- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.741
Bu ben miyimBi arkadaş test yaptı negatifti lekelenme yaşadı 3 4 gün geçti test yaptı pozitif inşallah senin de böyle olur cnm
aaaa ben şok ben iptal resmen normalde aşırı bir hassasiyet olur şimdi neredeyse yok olsun diye sıkıp duruyorum :) ama koyulaşmayı fark edemedim yada yok dolgunluk var o da adet öncesi de oluyor bilemiyorum :/Canım benim de aynıydı normalde adetime bir hafta kala göğüs sızılarım başlardı fakat bu ay öyle olmadı neredeyse sıfır sızı ağrı sadece çok hafif uçlarda renk koyulaşması ve dolgunluk oldu
Bende bir hafta on gün önce başlardı. Yumurtlamayı her ay takip etmediğim için o tarihlere mi denk geliyordu tam bilemiyorum. Ama normalde olan göğüs ağrılarım bu ay olmadıbenim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başlar regliye kadar zirveye çıkar normalde. sizin de öylemiydi.
Bat mı bugün normalde?İnş canım
aynen regl döneminde göğüs hassasiyetim çok oluyordu şimdi çok çok az oldu herkes de acıyor jilet gibi kesiliyor falan diyor benim bu ayda tutmadı diye düşündürüyor beni bu durum sizce?benim yumurtlamadan sonra göğüs ağrım başlar regliye kadar zirveye çıkar normalde. sizin de öylemiydi.
ayyyyyy hadi inşallah ben de öyle olsam bari :)Bende bir hafta on gün önce başlardı. Yumurtlamayı her ay takip etmediğim için o tarihlere mi denk geliyordu tam bilemiyorum. Ama normalde olan göğüs ağrılarım bu ay olmadı
Yani o herkeste değişken olabilir ama bu benim üçüncü gebeliğim ilkinde de aynıydı ikinci gebeliğim düşük ile sonuçlandı ama onda da aynı olmuştu göğüslerim bu da böyle olduaynen regl döneminde göğüs hassasiyetim çok oluyordu şimdi çok çok az oldu herkes de acıyor jilet gibi kesiliyor falan diyor benim bu ayda tutmadı diye düşündürüyor beni bu durum sizce?
hadi hayırlısı olsun bakalım belki yarın çıkar bakalım inşallah çıksın Yarabbimmmmmmmmm :)Yani o herkeste değişken olabilir ama bu benim üçüncü gebeliğim ilkinde de aynıydı ikinci gebeliğim düşük ile sonuçlandı ama onda da aynı olmuştu göğüslerim bu da böyle oldu
yani benimde göğüs hassasiyetm çok oluyor o sebeple olmaması durumu bana da acaba dedirtirdiaynen regl döneminde göğüs hassasiyetim çok oluyordu şimdi çok çok az oldu herkes de acıyor jilet gibi kesiliyor falan diyor benim bu ayda tutmadı diye düşündürüyor beni bu durum sizce?
ahhh tam bir kudurmaa aşkım avokadonu yeee akşama da aksiyon var 3 gün boyunca yüzüstü yan öyle denee 1 hafta boyunca da avokadonu ihmal etmeeKızlar bu birden pik oldu dün baya silikti halbuki. Şimdi ne yapıyoruz acil taktik verinZ zahrada A R Y A C charlottes ve diğerleri
Eki Görüntüle 2910034
bu gece sabahlar olmasınKızlar bu birden pik oldu dün baya silikti halbuki. Şimdi ne yapıyoruz acil taktik verinZ zahrada A R Y A C charlottes ve diğerleri
Eki Görüntüle 2910034
Ovu testi yaptım Çatlamadan sonraki 14. Gün . Takvimde bugün bat gösteriyorBat mı bugün normalde?
İnciri bırakıyorum o zaman, bugünden itibaren avokado başlıyorum. Yüzüstü yan ne onu da söyle hemenahhh tam bir kudurmaa aşkım avokadonu yeee akşama da aksiyon var 3 gün boyunca yüzüstü yan öyle denee 1 hafta boyunca da avokadonu ihmal etmee
Hadi eylül mucizesi olsun inşallah :)yani benimde göğüs hassasiyetm çok oluyor o sebeple olmaması durumu bana da acaba dedirtirdi
kız ilişkiye girerken dümdüz yattt yüzüstüü veya yan dön eşin takılsın işte 10dk öyle dur yeter sonraa ayy hadii uzun piklerin olsunnn çok heyecanlııİnciri bırakıyorum o zaman, bugünden itibaren avokado başlıyorum. Yüzüstü yan ne onu da söyle hemen
Umarım yerleşmedir gelen leke. Test yaptın mı göremedim arka sayfalara baktım amaOvu testi yaptım Çatlamadan sonraki 14. Gün . Takvimde bugün bat gösteriyor
Baya bekledi işte acaba çok mu toplandı hormonlar shdhf neyse tamam okey, takvime göre iki gün var ovulasyona, ya iki gün pik olup çatlayacak, ya da erken olacak bu ay. Kocamı eve çağırayım mı yaaaaa jdjdkuzu ona rağmen böyle çıktıysa çok iyiyarın yaparsınnn daha çok mutlulukkkk