- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #8.341
Sana zahmet varsa Ovülasyon testi de dener misin?4 gün var sabah erken gebelik testi alır yaparım muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana zahmet varsa Ovülasyon testi de dener misin?4 gün var sabah erken gebelik testi alır yaparım muhtemelen
Canım pik duruyor evet. Bende ovu takibi yapıyorum ama. Bu marka değil lobuguick marka ile bakıyorum ben. bana kalırsa degerlendir boş geçme derim. Eğer eşinde herhangi bir sperm sorunu yok ise ara silik görene kadar devam et ilişkiye. Sorunu varsa ama 1 gun ara şeklinde ilerle. Ama mutlaka degerlendir baya köyü çünki. Benim de 2 gün sürmüştü yumurtlama 3. Günden sonra siliklestiKızlar bende ovu takıbı yapıyorum halen, 29 u yaptım 2. Kez pikti dün sıvı alımına cok dıkkat edemeden yaptım sılık gibiydi bugun yıne pik, hatta uygulamaya yukluyorum en az 10 kez çektim resmini hepsinde doruk doruk doruk dıyor merakımdan atesımı ölçtüm kol altından 37.3 e kdr çıkıyor alından 36,5-37 gidip gelıo kafasına göre, tahmını reglıme 6 gün var solda yumurtam vardı doktor baktıgında sadece sol kasığımda sanki mınnoş balıklar ısırıyormuş gibi oluyor, birde iki gün önce böyle genelde regl zamanı olur bende o sanki biri afedersınız seyımi tutup aşağı çekıomus gibi oldu hatta adım atamadım, evde sadece 2 adet testim var o yuzden beklıyorum boşa para vermıyım diye. Sizce pik mi bu test cidden, ebru ceylan a da yolladım bu teste bakmıyorum dedi markası baby fast burda arkadaslar demıstı o yuzden bu markayı aldım.
Fikir verirseniz sevinirim
Benim 7 gün var. Yaparım ama sıvı alımını kesmem lazım.Anca 2 saat sonra atarim bide çişimi nasıl tutacam ya bu ay fena wc gidiyorum gelincede fena sıkıştırıyorŞu gebelikten şüphelenip batı yaklaşıp test yapan arkadaşlar birde Ovülasyon testi deneyip buraya atabilir misiniz
Stresten bomboşum şu an ilk idrarda denerimSana zahmet varsa Ovülasyon testi de dener misin?
Bir anda koyulaşıyor merak etme döngüne göre bilir o işiniBen de bugün ilk ovulasyon denememe başladım. Döngümün 9. Günü çooook silik çıktı. Normalde 27 gün sürer, inşallah koyulaşır, o kadar silik ki hiç koyulaşmayacak gibi
Teşekkür ederim canımCanım pik duruyor evet. Bende ovu takibi yapıyorum ama. Bu marka değil lobuguick marka ile bakıyorum ben. bana kalırsa degerlendir boş geçme derim. Eğer eşinde herhangi bir sperm sorunu yok ise ara silik görene kadar devam et ilişkiye. Sorunu varsa ama 1 gun ara şeklinde ilerle. Ama mutlaka degerlendir baya köyü çünki. Benim de 2 gün sürmüştü yumurtlama 3. Günden sonra siliklesti
Bi anda oluyor ya bende anlamıyorum bir iki gün renkleniyor snra pikBen de bugün ilk ovulasyon denememe başladım. Döngümün 9. Günü çooook silik çıktı. Normalde 27 gün sürer, inşallah koyulaşır, o kadar silik ki hiç koyulaşmayacak gibi
Ah inşallah, doktordan döndük her şeyin iyi olduğunu söyledi sperm sayısı hareketlilik vs. Bakalım artık iyi beslenme yumurtlama takibi ile güzel haberler verebilirim inşllahİnşallahh canım benim ben de senden iyi haberler bekliyorum önümüzdeki ay
Gayet düzgün artmış maşallahSonunda betaya tekrar baktırdım. 29 agustosta 20 çıktı 31 agustosta yani bugün de 85 çıktı iyi değil mi?
Beta takip eden kızlar sizin nasıldı??
Masallah masallah gayet güzel artmışSonunda betaya tekrar baktırdım. 29 agustosta 20 çıktı 31 agustosta yani bugün de 85 çıktı iyi değil mi?
Gayet iyi çıkmış sağlık haberlerini bekliyoruzSonunda betaya tekrar baktırdım. 29 agustosta 20 çıktı 31 agustosta yani bugün de 85 çıktı iyi değil mi?
3 saat susuzluga gerek yok. 1 saat onceden bile yapinca eger LH seviyesi yuksekse koyu cikiyor.Bende bugün akıntıyı hissedip ovu testi yaptım 3 saat sususzluğq rağmen çok silik çıktı Ovu testi yapınca nedense çok iyi hissediyorum kendimi
Merhaba adet döneminde mi başladınızTeşekkür ederim hepimiz muaffak olalim insallah. Ben ilk 1 hafta günde iki fincan sabah ac ve aksam yatmadan önce iciyordum. E 2 biraz düşük, lh fsh tan birazcik yüksekti, prolaktin yüksekti şükür hepsini dengeledigini hissettim, güçlü hissedilir bir ovulasyon olmustu. 1 haftayi tamamladiktan sonra 1 fincana düşünürdüm. Cunku 2 fincan fsh yüksekliğine , 1 fincan ise adet duzensizligine iyi geliyormuş. Benim fsh yüksek olmadigi gec yumurtladigim icin tek ictim. Bir de o ay esim ilk defa keci boynuzu çayı içti.
Canım baban nasıl oldu iyidir umarımGayet düzgün artmış maşallah
Keşke canım benim ama henüz bi değişiklik yokCanım baban nasıl oldu iyidir umarım
Gayet iyi çıkmış sağlık haberlerini bekliyoruz
Masallah masallah gayet güzel artmış
Sağolun kızlarGayet düzgün artmış maşallah
Yaa gerçekten bence kesin hamişsin bu ay bende wc durumu aynıydı çok sık wc gidiyordum ve çok sıkışıyorum ve sonuç pozitifBenim 7 gün var. Yaparım ama sıvı alımını kesmem lazım.Anca 2 saat sonra atarim bide çişimi nasıl tutacam ya bu ay fena wc gidiyorum gelincede fena sıkıştırıyor