Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mucize adi ustunde gelip mutlaka bulur umudunu kaybetme sakin Allah yardim eder. 1 speem 1 yumurta yeterli . Dogru zaman da lazim .
Eşim azospermi dediğiniz gibi belki kıyıda köşede testte çıkmamış bi sperm vardır diye sabah kalkıp amin diyorum akşam yatıp amin diyorum
Desteğiniz süper ama çok teşekkür ederim

Eşim azospermi dediğiniz gibi belki kıyıda köşede testte çıkmamış bi sperm vardır diye sabah kalkıp amin diyorum akşam yatıp amin diyorum
Nasıl değerleri bizde de morfoloji problemi var. ama olmama ihtimali kadar olma ihtimalide var diyorum hep içimden

Aynen bak onu yapsaydım keşkem ya ama dümdüz ben beyaz bir sayfa çıkacaktı (y arın mı denesem )
ben sabırsız biriyim. o yüzden bu süreç bana çok sancılı geçiyor. geçen regl keşke 28 günde bir olmasa dedim içimden. gebelik fikrinden öncede ne çabuk geldi bi ay geçti derdim bu sabırsızlığımla burdakileride heyecanla bekliyorum.

Kızlar bir şey soracağım size Engin bilgilerinizden faydalanarak çatlatma iğnesi olduğunda 36 saatte çatlıyormuş ya normal de de mi bu saatlerde çatlıyor?

Aynı benim gibisin aslında bende çok sabırsızım ama negatif olduğuna çok alıştırdım kendimi pozitif olursa notere götürmeleri gerekir inanmam İçin

Hanımlar merhaba
1 yıldır gebelik oluşmadı bu ay hsg çekildim temiz çıktı şükür sonrasında adetin 21. Günü progesteronum 14.96 çıktı bu değer nasıl bilgisi olan var mı?

Kızlar bir şey soracağım size Engin bilgilerinizden faydalanarak çatlatma iğnesi olduğunda 36 saatte çatlıyormuş ya normal de de mi bu saatlerde çatlıyor?
yumurtanın büyüyüp gelişip folikülden çıkması 6 gün sürüyor yaklaşık. sonra tüplere dağılması süreci 12-24 saat arası diyorlar.
Aynı benim gibisin aslında bende çok sabırsızım ama negatif olduğuna çok alıştırdım kendimi pozitif olursa notere götürmeleri gerekir inanmam İçin
bende öyle ya pozitifi görsem bu ovulasyon testiydi herhalde diye düşünürüm

merhaba
1 yıldır gebelik oluşmadı bu ay hsg çekildim temiz çıktı şükür sonrasında adetin 21. Günü progesteronum 14.96 çıktı bu değer nasıl bilgisi olan var mı?
Merhaba, 14.96 güzel bir değer canım yumurtlamanin olduğunu gosterir.doktorun açıklar zaten.

Ne demek rica ederim . Ya ben cok okudum azospermi olup sonrasinda bi miktar sperm ureten . Doktorlar bi yere kadar aslinda biraz arastir bakalim belki dogal yollarla ya da bazi vitaminlerle desteklenebiliyormus. Allahtan umut kesilmez insallah size de yardim etsin

Eşi azospermi olan çiftler de tüp bebek tedavisi yöntemi ile çocuk sahibi olabilir. Demis bir tup merkezi .

sana haberle geldiiim kız değiiill benim çocuuk oğlan hisler cortladıııı
Harika haberle geldin
Çok sevindim sağlıkla gelsin
Kız gibi düşündüğünü istediğini biliyorum ama sağlıklı olsun kuzuuu yeter ikinciye bulursun sen kızıııııı

Merhaba size bişey sormak istiyorum azospermi normal sperm testinde belli oluyır mu ayrı bi testi mi var

Bazen diyorum ki cahillik en büyük mutluluktur keşke en başından hiç araştırmasaydım daha fazla umut eder daha fazla mutlu yaşardım
Bende bu yöne doğru evriliyorum Bilmeseydim şuan hamile arkadaşlarım gibi hamile olduğumu bilmeden ilaç alır, filtre kahve kokusundan dolayı canım çeksede içer, Regl olacağım tarihi bile unutur gündelik hayatımda gezer dururdum Biri yanlışlıkla gebe kalmış, öbürünün adet takviminden bile haberi yok, diğeri yanlışlıkla olmuş… Bende herhalde yanlışlıkla bu yola girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…