- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.921
Canım C charlottes siz procxed plus mu kullandınız değerler yükseldi bizim ilaçı değiştirdi doktor onu verdiAkşam yine yap bence testi. Hafif silikleşme olursa kesin değerlendir. Eğer hala pik ise ister dene istemezsen yarın dene.
Aynen kuzuOzaman 3 yıl evlilik şartı arıyolar canim benim 1 yıl olmadi ama yaş faktörü düşük amh ve es faktörü sebebi ile tup bebek icinrapor çıkartmayı düşünüyorum asılama icin çıktı ama doktor uğraşmayalım boşuna dedi bugün urolojiye doktoru da normal ilişkiden farkı yok uğraşmayın dedi
1 sene daha bekle problem yoksa devlette rapor çıkart tüp bebek icin canim inşallah kendiliğinden gelir bebislerimizAynen kuzu
Aşılamanın doğal yolla gebelikten farkı yok
Şans ondada %15, hiç bi sıkıntısı olmayan bi çiftinde gebelik elde etme sansı %15
Senin daha azmıs 1 yıl olmamıs ama eğer problem varsa bencede hiç bekleme
Eğer bizde öyle bi durum olsaydı inan bende hiç bellemezdim
Doktorum beni ikna etti bi şekilde problem yok yaş müsait bekleyelim olucak mutlaka diye
Bekledim 2 sene doldu, zaman kaybı bi kenara her ay yasadığım psikoloji
Benim 16-17 tam pikti 18 minicik bi silikleşme olmuştu havuçlar havuçlarrrr tavşan gibiKızlar testim hala pik. Bugünü de değerlendiriyor muyuz? Havuç vs yemeye başlayayım mı yoksa bugün de bekleyeyim mi@zahrada @A R Y A C charlottes Yusra-61 ve diğer canlarım
Eki Görüntüle 2910437
aslında spermler 36 saatte tam olarak yenileniyormuş. birgün sabah diğer gün akşam yapmak lazım.Benim 16-17 tam pikti 18 minicik bi silikleşme olmuştu havuçlar havuçlarrrr tavşan gibisonra yavaş yavaş silindi birden değil onları da değerlendirmek lazım. Her gün 1 ilişki kuzu fazlası da sağlıksız olabilir anca toparlar spermler 1 günde
Problem olmayan çiftlerede yapıyor mu devlet tüp bebek hiç bi fikrim yok o konuda1 sene daha bekle problem yoksa devlette rapor çıkart tüp bebek icin canim inşallah kendiliğinden gelir bebislerimiz
3 yıl evlilik şartı arıyorlar sonra 2 aşılama yapıp tüp bebeğe sevk ediyolar canimProblem olmayan çiftlerede yapıyor mu devlet tüp bebek hiç bi fikrim yok o konuda
Ama 1 sene daha bekleyebilir miyim bilmem
Bakma doktorumun yaşın genç diip durmasına o kadarda genç değilim 32 yasındayım =)
İnsallahh süpris olur bize, beklemediğimz bi amda geliverir bebişler
Öyle yapıyorum zaten, dün akşam oldu bugün öğlen oldu bir de yarın öğlen olur bakalımBenim 16-17 tam pikti 18 minicik bi silikleşme olmuştu havuçlar havuçlarrrr tavşan gibisonra yavaş yavaş silindi birden değil onları da değerlendirmek lazım. Her gün 1 ilişki kuzu fazlası da sağlıksız olabilir anca toparlar spermler 1 günde
Eviit. Proxeed plus.Canım C charlottes siz procxed plus mu kullandınız değerler yükseldi bizim ilaçı değiştirdi doktor onu verdi
O kadar bekletmez umarım ama olmassa eğer denemekte fayda var tabi3 yıl evlilik şartı arıyorlar sonra 2 aşılama yapıp tüp bebeğe sevk ediyolar canim
Eveet az önce çıktı değer 17 pozitif
Tebrik ederim canımEveet az önce çıktı değer 17 pozitif
Eveet az önce çıktı değer 17 pozitif
Benim lise hocam biz abla kardeş gibiydik.. Evlenir evlenmez hamile kaldı. Sonra dış gebelikmiş doktor anlamamış.. 4-5 aylıkken ağrıdan dolayı başka doktora gittiklerinde anladılar. Sonra sağ tüp ve yumurtalıklar alındı. Tek tüple hamile kalınır diyorlar ama onunn olmadı hiç. Sizin dediğiniz gibi en iyi diyetisyeni buldu baya kilo verdi gene olmadı. 3 kere tüp bebek yaptı gene olmadı. 4. tüp bebekte oldu. Bu süreç biraz sabır metanet galiba.. Ümidinizi kaybetmeyin hiç... Enseyi karatıysanız kararlı olmaya da çalışın. Regl bitince hemen girişimlere başlayın. İnş dilediğiniz gibi olur..Aslında alıştığım söylenemez dediğin gibi
İçimden içimden çok üzülüyorum da alışılmıs çaresizlik oldu bende
Her ay aman sanki diğer aylardan ne farkı varda bu ay olsun ki diyorum içten içe =)
Eninde sonunda tüp bebek yolu gözüküyor bana zaten kuzu bunu anladım artık
Hatta içten içe o kadar kabullendim ki 5 aydır sırf bu sürece başlarsam diye baya sıkı diyet yaptım aman kilo vereyimde ilaçlarla zaten çok alıcam diye o kadar kafamda net düşün=)
Hayırlısı olsun ne diyelim, her reglin ilk günü olduğu gibi bugünde enseyi kararttım =)
Bikaç güne toparlarım
Bana yazdı küçük ve cahil Bi kız sanırm...Kızlar selam. SA2041 nickli biri buradan kimseye yazdı mı özelden.kivircikkuala ile bana özelden yazıyor. Başka kimseye yazdımı diye merak ettim. Kızlar açıkçası ben bunun bir bayan olduğunu düşünmüyorum. Resmen dalga geçiyor sanki. Dikkat edin derim.
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum artık canım ya. Baksana herkese ayrı ayrı yazıyor. Bide anlatıyorsun sürekli hala aynı şeyleri söylüyor akşam delirtti beniBana yazdı küçük ve cahil Bi kız sanırm...
Bence bende kız olduğunu düşünmüyorum sürekli sürekli aynı şeyleri konuşuyor söylüyorBana yazdı küçük ve cahil Bi kız sanırm...
Kızlar testim hala pik. Bugünü de değerlendiriyor muyuz? Havuç vs yemeye başlayayım mı yoksa bugün de bekleyeyim mi@zahrada @A R Y A C charlottes Yusra-61 ve diğer canlarım
Eki Görüntüle 2910437