- 7 Kasım 2014
- 6.901
- 10.554
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.361
Selam kızlar, yarın sabah doktora gideceğim. 2 gündür çok negatifleştim, içimde hep bir korku ve endişe var. Umarım herşey güzel olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım. Senin ne zaman pik olmuştu ?Benim 7 gün var. Yaparım ama sıvı alımını kesmem lazım.Anca 2 saat sonra atarim bide çişimi nasıl tutacam ya bu ay fena wc gidiyorum gelincede fena sıkıştırıyor
Biliyorum ben keyfine yaptım regl yeni bitti3 saat susuzluga gerek yok. 1 saat onceden bile yapinca eger LH seviyesi yuksekse koyu cikiyor.
İnş bir sorun olmayacaktır bence eşinde gitsin.. Zihniniz her açıdan rahatlarSelam kızlar, yarın sabah doktora gideceğim. 2 gündür çok negatifleştim, içimde hep bir korku ve endişe var. Umarım herşey güzel olur.
Senin eşin sperm baktırdı mı?Selam kızlar, yarın sabah doktora gideceğim. 2 gündür çok negatifleştim, içimde hep bir korku ve endişe var. Umarım herşey güzel olur.
Canım güzel artmış maaşallah..Sonunda betaya tekrar baktırdım. 29 agustosta 20 çıktı 31 agustosta yani bugün de 85 çıktı iyi değil mi?
Beta takip eden kızlar sizin nasıldı??
Yok canım. Gelecek ay tüp bebek planlayan esra. Benim amh pek düşük değil 2 küsürlerde. Yine de olmuyorC charlottes kuzu senin mi amh düşüktü gelecek ay tüp bebek planlıyordun..
Ayy canım benim beni cook umutlandirdin İnşaAllah öyledir kuzum. Ne zaman öğrendin canım hamiş olduğunu belirtilerin neydi ve ne zama başladın. Adete kac gun kala nasıl öğrendin hamiş olduğunu canım.☺Yaa gerçekten bence kesin hamişsin bu ay bende wc durumu aynıydı çok sık wc gidiyordum ve çok sıkışıyorum ve sonuç pozitif
Sen kaçıncı gündesin? Ovu takip yapıyor musun?Yok canım. Gelecek ay tüp bebek planlayan esra. Benim amh pek düşük değil 2 küsürlerde. Yine de olmuyor
Canım benim 20.21 yumurtlama pik oldu. 22 çatlama oldu. 19.20.21.22 değerlendirdik. CanımSelam canım. Senin ne zaman pik olmuştu ?
Benim 26’sında çatladı. Hatta 4 gün üst üste değerlendirmiştim hatırlarsın. Henüz erken belki ama hiçbir belirtim yokSen kaçıncı gündesin? Ovu takip yapıyor musun?
Daha rahme bile düşmemiştir bekle bakalımBenim 26’sında çatladı. Hatta 4 gün üst üste değerlendirmiştim hatırlarsın. Henüz erken belki ama hiçbir belirtim yok
Bi kıprasma filan olurdu bence. Domuz gibiyim hiç akıntı bişi de yook.Daha rahme bile düşmemiştir bekle bakalım
Ne güzel. Benim de 24-25 pik oldu. 23-24-25-26 değerlendirdik. Aynı yoldan gitmişiz sende akıntı var mı, kasık ağrısı var mı?Canım benim 20.21 yumurtlama pik oldu. 22 çatlama oldu. 19.20.21.22 değerlendirdik. Canım
Bana doktor amh bakmadı. İyikinde bakmamış sayısal değer ile kafayı yerdim. Ultrason da baktı sağ sol 4-5 yumurta gördü çok iyi devam edin çalışmalara dedi… Yumurta var ama nazlı işte hemen kabullenmiyorYok canım. Gelecek ay tüp bebek planlayan esra. Benim amh pek düşük değil 2 küsürlerde. Yine de olmuyor
Bana da ilk gittiğim doktor ultrasondan bakıp rezervin iyi yaşına göre demişti, amh de doğrulamış oldu. Ultrasonda az çok ne var ne yok çıkıyor zaten. Amh baktirmaya çok da gerek olmayabilir. Tüplere baktirmadım hala ama onun da neden olduğuna nedense çok ihtimal vermiyorum. Ben spermler tembel diye düsünüyorum. Yüzde yirmi ileri hizli var. Onun 40 filan olmasi iyi olurdu.Bana doktor amh bakmadı. İyikinde bakmamış sayısal değer ile kafayı yerdim. Ultrason da baktı sağ sol 4-5 yumurta gördü çok iyi devam edin çalışmalara dedi… Yumurta var ama nazlı işte hemen kabullenmiyor
Kuzum benim 22 çatlama oldu. Çatlamadan 2 gün sonra kasık ve karin alt bölgemde ağrı ve batmalar oldu. Çatlamanin 5. Günü göğüs ağrısı başladı üzerine yatamayacağım şekilde. Dünde çok yoğun bir şekilde.Beyaz afedersin sümüksü bir akintim oldu sonra azaldı. Bugün de belimde ağrı bacağıma vuran sancı. Yazdığım şikayetlerim anlican öğündür bugündür devam ediyor. 3 gun önce kaset test yaptım negatif çıktı. Takvimime göre 8 eylül adet. Ama yumurtlamaya göre 5 eylül. Bilmiyorum bekliyorum bakalım günün gelip geçmeden kan falan vermeyi düşünmüyorum. Sende durumlar nasıl canım. Belirtiler nasıl ve ne zaman başladı. Neyden şüphelendin ne zaman test yaptın.Ne güzel. Benim de 24-25 pik oldu. 23-24-25-26 değerlendirdik. Aynı yoldan gitmişiz sende akıntı var mı, kasık ağrısı var mı?
Bende belirti filan yok :) yani tutmuş olsa az çok bi kıpraşma hissederdim zannediyorum. Benim de bat yumurtlamaya göre 9 eylül olmalı. Yarın sabah test yaparım ve kesin negatif çıkar. Sonra umudu kesmeyip adet tarihine kadar teste devam ederim sonra da regl olur otururum gibi geliyor son 4 aydir halim buKuzum benim 22 çatlama oldu. Çatlamadan 2 gün sonra kasık ve karin alt bölgemde ağrı ve batmalar oldu. Çatlamanin 5. Günü göğüs ağrısı başladı üzerine yatamayacağım şekilde. Dünde çok yoğun bir şekilde.Beyaz afedersin sümüksü bir akintim oldu sonra azaldı. Bugün de belimde ağrı bacağıma vuran sancı. Yazdığım şikayetlerim anlican öğündür bugündür devam ediyor. 3 gun önce kaset test yaptım negatif çıktı. Takvimime göre 8 eylül adet. Ama yumurtlamaya göre 5 eylül. Bilmiyorum bekliyorum bakalım günün gelip geçmeden kan falan vermeyi düşünmüyorum. Sende durumlar nasıl canım. Belirtiler nasıl ve ne zaman başladı. Neyden şüphelendin ne zaman test yaptın.