Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle tabi ama karnım böyle sanki bir saat sonra ağrım olacak gibi böyle yanlarım da ağrılarım var bir de diyorum ya normalde adete yakın göğüslerim çok hassas olurdu ama bu ay tık yok o yüzden hamile olabileceğimi düşünmüştüm beynim yeni oyunlar peşinde demek ki :/
Canım merhaba seni de stresli görüyorum okuduklarından. 4 aydır kendime ne belirtiler ne ağrılar ne sızılar çıkarttım bilsen. Sürekli gebelik belirtileri diye Google a soruyordum 😂 haziranda hamile kaldığımda tek farklı belirti göğüslerim daha hassastı. Onun dışında tamamen pms dönemi yaşadığım şeyler olmuştu. Ama gebeliği devam eden bir arkadaşımın pms dönemi ağrılı falan geçer hamile kaldığında sıfır belirtisi oldu ne kaşık batması ne göğüs ağrısı. Arama kendinde belirti. Arayınca bulunuyor çünkü. Batı bekle test yap diyeceğim ama ben de son 3 güne kadar dayanabiliyorum. Anlıyorum seni. Ama belirti işi çok değişken. Bir de artık vücudumuzu dinlediğimiz için keşfediyoruz. Mesela ilk ay yumurtlama döneminde akıntım olduğunu ve adete yakın akıntım olduğunu bilmediğim için gebelik belirtisi sanmıştım😂 oysa ki baktım benim her ay bu olıyormuş zaten. İnşallah gönlündeki tez zamanda sağlıkla olur.

Gunaydin kuzum üzme ne olur kendini. Ne yapalım bekliycez. Yılmadan yorulmadan devam edicez. Bak bende 3 yıldır bekliyorum. Bu ayda olmadı büyük ihtimal adetime 4 gün var. Yumurtlamaya gorede bugün yada yarın olmalıyım. Test yaptım negatif. Üzülme ne olur inşaallah diğer ay veririz bizde güzel haberi.
yapacak bir şey yok dediğin gibi bekliyorum bende adet olmayı bakalım 5 gün kaldı olsun da bir de hormon testi vereceğim bakalım bir de onlara bakılsın

vucudumuzu dinlemeyi ne zaman bırakcaz acaba ya bende aynı sen. yok şurama bilmem ne battı yok karnım şiş yok memeler
hayır o kadar yoğunluk oluşturuyorum kendime ama yok olmuyor unutamıyorum ne yapayım bilmiyorum ki demekki hepsi kafadan geliyor öylesine buradan bunu anlıyorum artık

Canım merhaba seni de stresli görüyorum okuduklarından. 4 aydır kendime ne belirtiler ne ağrılar ne sızılar çıkarttım bilsen. Sürekli gebelik belirtileri diye Google a soruyordum 😂 haziranda hamile kaldığımda tek farklı belirti göğüslerim daha hassastı. Onun dışında tamamen pms dönemi yaşadığım şeyler olmuştu. Ama gebeliği devam eden bir arkadaşımın pms dönemi ağrılı falan geçer hamile kaldığında sıfır belirtisi oldu ne kaşık batması ne göğüs ağrısı. Arama kendinde belirti. Arayınca bulunuyor çünkü. Batı bekle test yap diyeceğim ama ben de son 3 güne kadar dayanabiliyorum. Anlıyorum seni. Ama belirti işi çok değişken. Bir de artık vücudumuzu dinlediğimiz için keşfediyoruz. Mesela ilk ay yumurtlama döneminde akıntım olduğunu ve adete yakın akıntım olduğunu bilmediğim için gebelik belirtisi sanmıştım😂 oysa ki baktım benim her ay bu olıyormuş zaten. İnşallah gönlündeki tez zamanda sağlıkla olur.
yok aslında bende 10 aydır çözdüm kendimi akıntı olayında mesela her ay adete yakın akıntım çok fazla olurken bu ay kup kuruydu ama diyorum ya demekki beynimde kurduğumdan sürekli akıntı olacak diye akıntımı da kestim demekki :) her şey Allahtan ya yapacak bir şey yok neyse önümüzdeki ay biraz daha uğraşırım her ay ne kadar üzerine düşmeyeceğim desem de yok olmuyor ama bu ay test yapmak bile istemiyorum ya gelecek zaten göreceğim o zaman :)

hayır o kadar yoğunluk oluşturuyorum kendime ama yok olmuyor unutamıyorum ne yapayım bilmiyorum ki demekki hepsi kafadan geliyor öylesine buradan bunu anlıyorum artık
bende öyle canım. işim gücüm çok yoğun yönetici olarak çalışıyorum. iş dışı ailevi işlerimiz çok var bu ara. iş çıkışı mutlaka başka işlerm oluyor yattığım yeri zor buluyorum. ama yinede bütün aklımdaki tek şey "bebek"

yok aslında bende 10 aydır çözdüm kendimi akıntı olayında mesela her ay adete yakın akıntım çok fazla olurken bu ay kup kuruydu ama diyorum ya demekki beynimde kurduğumdan sürekli akıntı olacak diye akıntımı da kestim demekki :) her şey Allahtan ya yapacak bir şey yok neyse önümüzdeki ay biraz daha uğraşırım her ay ne kadar üzerine düşmeyeceğim desem de yok olmuyor ama bu ay test yapmak bile istemiyorum ya gelecek zaten göreceğim o zaman :)
adet öncesi bendede kuruluk oluyor. daha doğrusu yapış yapışlaşıyor. akışkanlığını yitiriyor.

