Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pik duruyor evet. Bende ovu takibi yapıyorum ama. Bu marka değil lobuguick marka ile bakıyorum ben. bana kalırsa degerlendir boş geçme derim. Eğer eşinde herhangi bir sperm sorunu yok ise ara silik görene kadar devam et ilişkiye. Sorunu varsa ama 1 gun ara şeklinde ilerle. Ama mutlaka degerlendir baya köyü çünki. Benim de 2 gün sürmüştü yumurtlama 3. Günden sonra siliklesti

Ben de bugün ilk ovulasyon denememe başladım. Döngümün 9. Günü çooook silik çıktı. Normalde 27 gün sürer, inşallah koyulaşır, o kadar silik ki hiç koyulaşmayacak gibi

Şu gebelikten şüphelenip batı yaklaşıp test yapan arkadaşlar birde Ovülasyon testi deneyip buraya atabilir misiniz
Benim 7 gün var. Yaparım ama sıvı alımını kesmem lazım.Anca 2 saat sonra atarim bide çişimi nasıl tutacam ya bu ay fena wc gidiyorum gelincede fena sıkıştırıyor

Teşekkür ederim canım

Bende bugün akıntıyı hissedip ovu testi yaptım 3 saat sususzluğq rağmen çok silik çıktı Ovu testi yapınca nedense çok iyi hissediyorum kendimi

Merhaba adet döneminde mi başladınız

Benim 7 gün var. Yaparım ama sıvı alımını kesmem lazım.Anca 2 saat sonra atarim bide çişimi nasıl tutacam ya bu ay fena wc gidiyorum gelincede fena sıkıştırıyor
Yaa gerçekten bence kesin hamişsin bu ay bende wc durumu aynıydı çok sık wc gidiyordum ve çok sıkışıyorum ve sonuç pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…