- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.661
Eşim azospermiMucize adi ustundegelip mutlaka bulur umudunu kaybetme sakin Allah yardim eder. 1 speem 1 yumurta yeterli . Dogru zaman da lazim .
Evet canım bir kimyasalım varSenin kimyasalın vardı diye hatırlıyorum güzel haberin yakındır inşallah
Nasıl değerleri bizde de morfoloji problemi var. ama olmama ihtimali kadar olma ihtimalide var diyorum hep içimdenEşim azospermidediğiniz gibi belki kıyıda köşede testte çıkmamış bi sperm vardır diye sabah kalkıp amin diyorum akşam yatıp amin diyorum
Desteğiniz süper ama çok teşekkür ederim
sana haberle geldiiim kız değiiill benim çocuuk oğlan hisler cortladııııSenin kimyasalın vardı diye hatırlıyorum güzel haberin yakındır inşallah
Aynen bak onu yapsaydım keşkem ya ama dümdüz ben beyaz bir sayfa çıkacaktıTest yapıp bakmadan bize at
ben sabırsız biriyim. o yüzden bu süreç bana çok sancılı geçiyor. geçen regl keşke 28 günde bir olmasa dedim içimden. gebelik fikrinden öncede ne çabuk geldi bi ay geçti derdimAynen bak onu yapsaydım keşkem ya ama dümdüz ben beyaz bir sayfa çıkacaktı(y arın mı denesem )
Aynı benim gibisin aslında bende çok sabırsızım ama negatif olduğuna çok alıştırdım kendimi pozitif olursa notere götürmeleri gerekir inanmam İçinben sabırsız biriyim. o yüzden bu süreç bana çok sancılı geçiyor. geçen regl keşke günde bir olmasa dedim içimden. gebelik fikrinden öncede ne çabuk geldi bi ay geçti derdimbu sabırsızlığımla burdakileride heyecanla bekliyorum.
yumurtanın büyüyüp gelişip folikülden çıkması 6 gün sürüyor yaklaşık. sonra tüplere dağılması süreci 12-24 saat arası diyorlar.Kızlar bir şey soracağım size Engin bilgilerinizden faydalanarak çatlatma iğnesi olduğunda 36 saatte çatlıyormuş ya normal de de mi bu saatlerde çatlıyor?
bende öyle ya pozitifi görsem bu ovulasyon testiydi herhalde diye düşünürümAynı benim gibisin aslında bende çok sabırsızım ama negatif olduğuna çok alıştırdım kendimi pozitif olursa notere götürmeleri gerekir inanmam İçin
Merhaba, 14.96 güzel bir değer canım yumurtlamanin olduğunu gosterir.doktorun açıklar zaten.merhaba
1 yıldır gebelik oluşmadı bu ay hsg çekildim temiz çıktı şükür sonrasında adetin 21. Günü progesteronum 14.96 çıktı bu değer nasıl bilgisi olan var mı?
Ne demek rica ederim . Ya ben cok okudum azospermi olup sonrasinda bi miktar sperm ureten . Doktorlar bi yere kadar aslinda biraz arastir bakalim belki dogal yollarla ya da bazi vitaminlerle desteklenebiliyormus. Allahtan umut kesilmez insallah size de yardim etsinEşim azospermidediğiniz gibi belki kıyıda köşede testte çıkmamış bi sperm vardır diye sabah kalkıp amin diyorum akşam yatıp amin diyorum
Harika haberle geldinsana haberle geldiiim kız değiiill benim çocuuk oğlan hisler cortladıııı
Yumurtlama takibi yapıyor musun canım?Evet canım bir kimyasalım varinşallah
Teşekkürler cevap içinMerhaba, 14.96 güzel bir değer canım yumurtlamanin olduğunu gosterir.doktorun açıklar zaten.
Merhaba size bişey sormak istiyorum azospermi normal sperm testinde belli oluyır mu ayrı bi testi mi varEşim azospermidediğiniz gibi belki kıyıda köşede testte çıkmamış bi sperm vardır diye sabah kalkıp amin diyorum akşam yatıp amin diyorum
Teşekkür ederim kuzum.Ben kullandım memnun kaldım çok hassas hemen gösteriyo sahibide her soruma cevap verdi . 40 ovülasyon 4 gebelik testine 110 tl ödemiştim ama mayıs ayında almıştım ben
Teşekkür ederim canım.Ben dün fiyat aldım 30 ovülasyon 5 gebelik 80tl+13.5 kargo ücreti
Bende bu yöne doğru evriliyorumBazen diyorum ki cahillik en büyük mutlulukturkeşke en başından hiç araştırmasaydım daha fazla umut eder daha fazla mutlu yaşardım
Evet ovu testinde pik birkaç gün sürüyor. Pikten 24-36 saat sonra çatlama meydana geldiği içinKızlar bir şey soracağım size Engin bilgilerinizden faydalanarak çatlatma iğnesi olduğunda 36 saatte çatlıyormuş ya normal de de mi bu saatlerde çatlıyor?