Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belirtilerini ve şüphelerini ne zamanlar degerlendir din ovu kullandın mi çatlama ne zaman oldu. Adete kaç gun vardı.bu bilgileri paylaşabilirmisin arkadaşlara ve hepimize bilgi olsun diye soruyorum.
Çatlama vs onları biraz önce yazdım. Belirti olarakta adetime 1 hafta kala benim çok akıntım olur hatta 2 gün önce yine öyle bir akıntım oldu ve dedim bu seferde tutmadı ama sonrasında durdu ve çok çok az beyaz akıntı olmaya başladı ama çamaşırımı ıslatacak kadar bile değil. Çatlama olduktan bir kaç sonra adet zamanı olduğu gibi yine göğüs ağrım başladı yine tutmadı dedim.. onun arkasından bel ağrım kasık ağrım başladı. Ama ben en net gece uyuya kalmalarımdan anladım çünkü tam bir gece kuşuyumdur sabahta işe gidecek olsam netflixte bir kaç bölüm dizi izlemeden yatamam ama bu sefer nafile uyuyup kalıyordum. İki kerede göz kararmam oldu hatta biri araba kullanırken denk geldi yanımda eşim olamasaydı apartmanın duvarına giriyordum 2. Göz kararmamda dün oldu. Son olarak batma hanımlar gerçekten batma hissi oluyor ya özellikle eğilip kalkarken. Şimdilik aklıma gelenler bunlar baya uzun oldu ama konuşmayı seven bir insanımdır

Şükürler olsun kuzum artık stresi bırak Allah’ın izniyle İnşallah bi sorun yok hamiş olursun en kısa sürede nasibin seni bulur İnşallah

ooyy bu ayın motivesi gelmiş sana da. herşey güzel, güzel olacak

Detaylı anlatımın içimi çok teşekkür ederim canım ben tam bir kahve bağımlısıyım. Nescafe zaten zararlı diye içmiyorum da Türk kahvesi ve filtre kahve her gün kesin içiyorum. Buradan kendime söz vereyim ovülasyon itibariyle içmicem bata kadar Bu ay benim de hedefim boşluk bırakmadan değerlendirmek. Sperm sıkıntısı yok çok şükür. Sabah olayını bilmiyordum daha mı sağlıklı oluyor sabahları. İşe erken gittiğimiz için onu yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından yumurtlama günü bir kez sabah denemeye çalışırım. Benim haziranda bir düşüğüm var o yüzden kaybın yerini doldurma hissiyle yanıp tutuşuyorum desem yeridir inşallah olur bu ay

Canım inşallah bu ay çok çok güzel haberler alırsın. Ama doktorlar hep ona buna gerek yok diyor da geçen zamanı geri alamıyoruz. Bu ay olmazsa mutlaka hsg ve sperm testi yaptırın. Ama inşallah gerek kalmaz

Ayy bende dün akşam yapmıştım ovu testi benimde böyle çıkmıştı. Dur atayım bak. Ya çok heyecanlanıyorum ama gidip kan vermeye korkuyorum biraz. Son 5 kaldı Adetime.
benimde dün 7 vardı bu şekilde çıkmıştı bugün 6 var bakalım nasıl çıkacak ama batı beklerim ya yarın üzgün olmak istemiyorum o yüzden gebelik testi yapmayacağım

Sabahın etkisi gerçekten varmış. Bizde 6larda kalkıp değerlendirdik valla her yol mübah dedik Rabbim o boşluğu ne zaman dolduracağını bilir elbet teslimiyet gerçekten en güzel şey..

Çok teşekkür ederim canım benim. Sağlıklı ilerler İnşaAllah gebeliğin. tekrar hayırlı olsun.

Benim yakın yagmurseverr in gittiği hastane ama para yok cepte
Valla gidemem şimdi dolmuşa falan binip. Mecbur yarın bekliycem. Adet olmazsam tabi. Ama eli kulağında sanki heran gelecek o dereceyim yani. Ya bide gelirse cok şaşırırım erken olmuş olurum. Takvimime ve yumurtlamama aykırı olur

en azından 4 gün kala yapablrsn bence cnm
ben çok etkileniyorum ya şu son 2-3 aydır herkes olmuyor galiba falan diyor çevremizde hem çalışıyoruz hem okuyoruz eşimle acele etmiyoruz falan desemde olmadı ablandan al diyen bile oluyor çok yıpratıyorlar akrabalar ya o yüzden ağlıyorum eşim kızıyor adette görsem daha iyi diye düşünüyorum o yüzden

Ne saçma bana gore sana onu söyleyen akrabalar dost değil düşman kuzum. Bana kızma lütfen bir insan bir insana bu söyleyemez tabi söyleyen insan ise. Nasıl bir saçmalıktır ya olmuyorsa ablandan al. Nasıl bir fikirsizlik dusuncesizliktir yazık gerçekten çok yazık. Sinirlerim alt üst oldu Allah'ım ya. Bu kadar mı basit ya bir insanı yiprtamak psikolojik zarar vermek. Ya bunları soyleyecegine biraz motive etsene destek versene. Allah allah ya.

neden kızayım canım estağfirullah o yüzden bayramlardan soğudum ya gidiyoruz hep aynı konu 3 yıl oldu sizin de neyse Rabbimin sınavı buymuş yok bilmem ne ki ben 10 aydır istiyorum bir de ama asla anlatamıyorum ya ben çok çabuk düşen birisiyim kötü bir şey duyunca çok çabuk etkileniyorum ağlıyorum günlerce o yüzden test yapmayım erkenden diyorum

Sabir kuzum sabır. Sen tedbirini al takdiri allah'a bırak. Vardır güzel rabbimin bildiği bir duayı hemen gerceklestirmiyorsa ya ya dia sahibini çok seviyordur onu sürekli duymak istiyordur yada dua sahibine daha iyisini ve güzelini hazırlamak için bekletiyordur. Üzme kendini ne olur kim ne derse desin takma kafana hepsine gül geç düşürme motiveni. İnsanların ne dediğini takılma stres yapma kendine.bak bizim en büyük düşmanımız elalem ne der sözüdür kim ne derse desin takılma üzülme. Dualarımseninle kuzum Sende alacaksın hayırlısı ile o bebeği kucağına. Bunu düşün ve bunun için dua et.

Kirildigimizda Can acısı nedir gerçekten anlamıyor erkekler 13 14 aydır deniyoruz iki kez yumurta takibi ve çatlatma yaptık olmadı bu sefer tatile cikicaz diye kendim yumurtlamayı takip edeyim dedim ovulasyon testi ile de hamile kalan coktu dün 18 saatlik yoldan geldik çatlama günüydü çok üzüldüm yalnız hissetim çabamda kendimi bilmiyorum ya küskünüm bahtima galiba

amin canım inşallah ikimizde ve buradaki bütün bekleyen arkadaşlarımız da alalım bu ay hayırlı haberlerimizi inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…