- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
Icık daaa uğraşak olur zaarHe gı ayni bende bebe olsun deyi ugrasiyom
Ahahahahaha senin yeniymis daha benm bu ay 12. Ayım 1 yıl olcakIcık daaa uğraşak olur zaarben daa ikinci deneme olcak gösel sonuçlarımız olsun gadasını aldığım
Olsun guzum herşeyin hayırlısı vardır bi vakti . Kontrole gittin mi hiç bitanemAhahahahaha senin yeniymis daha benm bu ay 12. Ayım 1 yıl olcak
Evet gittim adet duzensizligim vardi cok sukur 3 aydir normale dondu esimde yada bende baska bir sorun yokOlsun guzum herşeyin hayırlısı vardır bi vakti . Kontrole gittin mi hiç bitanem
Ovulasyon testi kullandın mı hiçEvet gittim adet duzensizligim vardi cok sukur 3 aydir normale dondu esimde yada bende baska bir sorun yok
Evet 6 ay kullandım sonuc alamayinca biraktimOvulasyon testi kullandın mı hiç
Birgebeningunlugu ve minnak kurabiyeler den aldim canim zaten 2 gune bir degerlendiriryoruz kacirma gibi bir şansımız yok ovulasyon testi beni daha cok strese sokuyorHangi marka kullanıyorsun kuzum ben bi sayfa buldum instada Lotus ovulasyon adı . Çooook tatlı bi abla ben ondan aldım şimdi 30 tane Laboquık ovulasyon testi 3 tane de gebelik testi aynı marka . Her sorunu soruyor yardımcı oluyor içini rahatlatıyor . İnan ben geçen ay yaşadığım stresi biliyorum ama bu ay çok rahatım kuzum bence denemelisin sayfaya bak aylardır deneyip ilkinde hemen kalanlar var
İnşallah gerek kalmaz kuzumBirgebeningunlugu ve minnak kurabiyeler den aldim canim zaten 2 gune bir degerlendiriryoruz kacirma gibi bir şansımız yok ovulasyon testi beni daha cok strese sokuyorzaten ekim gibi tedaviye baslamayi dusunuyorum olmazsa nasip
Olur inşallah icini ferah tut bir sorununuz yoksaİnşallah gerek kalmaz kuzumBeni de rahatlattı biliyor musun cidden
9 aylık evliyim daha yeni başladık işte karar vereli bir ay oldu bakalım hayırlısı olsun İnşallah yokturOlur inşallah icini ferah tut bir sorununuz yoksa
Hadi hayirlisi olsun insallah bende 1 yildir evliyim evlilik yildonumu hediyesi vereyim istiyorum bu ay daha bi ayri istiyorum ama nasip9 aylık evliyim daha yeni başladık işte karar vereli bir ay oldu bakalım hayırlısı olsun İnşallah yokturAdetim düzenlidir 28-29 günde bir 4-5 gün sürer
İnşallah balımmmHadi hayirlisi olsun insallah bende 1 yildir evliyim evlilik yildonumu hediyesi vereyim istiyorum bu ay daha bi ayri istiyorum ama nasip
22İnşallah balımmmYaş kaç
Bende 23 hayırlısı olsun bakalım
Hayirli haberlerini bekliyorum insallahBende 23 hayırlısı olsun bakalım
Bende senden . Şimdi Bat tarihin neHayirli haberlerini bekliyorum insallah
6 agustosBende senden . Şimdi Bat tarihin ne
Benimde 9 Ağustos6 agustos