- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.621
Ben 35 yaşındayım. 5 ay önce başladım ama daha deneyecek gibiyim :) insallah daha fazla bekletmezler canım. Amh düsük olup da gebe kalan çok kişi var. Benim düsük değil ama hala kalamadımBende öyle saniyordum29 yaşında denemeye başladım 31 olcam herşey normal çıkıyordu hormon vs şu bu seviniyordum zamanı var diye ama kısmet işte amh sinir cikdi vs vs.erken bilseydim bu sorunu belki şimdi kucağımda olurdu diyorum ama hiçbir doktor amh bakalım demedi ultrasonda görünen sayıda normaldi FSH imda 6 kusurdu hiçbir amh düşüklük belirtim yok aslında ama kismet yani hersey.su an hiç kolay olmadığını çok iyi anladım bu sürecin rabbim kolayliklar versin hepimize inşallah
Senin daha denemen çok az 5 ay ne ki canım olur yani eşinde de sorun yokdu sanırım öyle diyordun sanki.cok beklemek istemezsen eğer 7 sekiz aydan sonra hsg falan cektirebilirsin.ama 1 seneye kadar normal sayıyor doktorlar zaten.benimde öyle çevremde isteyip de olmayan 1 kişi vardı polipi varmış hsg de bile görünmemis oda.mesela cektiriyorsun ama yine emin olamiyorsun çok tuhaf işler ya bazen.sonra histereskopi oldu ahemen arkasından hamile kaldı.bazen neyin çare olacağınıza bilemiyoruz iste.oda 2 seneden fazla bekledi mesela.insallah bizede nasip olacak bir gün buna inanıyorumBen 35 yaşındayım. 5 ay önce başladım ama daha deneyecek gibiyim :) insallah daha fazla bekletmezler canım. Amh düsük olup da gebe kalan çok kişi var. Benim düsük değil ama hala kalamadımyani bazen sorun olsa bile kolayca oluyor, bazen de sorun gözükmese bile uzun sürüyor. Annelik zor bir zanaat. Belki bebekler de bizim tam olarak anneliğe hazır olmamizi bekliyordur. Kimbilir su an kolaylıkla çocukları olduğunu zannettiğimiz kişiler ne zorluklardan geçti. Yine de çevreme bakiyorum da çocuğu olmayan çok az kişi görüyorum. Eninde sonunda bizim de olacaktır
İnşallah 7 eylülde öğrenirsem bende gelirimCanım mayıs annelerine gell pek kalabalık değiliz ama yavaş yavaş dolucak inş
Öff benim de 7 eylül gibi varsa eğer anca çıkar herhalde. Beklemek çok sıkıcığğğİnşallah 7 eylülde öğrenirsem bende gelirim
Offff sorma ya gün geçtikçe de umudum kırılıyor iyi miÖff benim de 7 eylül gibi varsa eğer anca çıkar herhalde. Beklemek çok sıkıcığğğben de gelcem mayıs annelerine. Mayıs güzel ay, severim
Ay canım o belirtiler bende de var. Daha çok heyecanlandım şimdi. Ama sancim ve ağrımda çok bacaklarımda belimde kasiklarimda. Heran adet olacak gibiyim. Bide ben ovu test yapıyorum takvimime göre 7 eylül adet olmam gerek. Ama yumurtlama hesabıma gire de 3 yada 4 unde olamam gerekiyor. Bilmiyorum kafam karışık kan versem diyorum sonra vazgeçiyorum bekleyeyim diyorum. 4 gün önce test yaptım negatif çıktı.Canım benim Bat 31 ağustostu ben 28 ağustos da test yaptım evde ikinci çizgiyi gördüm dün de betahcg baktırdım ve 131 çıktı sonucum.cuma tekrar bakılacak. Belirti olarak çok sık wc çıkma beyaz krem rengi yoğun kıvamlı akıntı gündüz hafif uykulu hallerim oldu birde çok az göğüslerde dolgunlaşma.inşallah isteyen herkes pozitif görür ve tabi sende canım
Bende de öyle. O yüzden pek umudum yok aslında. Ben de olsa kasıklarda bir kıprasma bir sey olur diye bekliyorum ama yoğğ. Hiçbişi yokOffff sorma ya gün geçtikçe de umudum kırılıyor iyi misivilceler de çıkmaya başladı ya adet dönemim gibi bir de göğüslerim acımıyor hassasiyet falan hak getire
Uyku olayı bende de var ama ben yoruluyorum o yüzden yani o belirti herkeste olmaz hem kasıklarıma da arada sancı giriyor ama adet oluyorum sanki o an gibi tak geçiyor sonra diyorum adet yokluyor 22 ağustos pik vardı 23 Ağustos çatlama 8.gün mü oluyor dahaBende de öyle. O yüzden pek umudum yok aslında. Ben de olsa kasıklarda bir kıprasma bir sey olur diye bekliyorum ama yoğğ. Hiçbişi yokbari uykum falan gelseydi, o da yok. Gayet enerjikim senin çatlama kaçındaydı? Ne zaman test yapacaksın?
