Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh kuzum senin o dediğini ben 3 yıldır yaşıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim nasip eder inşaAllah. İnşaAllah güzel haberini alırım kuzum

İşte bendeki soru işareti de o.. Bu aya olmazsa eşimi sperm testine göndereceğim.. Sperm için çakşır kökü suyu öneriliyor. Araştırsana belki faydasını görürsün.. trendyol daki yorumları da iyi..

Bizim ileri hizlı 0, yavas ileri yüzde 20 idi. 3 ay proxeed kullandık. Bu ay yüzde 20 ileri hızlı, yüzde 40 ileri yavaş çıktı. Bu bizim iyileşmiş halimiz

Özetle ben

Bizim ileri hizlı 0, yavas ileri yüzde 20 idi. 3 ay proxeed kullandık. Bu ay yüzde 20 ileri hızlı, yüzde 40 ileri yavaş çıktı. Bu bizim iyileşmiş halimiz
Gebelik herşeyi öğretecek neredeyse bu dediğin yorumları hiç bilmiyorum bilmekte istemiyorum… Sanki cahil kalsam daha çok tutacak gibi geliyor

Gebelik herşeyi öğretecek neredeyse bu dediğin yorumları hiç bilmiyorum bilmekte istemiyorum… Sanki cahil kalsam daha çok tutacak gibi geliyor
Evet bence de öyle. Çok araştırmak, çok bilmek güzel değil. Ben de bu siteye girmesem sanki daha kolay hamile kalacaktım diye düşünüyorum senin kaçıncı deneme? Yaş kaç?

Evet bence de öyle. Çok araştırmak, çok bilmek güzel değil. Ben de bu siteye girmesem sanki daha kolay hamile kalacaktım diye düşünüyorum senin kaçıncı deneme? Yaş kaç?
31. Yaşındayım bu ay 4. Ay olacak bakalım.. Buna bende yavaş yavaş inanmaya başlıyorum. Eylül grubuna yazılmamak için çok direndim ama ovulasyon testi yaptıktan sonra gene mutlu oldum ve gene adımı yazdırdım Kısır döngüye girmem inşallah

Proxeed e rağmen sizinki gibi ilerleemeyen çok insan var gerçekten güzel ilerlemiş sayınız Biraz beslenme düzenini değiştirip ek birkaç birşey kullanmanızı öneririm

Benim bu ay beş oldu. Eylüle yazdirmicam kendimi 1 ile başlayip 5’e geldim artık. Oraya 5 yıl yazmaktan korkuyorum

Gebelik düşüncesi sayesinde hayatımda gitmediğim kadar doktora gittim. Geçen ay b12 depolarım neredeyse 0 dı, bu ay d vit depolarım en düşük 30 bende 7 çıktı. Neyim çıksa gebeliğe engel yazıyor…Yarın folik asiti de kendi kararımla almaya başlayacağım.. Hayır gebelik fikri olmadan önce nasıl yaşıyordum nasıl sağlıklı olduğuma inanıyordum v mutluydum şimdi sağlıksız olduğumu öğrenip mutsuz olmanın bana ne faydası oldu çözemiyorumda

Proxeed e rağmen sizinki gibi ilerleemeyen çok insan var gerçekten güzel ilerlemiş sayınız Biraz beslenme düzenini değiştirip ek birkaç birşey kullanmanızı öneririm
Valla bu ay kendimizi aşıp 4 gün üst üste deneme yaptık. Diğer aylarda yumurtlamada 2 gün filan deniyorduk. Bu ay da tutmadıysa küsücem ben yumurtama artık. Yetti gayri

Benim bu ay beş oldu. Eylüle yazdirmicam kendimi 1 ile başlayip 5’e geldim artık. Oraya 5 yıl yazmaktan korkuyorum
Bend korkuyorum ama yazdırdım valla zaten üniversite açılıyor istesem de ders yoğunluğundan fırsat bulup gelecek ay giremem… Son viraj gibi düşündüm

Valla bu ay kendimizi aşıp 4 gün üst üste deneme yaptık. Diğer aylarda yumurtlamada 2 gün filan deniyorduk. Bu ay da tutmadıysa küsücem ben yumurtama artık. Yetti gayri
Çakşır olablr e vitamini l’arginin k’artinin.. pharmaton zinco400.. keçi boynuzu kürü/pekmezi vs.. bunlarda sizi baya ilerletir diye düşünüyorum. Birde sayı iyi değilse gün aşırı diyorlar. Benmde problemlerm erkek sorunları üzerine olduğu için baya araştırdım diyeblrm

Ben de hamilelik fikri olmadan önce hayatımda 2 defa filan kadın doğumcuya gitmişimdir. Evlendikten sonra ise hiç gitmemiştim. Gebelik planlayınca gideyim dedim benim rahmim, yumurtam filan var miydi yaa ne durumdalar bi bakalım dedim. Doktor dedi her sey iyi. Oo o zaman hemen ilk ayda hamile kalırım sandım. Olmadıkça orama burama baktirmaya basladım. Hicbirseyde de sorun cıkmayınca ben de suçu benim adama attım artık oturduğum yerden kalk ceviz ye diyorum

Sayı çok yaa. Toplamda 600 milyon küsür sperm çıktı. E ben bunun yüzde 20’si de çok diyorum. Olması lazım gibi geliyor

3 sene mi? Destek tedavi görmediniz mi? Aşılama filan?
Kuzum benim her 2 yumurtaligimda da çikolata kistim var uzun süre tedavi gördüm geçmedi zaten hala var. Dr. Hamile kalırsan iyi olur dedi. 3 sene önce tedaviyi bıraktım. Gerekli testleri yaptım bir sıkıntı çıkmadı.Baktim olmuyor uzun çaba sonucu her çektirdim doktor yine temiz olmamasını gerektirecek problem yok kanallar ve tüpler açık dedi. Eşim sperm testi verdi geçen hafta içi. İleri hareketli sperm sayısı 32 olmadi gerekirken 16 cıktı. Takviye ilaç verdi doktor onu kullanıyor. Bakalim bu ayda olmazsa eğer ben tekrar gidicem artık ilaç mi olur aşılamami olur bakıcaz duruma göre kuzum.

Proxeed mi kullaniyor? Biz baya ilerleme gördük tavsiye ediyorum. Yüzde 20’den 60’a çıktı.

Yaa ben hep düzenli gittim. Evlendikten sonra da gittim.. Sadece evlenmeden önceki ay dogum kontrol hapı almak için gittiğim doktor regl döngüm uzun diye çocuğunun olması çok zor düşünürsen gel yumurtlama takibi yapalım dedi.. Ama yeni evleniem kafamda çocuğun yeri bile yok hatta hiç çocuk istemiyorum eşime söyledim. Boşver ya şimdiden gerek yok bu düşüncelere dedi.. Oyle kaldı sonra hiç bir doktara da sormadım. Taki geçen aya kadar Ama doktorlarda hep herşey normal çok güzel dedi. Bende eşimi doktora gönderdim. Doktor da saçmalamayın daha yeni başlamışsınız biraz daha deneyin böyle yaparsanız stres bağlı spermler etkilersiniz gerek yok demiş. Eşim ısrar ile 4 Ekim sperm testi tarihi almış.. Bakalım bu ay olmazsa gelecek ay eşimi göndericem.. Eşimde artık kendinden şüphe ediyor zaten Varsa bi problem çözelim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…