Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gerçekten bence kesin hamişsin bu ay bende wc durumu aynıydı çok sık wc gidiyordum ve çok sıkışıyorum ve sonuç pozitif
Ayy canım benim beni cook umutlandirdin İnşaAllah öyledir kuzum. Ne zaman öğrendin canım hamiş olduğunu belirtilerin neydi ve ne zama başladın. Adete kac gun kala nasıl öğrendin hamiş olduğunu canım.☺

Yok canım. Gelecek ay tüp bebek planlayan esra. Benim amh pek düşük değil 2 küsürlerde. Yine de olmuyor
Bana doktor amh bakmadı. İyikinde bakmamış sayısal değer ile kafayı yerdim. Ultrason da baktı sağ sol 4-5 yumurta gördü çok iyi devam edin çalışmalara dedi… Yumurta var ama nazlı işte hemen kabullenmiyor

Bana da ilk gittiğim doktor ultrasondan bakıp rezervin iyi yaşına göre demişti, amh de doğrulamış oldu. Ultrasonda az çok ne var ne yok çıkıyor zaten. Amh baktirmaya çok da gerek olmayabilir. Tüplere baktirmadım hala ama onun da neden olduğuna nedense çok ihtimal vermiyorum. Ben spermler tembel diye düsünüyorum. Yüzde yirmi ileri hizli var. Onun 40 filan olmasi iyi olurdu.

Ne güzel. Benim de 24-25 pik oldu. 23-24-25-26 değerlendirdik. Aynı yoldan gitmişiz sende akıntı var mı, kasık ağrısı var mı?
Kuzum benim 22 çatlama oldu. Çatlamadan 2 gün sonra kasık ve karin alt bölgemde ağrı ve batmalar oldu. Çatlamanin 5. Günü göğüs ağrısı başladı üzerine yatamayacağım şekilde. Dünde çok yoğun bir şekilde.Beyaz afedersin sümüksü bir akintim oldu sonra azaldı. Bugün de belimde ağrı bacağıma vuran sancı. Yazdığım şikayetlerim anlican öğündür bugündür devam ediyor. 3 gun önce kaset test yaptım negatif çıktı. Takvimime göre 8 eylül adet. Ama yumurtlamaya göre 5 eylül. Bilmiyorum bekliyorum bakalım günün gelip geçmeden kan falan vermeyi düşünmüyorum. Sende durumlar nasıl canım. Belirtiler nasıl ve ne zaman başladı. Neyden şüphelendin ne zaman test yaptın.

Bende belirti filan yok :) yani tutmuş olsa az çok bi kıpraşma hissederdim zannediyorum. Benim de bat yumurtlamaya göre 9 eylül olmalı. Yarın sabah test yaparım ve kesin negatif çıkar. Sonra umudu kesmeyip adet tarihine kadar teste devam ederim sonra da regl olur otururum gibi geliyor son 4 aydir halim bu

Maviesra nasılsın? İnstagramda bi sayfa gördüm nihalinbahcesi diye hayıt macunu satıyor… Baya kullancı geri dönüşleri paylaşmış.. Belki regl sonrası kullanmayı düşürsün diye paylaşmak istedim. Bugun hir kadın düşük amh rağmen gebe kaldığını yazmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…