Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun

Tesekkur ederim canim benim bayadır göremiyorum seni nasılsın nasil gidiyor çalışmalar iyimisin ❤

Akilli hatunun hali bir başka oluyo

Eşim azospermi dediğiniz gibi belki kıyıda köşede testte çıkmamış bi sperm vardır diye sabah kalkıp amin diyorum akşam yatıp amin diyorum
Desteğiniz süper ama çok teşekkür ederim
Instagramda yaniklar baharay diye sayfa var bi goz at istersen canim bizde daha naturellen macun kullanmıştık iyi gelmişti sperm sayımıza ama bizde varikosel başlangıcı var

Hadi hayırlısı o da ayrı street tuttu tutmadı inşallah Allah doğal yoldan verir mucizelerimizi
Ay evet o daha büyük stres gerçekten çünkü son şans gibi düsünüyor insan. İnsallah ikimizin de tedavi gerekmeksizin olur artık. Hamile kalirsam bizim yaş grubuna dua edicem hep. Çünkü bizi bir yandan da zaman kıstırıyor gibi. Stresimiz büyük. Sen kalırsan sen de bize et. 30 yaş üstü ve ilk bebeği olacak kadınlar, insallah hemen olur. Öncelik bizde olmalı, gençlerin çok vakti var

Tesekkur ederim canim benim bayadır göremiyorum seni nasılsın nasil gidiyor çalışmalar iyimisin ❤
İyi canım bu ay hiç bişi yapmıyorum ovü testleri de daha çok strese sokuyo onuda kullanmıyorum bakalım neler olacak zaten tedavisiz zor bebek sahibi olmamız bikaç ay daha bekleyip başlıcaz aşılama tüp bebek falan

Dün sabah çok az lekelenmem gelmişti. Bugün hala gelen giden yok böyle olup birkaç güne regl olan oldu mu acaba ? Bata 4 gün varken erken gebelik testi negatifti. Yerleşmeye ihtimal vermedim ama .

Akışına bırakmalısın bence. Çok stres inan iyi gelmiyor.gönül çok isteyince stres yapmamak elde dğeil tabi ki fakat kafayı boşaltacak şeylerle uğraşmak lazım. Allah nasip ederse inan hiçbir şey engel değil

Instagramda yaniklar baharay diye sayfa var bi goz at istersen canim bizde daha naturellen macun kullanmıştık iyi gelmişti sperm sayımıza ama bizde varikosel başlangıcı var
Spermin az olmasıyla hiç sperm olmaması biraz farklı şeyler mesela sperm sayısına keçiboynuzu iyi geliyor diyorlar ama azospermi olanların kullanmaması gerektiğini okudum o yüzden çok da doktorun dışına çıkmak istemiyorum eşimin diyabeti de var onu da tetikleyebilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…