Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi marka kullanıyorsun kuzum ben bi sayfa buldum instada Lotus ovulasyon adı . Çooook tatlı bi abla ben ondan aldım şimdi 30 tane Laboquık ovulasyon testi 3 tane de gebelik testi aynı marka . Her sorunu soruyor yardımcı oluyor içini rahatlatıyor . İnan ben geçen ay yaşadığım stresi biliyorum ama bu ay çok rahatım kuzum bence denemelisin sayfaya bak aylardır deneyip ilkinde hemen kalanlar var

Birgebeningunlugu ve minnak kurabiyeler den aldim canim zaten 2 gune bir degerlendiriryoruz kacirma gibi bir şansımız yok ovulasyon testi beni daha cok strese sokuyor zaten ekim gibi tedaviye baslamayi dusunuyorum olmazsa nasip

Birgebeningunlugu ve minnak kurabiyeler den aldim canim zaten 2 gune bir degerlendiriryoruz kacirma gibi bir şansımız yok ovulasyon testi beni daha cok strese sokuyor zaten ekim gibi tedaviye baslamayi dusunuyorum olmazsa nasip
İnşallah gerek kalmaz kuzum Beni de rahatlattı biliyor musun cidden

9 aylık evliyim daha yeni başladık işte karar vereli bir ay oldu bakalım hayırlısı olsun İnşallah yoktur Adetim düzenlidir 28-29 günde bir 4-5 gün sürer
Hadi hayirlisi olsun insallah bende 1 yildir evliyim evlilik yildonumu hediyesi vereyim istiyorum bu ay daha bi ayri istiyorum ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…