Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 35 yaşındayım. 5 ay önce başladım ama daha deneyecek gibiyim :) insallah daha fazla bekletmezler canım. Amh düsük olup da gebe kalan çok kişi var. Benim düsük değil ama hala kalamadım yani bazen sorun olsa bile kolayca oluyor, bazen de sorun gözükmese bile uzun sürüyor. Annelik zor bir zanaat. Belki bebekler de bizim tam olarak anneliğe hazır olmamizi bekliyordur. Kimbilir su an kolaylıkla çocukları olduğunu zannettiğimiz kişiler ne zorluklardan geçti. Yine de çevreme bakiyorum da çocuğu olmayan çok az kişi görüyorum. Eninde sonunda bizim de olacaktır

Senin daha denemen çok az 5 ay ne ki canım olur yani eşinde de sorun yokdu sanırım öyle diyordun sanki.cok beklemek istemezsen eğer 7 sekiz aydan sonra hsg falan cektirebilirsin.ama 1 seneye kadar normal sayıyor doktorlar zaten.benimde öyle çevremde isteyip de olmayan 1 kişi vardı polipi varmış hsg de bile görünmemis oda.mesela cektiriyorsun ama yine emin olamiyorsun çok tuhaf işler ya bazen.sonra histereskopi oldu ahemen arkasından hamile kaldı.bazen neyin çare olacağınıza bilemiyoruz iste.oda 2 seneden fazla bekledi mesela.insallah bizede nasip olacak bir gün buna inanıyorum

Öff benim de 7 eylül gibi varsa eğer anca çıkar herhalde. Beklemek çok sıkıcığğğ ben de gelcem mayıs annelerine. Mayıs güzel ay, severim
Offff sorma ya gün geçtikçe de umudum kırılıyor iyi mi sivilceler de çıkmaya başladı ya adet dönemim gibi bir de göğüslerim acımıyor hassasiyet falan hak getire

Ay canım o belirtiler bende de var. Daha çok heyecanlandım şimdi. Ama sancim ve ağrımda çok bacaklarımda belimde kasiklarimda. Heran adet olacak gibiyim. Bide ben ovu test yapıyorum takvimime göre 7 eylül adet olmam gerek. Ama yumurtlama hesabıma gire de 3 yada 4 unde olamam gerekiyor. Bilmiyorum kafam karışık kan versem diyorum sonra vazgeçiyorum bekleyeyim diyorum. 4 gün önce test yaptım negatif çıktı.

Offff sorma ya gün geçtikçe de umudum kırılıyor iyi mi sivilceler de çıkmaya başladı ya adet dönemim gibi bir de göğüslerim acımıyor hassasiyet falan hak getire
Bende de öyle. O yüzden pek umudum yok aslında. Ben de olsa kasıklarda bir kıprasma bir sey olur diye bekliyorum ama yoğğ. Hiçbişi yok bari uykum falan gelseydi, o da yok. Gayet enerjikim senin çatlama kaçındaydı? Ne zaman test yapacaksın?

Uyku olayı bende de var ama ben yoruluyorum o yüzden yani o belirti herkeste olmaz hem kasıklarıma da arada sancı giriyor ama adet oluyorum sanki o an gibi tak geçiyor sonra diyorum adet yokluyor 22 ağustos pik vardı 23 Ağustos çatlama 8.gün mü oluyor daha

Adet belirtisi için erken değil mi? 9 gün oluyor sanırım. 3-4 gün sonra çıkabilir sende. Sancı filan güzel şeyler bunlar bence. İhtimali arttırıyor. Bende yok. Olsaydı daha bi umut ederdim.

Varikosel başlangıcı hep vardı canim 3 4 aydır takibimiz yapılıyor siz ne takviyesi kullandınız belki bize verilen takviye kötüydü bilemiyorum içeriği çok güçlü ama zerre ise yaramadı

Adet belirtisi için erken değil mi? 9 gün oluyor sanırım. 3-4 gün sonra çıkabilir sende. Sancı filan güzel şeyler bunlar bence. İhtimali arttırıyor. Bende yok. Olsaydı daha bi umut ederdim.
Bilmem bende sivilcelenme 1 hafta kala falan çıkmaya başlar ama bir de bir arkadaşımın sıfır belirtisi vardı şeninde öyle olabilir adet olacağı gece sabaha karşı yapıp öğrendi sonra belirtileri ortaya çıktı sende son dakika golü atabilirsin canım

İnsallah diyeyim umarım bu ay patir patir dökülürüz hepimiz hamileyim diye :)

Canım yarın 10. Gün oluyor.

Allah'ım çok sancim ve bel agrım var. Sanki wc gitsem olacak gibiyim. Korkuyorum gitmeye. Sancı bir çoğalıyor bir azalıyor tmm diyorum şimdi olurum bekliyorum birşey yok bugün gün boyu böyle geçti.‍♀

O zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr
Ortalık karışık zaten bi dur buraya üye olduktan sonra bilmediğimiz ne varsa öğrendik şimdi herşeyi çok detaylı bildiğimiz için daha çok kafa yoruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…