Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım mide yanması konusunda net bilgim yok. Ama bazı belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Sen de olur başkasında olmaz gibi. Bide benim soyledigim bazi belirtilet psikoljikolduğunu düşünmüyorum bu ay. Çünkü ciddi anlamda rahatsız etti. Hayırlısı diyip bekliyorum🙏🏼😊
aynen herkeste çok farklı oluyormuş kişisel yani ama ben çok hayal kırıklığı yaşadığım için kendimi olumsuza çok alıştırdım galiba ya sen bakma bana :)

Kızlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz🥺🥺🥺🥺🥺 ben inanamıyorum şu an öylesine yapmıştım hiç ümidim yoktu amaa 🥺🥺🥺🥺

Eklentiler

• 9F8E39F4-BDD2-4FE7-8B06-839D25DD4111.jpeg
    9F8E39F4-BDD2-4FE7-8B06-839D25DD4111.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bende ovu takıbı yapıyorum halen, 29 u yaptım 2. Kez pikti dün sıvı alımına cok dıkkat edemeden yaptım sılık gibiydi bugun yıne pik, hatta uygulamaya yukluyorum en az 10 kez çektim resmini hepsinde doruk doruk doruk dıyor 🤣merakımdan atesımı ölçtüm kol altından 37.3 e kdr çıkıyor alından 36,5-37 gidip gelıo kafasına göre, tahmını reglıme 6 gün var solda yumurtam vardı doktor baktıgında sadece sol kasığımda sanki mınnoş balıklar ısırıyormuş gibi oluyor, birde iki gün önce böyle genelde regl zamanı olur bende o sanki biri afedersınız seyımi tutup aşağı çekıomus gibi oldu hatta adım atamadım, evde sadece 2 adet testim var o yuzden beklıyorum 🤣boşa para vermıyım diye. Sizce pik mi bu test cidden, ebru ceylan a da yolladım bu teste bakmıyorum dedi markası baby fast burda arkadaslar demıstı o yuzden bu markayı aldım.
Fikir verirseniz sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-31-16-20-08-673_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2021-08-31-16-20-08-673_com.bm.android.thermometer.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_2021-08-31-16-20-03-659_com.bm.android.thermometer.jpg
    Screenshot_2021-08-31-16-20-03-659_com.bm.android.thermometer.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210831_160105.jpg
    IMG_20210831_160105.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210831_160052.jpg
    IMG_20210831_160052.jpg
    224,7 KB · Görüntüleme: 104
Ayyy kuzum benim ne güzel dedin kız öyle. İnşaAllah ya. Canım aynıymış zamanlarimiz evet. Bana yumurtlamadan sonraki dönemini anlatırmisin öğrenene kadar ne belirtin oldu nelerden şüphelendin.
tamamen regl belirtilerim vardı hatta dedim ki regli ben yanlış hesapladım çatlamadan değil heralde yumurtlamadan sayacaktım. göbek çevremde ara ara batma oldu damarlarım çok çıktı kasıklarıma ara ara ağrı giriyodu sonra bel ağrım şiddetlendi bacağıma kadar vuruyordu valla ondan regl olcağımdan çok emindim

Aaaaa görüyorumm evettt 😳😳😳 4 saat sabredebilirsen tekrarla bence ama sabredemem diyosan kan verr ay çok heyecanlıı
Şaşkınlıktan ne yapacağımı bilmiyorum şu an sabah tekrarlarım o zamanda çıkarsa kan veririm 🥺 Allahım inşallah doğrudur aylardır sabah akşam yaptım bu testi hiç böyle çizgi görmedim

tamamen regl belirtilerim vardı hatta dedim ki regli ben yanlış hesapladım çatlamadan değil heralde yumurtlamadan sayacaktım. göbek çevremde ara ara batma oldu damarlarım çok çıktı kasıklarıma ara ara ağrı giriyodu sonra bel ağrım şiddetlendi bacağıma kadar vuruyordu valla ondan regl olcağımdan çok emindim
Benimde çatlama üzerine bugün 9 gün oldu canım.Bende aynı durumdayım çatlamadan 2 gün sonra başlayan adet ile aynı olan belirtilerim başladı. Ay İnşaAllah benim de hamilelik olarak çıkar.Her an sanki oldum olacam içindeyim.☺Bugünde bacağıma vurdu hatta ağrı sancı. 2 gun önce test yaptım kaset test negatif çıktı.😕

Benimde çatlama üzerine bugün 9 gün oldu canım.Bende aynı durumdayım çatlamadan 2 gün sonra başlayan adet ile aynı olan belirtilerim başladı. Ay İnşaAllah benim de hamilelik olarak çıkar.Her an sanki oldum olacam içindeyim.☺Bugünde bacağıma vurdu hatta ağrı sancı. 2 gun önce test yaptım kaset test negatif çıktı.😕
ya inanır mısın ilk test yaptım bu ne bembeyaz dedim lariye attım o gördü çizdi hatta öyle anladım sonra sabahına yine yaptım daha belirgindi bi de predictor yaptım onda netleşti kan verdim öylece. ya valla çok dua ediyorum hepinize inşallahh bebişler gelsiin sıra sıraa

Öyle bişi ki adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzer benim de iki gündür bogaxım kuruyor miğdem kazınıyor ve afedersiniz çok kötü bi gaz sancım oluyoe ama diyorum Buda belki yeni regl belirtileri tabi umudumuzu kaybetmek yok bellide tutturmuşsunuzdur
Dediklerimizin aynilari bende de var fakat ben pik günümü malesef kaçırdım öncesini ve sonrasını değerlendirdim gerçi ama sizde okuyunca bir umut edesim geldi umutsuzlugun içinde

X