Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kes
Keşke bizde bundan alsaydık ismi cismi belli olmayan biseye dünya para ödedik
Bize de doktor baska marka takviye verdi ama ben bu proxeed plus için çok iyi yorumlar okumuştum. Doktorun yazdiği ile ilgili yorum göremedim o yüzden dedim proxeed alalım. Sonra doktora da dedim biz bunu kullandık diye. İyi dedi, yaramis aslında içerikleri farklı değildir ama sen de devam edeceksen eğer proxeed al bence. Biz faydasını gördük.

Ortalık karışık zaten bi dur buraya üye olduktan sonra bilmediğimiz ne varsa öğrendik şimdi herşeyi çok detaylı bildiğimiz için daha çok kafa yoruyoruz
Ay eveet. Sıkıldım artık gerçekten. Kısırız biz eşimle artık buna inanmaya basladım nedeni sperm mi yumurta mi ne bilmiyorum ama. Artık pek umudum kalmadı yaw.

Kes
Keşke bizde bundan alsaydık ismi cismi belli olmayan biseye dünya para ödedik
Üzülme esracım herşey herkeste aynı sonucu vermiyo ilk onu verdi dr başka bişey kullansaydın sonuçlar böyle çıksaydı keşke dr un önerdiğini kullansaydım diye düşünecektin.Stresten kaynaklıda olabilir düşük çıkması biraz zaman geçsin tekrarlarsınız .
Tüp bebek sürecine girdin inşallah gerek kalmadan hamile olursun . Ben çok duydum tüp bebeğe karar verip doğal yoldan hamile kalanı kafanda onu netleştirdiğin için biraz rahatlamış oluyosun . Senin çook güzel bi enerjin var kalpten diliyorum en yakın zamanda güzel haber alırsın inşallah

Ay eveet. Sıkıldım artık gerçekten. Kısırız biz eşimle artık buna inanmaya basladım nedeni sperm mi yumurta mi ne bilmiyorum ama. Artık pek umudum kalmadı yaw.
Kızzzz bi bekleee 4 gün değerlendirdin bi şekilde bi yerlere bişeyler gitmiştir sonuçta sizin sonuçlar kötü çıkmadı. Olmazzz umudunu kaybedenlere alamıyoruz seni kontenjan dolu

Kızzzz bi bekleee 4 gün değerlendirdin bi şekilde bi yerlere bişeyler gitmiştir sonuçta sizin sonuçlar kötü çıkmadı. Olmazzz umudunu kaybedenlere alamıyoruz seni kontenjan dolu
Valla bi daha da 4 gün üst üste kendimi yoramam ben küstüm, oynamıyorum hiç belirti yok kızım, tutsaydı az da olsa bir şeyler hissederdim diye düsünüyorum :) sen naptinn? Oldu mu yumurtlama? Değerlendirildi mi?

Aylarca saçmasapan şeylere gebelik belirtisi deyip dolaşmadık mı neymişşşşş belirtinin olması ya da olmaması bizi doğru sonuca götürmüyomuş ben ovü testi yapmıyorum akıntıdan falanda bişey anladığım yok bu ay kafamıza göre takılıyoruz bide böyle denicem

Ben de deli kadınlar gibi bir olacak sonundaa olacak diyorum sonra yok lan olmuyor kısırlık var diyorum. Bu gidişle kişilik bölünmesi yaşicam
Geçen de arkadasla konusurken demez mi benim üstte olduğum pozisyonda gebelik oldu burada bi amuda kalkık şekilde ilişki denenmediği kaldi, millet ne biçim şekillerde hamile kaliyor ya

Bu arada benim de yanağimda sivilce çıkmış lanet olsundu

Kızlar merhaba ınstagram minnakkurabilerrr den innovita marka strip test kullanan varmı. Memnunmusunuz. Bide fiyat konusunda bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi.

olacağı varsa oluyo ben bu ay o kafadayım . Bunca normal ilişkiden ayda 1 olan ilişkiden hamile kalan var herkes bizim gibi şekilden şekle girmiyo ben her ay bişi deniyorum bu ayda kafamıza göre takılalım dedik olmazsa önümüzdeki ay bakalım bizi hangi fantaziler bekliyo deneye deneye yapıcaz du bakalım

Kızlar merhaba ınstagram minnakkurabilerrr den innovita marka strip test kullanan varmı. Memnunmusunuz. Bide fiyat konusunda bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi.
Ben kullandım memnun kaldım çok hassas hemen gösteriyo sahibide her soruma cevap verdi . 40 ovülasyon 4 gebelik testine 110 tl ödemiştim ama mayıs ayında almıştım ben

Ortalık karışık zaten bi dur buraya üye olduktan sonra bilmediğimiz ne varsa öğrendik şimdi herşeyi çok detaylı bildiğimiz için daha çok kafa yoruyoruz
Bazen diyorum ki cahillik en büyük mutluluktur keşke en başından hiç araştırmasaydım daha fazla umut eder daha fazla mutlu yaşardım

O zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr
O zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr
Evet aynen öyle yumurta kalitesi içinde sağlıklı beslenmek yediklerimize dikkat etmek, az da olsa evde egzersizler, çok su içmek gerekiyor aslında bir de ben adetken karından kasıklara doğru ovmak yumurtalara iyi geliyor diye okudum bi yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…