Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende ovu takıbı yapıyorum halen, 29 u yaptım 2. Kez pikti dün sıvı alımına cok dıkkat edemeden yaptım sılık gibiydi bugun yıne pik, hatta uygulamaya yukluyorum en az 10 kez çektim resmini hepsinde doruk doruk doruk dıyor 🤣merakımdan atesımı ölçtüm kol altından 37.3 e kdr çıkıyor alından 36,5-37 gidip gelıo kafasına göre, tahmını reglıme 6 gün var solda yumurtam vardı doktor baktıgında sadece sol kasığımda sanki mınnoş balıklar ısırıyormuş gibi oluyor, birde iki gün önce böyle genelde regl zamanı olur bende o sanki biri afedersınız seyımi tutup aşağı çekıomus gibi oldu hatta adım atamadım, evde sadece 2 adet testim var o yuzden beklıyorum 🤣boşa para vermıyım diye. Sizce pik mi bu test cidden, ebru ceylan a da yolladım bu teste bakmıyorum dedi markası baby fast burda arkadaslar demıstı o yuzden bu markayı aldım.
Fikir verirseniz sevinirim
Canım pik duruyor evet. Bende ovu takibi yapıyorum ama. Bu marka değil lobuguick marka ile bakıyorum ben. bana kalırsa degerlendir boş geçme derim. Eğer eşinde herhangi bir sperm sorunu yok ise ara silik görene kadar devam et ilişkiye. Sorunu varsa ama 1 gun ara şeklinde ilerle. Ama mutlaka degerlendir baya köyü çünki. Benim de 2 gün sürmüştü yumurtlama 3. Günden sonra siliklesti

Ben de bugün ilk ovulasyon denememe başladım. Döngümün 9. Günü çooook silik çıktı. Normalde 27 gün sürer, inşallah koyulaşır, o kadar silik ki hiç koyulaşmayacak gibi 😂😂

Şu gebelikten şüphelenip batı yaklaşıp test yapan arkadaşlar birde Ovülasyon testi deneyip buraya atabilir misiniz 🙂
Benim 7 gün var. Yaparım ama sıvı alımını kesmem lazım.Anca 2 saat sonra atarim 😁bide çişimi nasıl tutacam ya bu ay fena wc gidiyorum gelincede fena sıkıştırıyor 🙇‍♀️🤦‍♀️

Canım pik duruyor evet. Bende ovu takibi yapıyorum ama. Bu marka değil lobuguick marka ile bakıyorum ben. bana kalırsa degerlendir boş geçme derim. Eğer eşinde herhangi bir sperm sorunu yok ise ara silik görene kadar devam et ilişkiye. Sorunu varsa ama 1 gun ara şeklinde ilerle. Ama mutlaka degerlendir baya köyü çünki. Benim de 2 gün sürmüştü yumurtlama 3. Günden sonra siliklesti
Teşekkür ederim canım 🙏

Bende bugün akıntıyı hissedip ovu testi yaptım😁 3 saat sususzluğq rağmen çok silik çıktı☺️ Ovu testi yapınca nedense çok iyi hissediyorum kendimi😁

Teşekkür ederim hepimiz muaffak olalim insallah. Ben ilk 1 hafta günde iki fincan sabah ac ve aksam yatmadan önce iciyordum. E 2 biraz düşük, lh fsh tan birazcik yüksekti, prolaktin yüksekti şükür hepsini dengeledigini hissettim, güçlü hissedilir bir ovulasyon olmustu. 1 haftayi tamamladiktan sonra 1 fincana düşünürdüm. Cunku 2 fincan fsh yüksekliğine , 1 fincan ise adet duzensizligine iyi geliyormuş. Benim fsh yüksek olmadigi gec yumurtladigim icin tek ictim. Bir de o ay esim ilk defa keci boynuzu çayı içti.
Merhaba adet döneminde mi başladınız

Benim 7 gün var. Yaparım ama sıvı alımını kesmem lazım.Anca 2 saat sonra atarim 😁bide çişimi nasıl tutacam ya bu ay fena wc gidiyorum gelincede fena sıkıştırıyor 🙇‍♀️🤦‍♀️
Yaa gerçekten bence kesin hamişsin 🤩🤩 bu ay bende wc durumu aynıydı çok sık wc gidiyordum ve çok sıkışıyorum ve sonuç pozitif :anneadayı:

X