- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.701
Amiiin amiiinah çooooooooooook teşekkür ederim bugün duyduğum en güzel doğum günü temennisi amin inşallah sende sağlıkla sıhhatle rahatça kavuşursun küçük mercimeğine inşallah :)
sabah zor tuttum kendimi şimdi de ofisteyim ancak yarın sabaha yapabilirim galiba ama cesaret edemiyorum evde 3 tane gebelik testi var geçen ay adet olduğum halde yapmıştım bu ay elim gitmiyor yaAmiiin amiiintest yapacak mısın bugün?
Allah razı olsunHayırlısı olsun hakkınızda.. İnş tedaviler işe yarar ve bulunur o sperm. Sonuöta 1 sperm gerekiyor =) Senin moralin desteğin eşine yardımcı olacaktır. Stres yapmadan rahatça atlatırsınız inş... Bizlerde hep buradayız yapabileceğimiz birşey olmasa da destek olmaya çalışırız :)
Hayırlısı olsun inşallah vardır bu aysabah zor tuttum kendimi şimdi de ofisteyim ancak yarın sabaha yapabilirim galiba ama cesaret edemiyorum evde 3 tane gebelik testi var geçen ay adet olduğum halde yapmıştım bu ay elim gitmiyor ya
amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah yarın yapıp buraya atarım ben bakmam siz söylersiniz bana negatif diye :)Hayırlısı olsun inşallah vardır bu ay
Olumsuzu çağırmaamiiiiiiiiiiiiiiin inşallah yarın yapıp buraya atarım ben bakmam siz söylersiniz bana negatif diye :)
Canım bulamadım. Beni etiketler misin orayaCanım mayıs annelerine gell pek kalabalık değiliz ama yavaş yavaş dolucak inş
Tesekkur ederim canim benim bayadır göremiyorum seni nasılsın nasil gidiyor çalışmalar iyimisin ❤Üzülme esracım herşey herkeste aynı sonucu vermiyo ilk onu verdi dr başka bişey kullansaydın sonuçlar böyle çıksaydı keşke dr un önerdiğini kullansaydım diye düşünecektin.Stresten kaynaklıda olabilir düşük çıkması biraz zaman geçsin tekrarlarsınız .
Tüp bebek sürecine girdin inşallah gerek kalmadan hamile olursun . Ben çok duydum tüp bebeğe karar verip doğal yoldan hamile kalanı kafanda onu netleştirdiğin için biraz rahatlamış oluyosun . Senin çook güzel bi enerjin var kalpten diliyorum en yakın zamanda güzel haber alırsın inşallah
Akilli hatunun hali bir başka oluyoBize de doktor baska marka takviye verdi ama ben bu proxeed plus için çok iyi yorumlar okumuştum. Doktorun yazdiği ile ilgili yorum göremedimo yüzden dedim proxeed alalım. Sonra doktora da dedim biz bunu kullandık diye. İyi dedi, yaramis aslında içerikleri farklı değildir ama sen de devam edeceksen eğer proxeed al bence. Biz faydasını gördük.
Ayy değerler düzeldi de ne oldu esrus. Sonuç yokAkilli hatunun hali bir başka oluyo
Instagramda yaniklar baharay diye sayfa var bi goz at istersen canim bizde daha naturellen macun kullanmıştık iyi gelmişti sperm sayımıza ama bizde varikosel başlangıcı varEşim azospermidediğiniz gibi belki kıyıda köşede testte çıkmamış bi sperm vardır diye sabah kalkıp amin diyorum akşam yatıp amin diyorum
Desteğiniz süper ama çok teşekkür ederim
Hadi hayırlısıAyy değerler düzeldi de ne oldu esrus. Sonuç yokbunlar hep kısmet valla. Deneyip deneyip bekleyeceğiz ne yapalım. Sonunda ben de kendimi tüp bebek yollarında bulacağım zannediyorum :)
Ay evet o daha büyük stres gerçekten çünkü son şans gibi düsünüyor insan.Hadi hayırlısıo da ayrı street tuttu tutmadı inşallah Allah doğal yoldan verir mucizelerimizi
İyi canım bu ay hiç bişi yapmıyorum ovü testleri de daha çok strese sokuyo onuda kullanmıyorum bakalım neler olacakTesekkur ederim canim benim bayadır göremiyorum seni nasılsın nasil gidiyor çalışmalar iyimisin ❤
Adetinnustundenn8 günmu gectiGünaydın Hanımlar dün 8.gündü kan verdim 0 çıktı bu ayda sıramızı saldık hayallere
Hayır yumurtlamadan sonraki 8.günde kan vermiştim dün yaniAdetinnustundenn8 günmu gecti
Akışına bırakmalısın bence. Çok stres inan iyi gelmiyor.gönül çok isteyince stres yapmamak elde dğeil tabi ki fakat kafayı boşaltacak şeylerle uğraşmak lazım. Allah nasip ederse inan hiçbir şey engel değilAy canım o belirtiler bende de var. Daha çok heyecanlandım şimdi. Ama sancim ve ağrımda çok bacaklarımda belimde kasiklarimda. Heran adet olacak gibiyim. Bide ben ovu test yapıyorum takvimime göre 7 eylül adet olmam gerek. Ama yumurtlama hesabıma gire de 3 yada 4 unde olamam gerekiyor. Bilmiyorum kafam karışık kan versem diyorum sonra vazgeçiyorum bekleyeyim diyorum. 4 gün önce test yaptım negatif çıktı.
Spermin az olmasıyla hiç sperm olmaması biraz farklı şeyler mesela sperm sayısına keçiboynuzu iyi geliyor diyorlar ama azospermi olanların kullanmaması gerektiğini okudum o yüzden çok da doktorun dışına çıkmak istemiyorum eşimin diyabeti de var onu da tetikleyebilir çünküInstagramda yaniklar baharay diye sayfa var bi goz at istersen canim bizde daha naturellen macun kullanmıştık iyi gelmişti sperm sayımıza ama bizde varikosel başlangıcı var