sabah diğer gün akşam yapmak lazım.

1 sene daha bekle problem yoksa devlette rapor çıkart tüp bebek icin canim inşallah kendiliğinden gelir bebislerimiz
Problem olmayan çiftlerede yapıyor mu devlet tüp bebek hiç bi fikrim yok o konuda
Ama 1 sene daha bekleyebilir miyim bilmem
Bakma doktorumun yaşın genç diip durmasına o kadarda genç değilim 32 yasındayım =)
İnsallahh süpris olur bize, beklemediğimz bi anda geliverir bebişler

3 yıl evlilik şartı arıyorlar sonra 2 aşılama yapıp tüp bebeğe sevk ediyolar canim

Öyle yapıyorum zaten, dün akşam oldu bugün öğlen oldu bir de yarın öğlen olur bakalım

3 yıl evlilik şartı arıyorlar sonra 2 aşılama yapıp tüp bebeğe sevk ediyolar canim
O kadar bekletmez umarım ama olmassa eğer denemekte fayda var tabi
Sen ne kadar zamandır istiyosun, her ikinizdede mi problem var bi sene dolmadan basladınız takibe kuzu

Benim lise hocam biz abla kardeş gibiydik.. Evlenir evlenmez hamile kaldı. Sonra dış gebelikmiş doktor anlamamış.. 4-5 aylıkken ağrıdan dolayı başka doktora gittiklerinde anladılar. Sonra sağ tüp ve yumurtalıklar alındı. Tek tüple hamile kalınır diyorlar ama onunn olmadı hiç. Sizin dediğiniz gibi en iyi diyetisyeni buldu baya kilo verdi gene olmadı. 3 kere tüp bebek yaptı gene olmadı. 4. tüp bebekte oldu. Bu süreç biraz sabır metanet galiba.. Ümidinizi kaybetmeyin hiç... Enseyi karatıysanız kararlı olmaya da çalışın. Regl bitince hemen girişimlere başlayın. İnş dilediğiniz gibi olur..

Bana yazdı küçük ve cahil Bi kız sanırm...

Tebrik ederim canım sağlıklı artışların olur inşallah
Oda prodoctor kullanmıştı birdaha tekrarla demiştim kaset testini görünce aynı heyecanı bende yaşadım S Sedose Çokkk ama çoook tatlı bi bebişin olsun İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…