adet öncesi bendede kuruluk oluyor. daha doğrusu yapış yapışlaşıyor. akışkanlığını yitiriyor.
bende öyle olmaz hep günlük kullanırdım o yüzden sürekli bem beyaz akıntılar gelirdi bu ay yumurtlama akıntısını bile göremedim o kadar kesildim :KK43:

Bence burası insana iyi geliyor. Kaçıp sığındığımız, sosyal hayatta kendi benzerimizi bulamadığımız yüreklerle buluşma yeri burası.Karar sizin tabi ama, güzel haberlerle tekrar dönmeniz dileğim😊
Amin İnşallah ben dönene kadar hepinizin hamiş kalması duasıyla 😘🙏🏻

öyle tabi ama karnım böyle sanki bir saat sonra ağrım olacak gibi böyle yanlarım da ağrılarım var bir de diyorum ya normalde adete yakın göğüslerim çok hassas olurdu ama bu ay tık yok o yüzden hamile olabileceğimi düşünmüştüm beynim yeni oyunlar peşinde demek ki :/
Bende öyleydim az bi lekelenme şeklinde geldi dedim adet mi acaba ağrı falan da yok sabah ağrıyla uyandım İnşallah sen hamişsindir ama o ayrı 😍🙏🏻

bilmem bana iyi geliyor kendimi yalnız hissetmiyorum en azından .....
İyi hissettiren kadar kötü hissettiren de var kuzucum o yüzden yani iletişimi tamamen koparmicam zaten konuştuklarımla konuşmaya özelden devam edicem ben . Benim demek istediğim de buranın stresi şu hani sürekli buraya girerek acabalarla geziyorum daha çok kendi kendime stres yapıyorum acaba oldu mu olmadı şu belirtiler bende de var o hamileymiş acaba bende mi hamileyim diye diye iyice stres oluyorum kendim için bunu uygun gördüm ☺️

İyi hissettiren kadar kötü hissettiren de var kuzucum o yüzden yani iletişimi tamamen koparmicam zaten konuştuklarımla konuşmaya özelden devam edicem ben . Benim demek istediğim de buranın stresi şu hani sürekli buraya girerek acabalarla geziyorum daha çok kendi kendime stres yapıyorum acaba oldu mu olmadı şu belirtiler bende de var o hamileymiş acaba bende mi hamileyim diye diye iyice stres oluyorum kendim için bunu uygun gördüm ☺️
Bende galiba artık seninle aynı fikir içine girdim canım. Buradan uzak durmak lazım aklımızda sürekli yoksa

Kızlar tekrar merhaba. Kan vermistim sonucu aldım şimdi negatif😔 beklenen adetime 4 gun vardı. Yumurtlamaya gorede bugün yada yarın adet olmalıyım. Zaten adet belirtilerim bugün kendini tam anlamıyla göstermeye başladı. Bu ayda kısmet olmad. Umutlar başka aya kaldı.😞

Hadi ya hsg çektirdin mi? Belk, tüplerde problem var mıdır?
Çektirdim Çektirdim kuzu
Herseye bakıldı
Sebepsiz infertilite malesef
2 senedir olmuyor
Bi kez klomen kullanmıştım olmamıstı
Bu ayda femara kullandım
Yine olmadı, bugün regl oldum
Ne yapcamı şaşırdım kaldım

Çektirdim Çektirdim kuzu
Herseye bakıldı
Sebepsiz infertilite malesef
2 senedir olmuyor
Bi kez klomen kullanmıştım olmamıstı
Bu ayda femara kullandım
Yine olmadı, bugün regl oldum
Ne yapcamı şaşırdım kaldım
Aşılamayı mı geçeceksiniz Hakkınızda hayırlısı olsun... Vakti zamanı gelmemiş belki de... İnş daha fazla bekletmez Rabbim.

Aşılamayı mı geçeceksiniz Hakkınızda hayırlısı olsun... Vakti zamanı gelmemiş belki de... İnş daha fazla bekletmez Rabbim.
Yani Bu ilaçla tedaviyi üç yada beş kez öneriyor doktorum, sonrasında aşılama diyor
Benim bu ikinciydi ama aşılamadada çok sonuca varabileceğimizi düşünmüyorum ki
O genelde erkekte ileri hız problemi olanlarda çok olumlu sonuçlar veriyor
Karar veremiyorum ne yapacağımada, ilaç mı kullansam bi ay daha, bi kez aşılama mı denesem yoksa eşimin dinleyip direkt tüp bebek sürecine mi başlasam
Kafam öyle karısık ki🤦‍♀️

X