Adet belirtisi için erken değil mi? 9 gün oluyor sanırım. 3-4 gün sonra çıkabilir sende. Sancı filan güzel şeyler bunlar bence. İhtimali arttırıyor. Bende yok. Olsaydı daha bi umut ederdim.Uyku olayı bende de var ama ben yoruluyorum o yüzden yani o belirti herkeste olmaz hem kasıklarıma da arada sancı giriyor ama adet oluyorum sanki o an gibi tak geçiyor sonra diyorum adet yokluyor 22 ağustos pik vardı 23 Ağustos çatlama 8.gün mü oluyor daha
Varikosel başlangıcı hep vardı canim 3 4 aydır takibimiz yapılıyor siz ne takviyesi kullandınız belki bize verilen takviye kötüydü bilemiyorum içeriği çok güçlü ama zerre ise yaramadıEsracım selam, biz aşıdan sonra sperm testi yaptırdık. Bizde değerler yükseldi. Tabi aşıdan değil de takviyeden. Sizin de Aşı değil de varikosel kaynaklı olabilir mi değerlerin düşüşü? Umarım gelecek aya toparlanir.
BilmemAdet belirtisi için erken değil mi? 9 gün oluyor sanırım. 3-4 gün sonra çıkabilir sende. Sancı filan güzel şeyler bunlar bence. İhtimali arttırıyor. Bende yok. Olsaydı daha bi umut ederdim.
İnsallah diyeyimBilmembende sivilcelenme 1 hafta kala falan çıkmaya başlar ama bir de bir arkadaşımın sıfır belirtisi vardı şeninde öyle olabilir adet olacağı gece sabaha karşı yapıp öğrendi sonra belirtileri ortaya çıktı sende son dakika golü atabilirsin canım
İnşallahİnşallah 7 eylülde öğrenirsem bende gelirim
Canım yarın 10. Gün oluyor.Uyku olayı bende de var ama ben yoruluyorum o yüzden yani o belirti herkeste olmaz hem kasıklarıma da arada sancı giriyor ama adet oluyorum sanki o an gibi tak geçiyor sonra diyorum adet yokluyor 22 ağustos pik vardı 23 Ağustos çatlama 8.gün mü oluyor daha
Canım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun bende gebelk istiyorum benimde akıntım gelmiyor normalde gelir şimdi yok sen kaç gün gecikmekten sonra test yaptınBende de bu ay akıntı yok. normalde adete yakın çok akıntım olur günlük pedsiz yapamam mesela ama bu sefer kup kuruyum
Teşekkür ederim sizlerede nasip etsin inşallahCanım çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun bende gebelk istiyorum benimde akıntım gelmiyor normalde gelir şimdi yok sen kaç gün gecikmekten sonra test yaptın
Teşekkür ederim Allah razı olsun benimde 4 günüm var ama gecikirse yapacağımTeşekkür ederim sizlerede nasip etsin inşallahGecikmem olmadı bata 4 gün kala öğrendim
Proxeed plus kullandık canım. Günde 2 şase içti.Varikosel başlangıcı hep vardı canim 3 4 aydır takibimiz yapılıyor siz ne takviyesi kullandınız belki bize verilen takviye kötüydü bilemiyorum içeriği çok güçlü ama zerre ise yaramadı
Ortalık karışık zaten bi durO zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr