- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.641
Keşke bizde bundan alsaydık ismi cismi belli olmayan biseye dünya para ödedikProxeed plus kullandık canım. Günde 2 şase içti.
Bize de doktor baska marka takviye verdi ama ben bu proxeed plus için çok iyi yorumlar okumuştum. Doktorun yazdiği ile ilgili yorum göremedimKes
Keşke bizde bundan alsaydık ismi cismi belli olmayan biseye dünya para ödedik
Ay eveet. Sıkıldım artık gerçekten. Kısırız biz eşimle artık buna inanmaya basladımOrtalık karışık zaten bi durburaya üye olduktan sonra bilmediğimiz ne varsa öğrendik şimdi herşeyi çok detaylı bildiğimiz için daha çok kafa yoruyoruz
Üzülme esracım herşey herkeste aynı sonucu vermiyo ilk onu verdi dr başka bişey kullansaydın sonuçlar böyle çıksaydı keşke dr un önerdiğini kullansaydım diye düşünecektin.Stresten kaynaklıda olabilir düşük çıkması biraz zaman geçsin tekrarlarsınız .Kes
Keşke bizde bundan alsaydık ismi cismi belli olmayan biseye dünya para ödedik
Kızzzz bi bekleee 4 gün değerlendirdin bi şekilde bi yerlere bişeyler gitmiştir sonuçta sizin sonuçlar kötü çıkmadı. Olmazzz umudunu kaybedenlere alamıyoruz seni kontenjan doluAy eveet. Sıkıldım artık gerçekten. Kısırız biz eşimle artık buna inanmaya basladımnedeni sperm mi yumurta mi ne bilmiyorum ama. Artık pek umudum kalmadı yaw.
Valla bi daha da 4 gün üst üste kendimi yoramam benKızzzz bi bekleee 4 gün değerlendirdin bi şekilde bi yerlere bişeyler gitmiştir sonuçta sizin sonuçlar kötü çıkmadı. Olmazzz umudunu kaybedenlere alamıyoruz seni kontenjan dolu
Aylarca saçmasapan şeylere gebelik belirtisi deyip dolaşmadık mı neymişşşşş belirtinin olması ya da olmaması bizi doğru sonuca götürmüyomuşValla bi daha da 4 gün üst üste kendimi yoramam benküstüm, oynamıyorum hiç belirti yok kızım, tutsaydı az da olsa bir şeyler hissederdim diye düsünüyorum :) sen naptinn? Oldu mu yumurtlama? Değerlendirildi mi?
Ben de deli kadınlar gibi bir olacak sonundaa olacak diyorum sonra yok lan olmuyor kısırlık var diyorum. Bu gidişle kişilik bölünmesi yaşicamAylarca saçmasapan şeylere gebelik belirtisi deyip dolaşmadık mı neymişşşşş belirtinin olması ya da olmaması bizi doğru sonuca götürmüyomuşben ovü testi yapmıyorum akıntıdan falanda bişey anladığım yok bu ay kafamıza göre takılıyoruz bide böyle denicem
Bu arada benim de yanağimda sivilce çıkmışBilmembende sivilcelenme 1 hafta kala falan çıkmaya başlar ama bir de bir arkadaşımın sıfır belirtisi vardı şeninde öyle olabilir adet olacağı gece sabaha karşı yapıp öğrendi sonra belirtileri ortaya çıktı sende son dakika golü atabilirsin canım
Ben de deli kadınlar gibi bir olacak sonundaa olacak diyorum sonra yok lan olmuyor kısırlık var diyorum. Bu gidişle kişilik bölünmesi yaşicam
Geçen de arkadasla konusurken demez mi benim üstte olduğum pozisyonda gebelik olduburada bi amuda kalkık şekilde ilişki denenmediği kaldi, millet ne biçim şekillerde hamile kaliyor ya
Ben kullandım memnun kaldım çok hassas hemen gösteriyo sahibide her soruma cevap verdi . 40 ovülasyon 4 gebelik testine 110 tl ödemiştim ama mayıs ayında almıştım benKızlar merhaba ınstagram minnakkurabilerrr den innovita marka strip test kullanan varmı. Memnunmusunuz. Bide fiyat konusunda bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi.
Bizim olursa mucize olur aslında bakmayın buralarda takıldığıma :) umut dünyası işte kendimi iyi hissediyorum sadece aranızdaykenBekle bekle , bende 4 gun bekledim . Sonra aman ya oyle de battik boyle de dedimyaptim cikti . Insallah seninki de cikar.
Bazen diyorum ki cahillik en büyük mutlulukturOrtalık karışık zaten bi durburaya üye olduktan sonra bilmediğimiz ne varsa öğrendik şimdi herşeyi çok detaylı bildiğimiz için daha çok kafa yoruyoruz
Aynen geri sayım başladı zatenİnsallah diyeyimumarım bu ay patir patir dökülürüz hepimiz hamileyim diye :)
Test yapacaktım da bugün doğum günüm üzülmeyim diye yapmadım ananem üşüttüm de galiba ya benim WC olayı çok arttı kasıklarımda sancım var üşüttüğüme çok eminim artıkCanım yarın 10. Gün oluyor.
Test yapıp bakmadan bize atTest yapacaktım da bugün doğum günüm üzülmeyim diye yapmadım ananem üşüttüm de galiba ya benim WC olayı çok arttı kasıklarımda sancım var üşüttüğüme çok eminim artık
Ben dün fiyat aldım 30 ovülasyon 5 gebelik 80tl+13.5 kargo ücretiKızlar merhaba ınstagram minnakkurabilerrr den innovita marka strip test kullanan varmı. Memnunmusunuz. Bide fiyat konusunda bilgi sahibi olan varsa yazabilirmi.
O zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr
Evet aynen öyle yumurta kalitesi içinde sağlıklı beslenmek yediklerimize dikkat etmek, az da olsa evde egzersizler, çok su içmek gerekiyor aslında bir de ben adetken karından kasıklara doğru ovmak yumurtalara iyi geliyor diye okudum bi yerde.O zamaan sadece sperm ya da hormonlar vs diye de düsünmemek lazım. Belki yumurtlama ya da spermler konusunda her şey yolunda ama yumurtalar kalitesiz. Ondan tutmuyor olabilirr
Mucize adi ustundeBizim olursa mucize olur aslında bakmayın buralarda takıldığıma :) umut dünyası işte kendimi iyi hissediyorum sadece aranızdayken