Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani bu kadar erkenden ağrı kesici alsam bile sıkıntı olur mu ya gebelik varsa bile çok çok erken sonuçta diye düşünüyorum bilemiyorum
şüphen varsa parasetemol içeren ağrı kesiciler kullan parol gibi. benim çok baş ağrım oldu hala da oluyo şuan sabretmeye çalışıyorum ama zor durumda kaldım daha testte vermemiştim o zaman bi tane içtim yoksa uyuyamıyordum ağrıdan. ayrıca diğer kızların nasıl bilmiyorum ama kasık ağrım var belime de vuruyo bu kadar erken bunları yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi resmen bıçak batar gibi cız cız ediyo. Genelde pek birşey olmuyo olabilir ama adaçayıyla bile çocuk düşürenler oluyo dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum ama tabi ki sen bilirsin :):):)

yok içmedim zaten eşim o kadar sıkıntı çektik içme kalsın dedi bende sabrediyorum artık ne yapalım benimde bel ağrım oluyor ve arada sırada karnımın içinde sızı var ben covid olduğumu falan düşünüyorum artık az evvel ateşimi ölçtüm 37,4 pek gebeliğe ihtimal vermiyorum artık ya senin belli oldu hemen ne güzel oldu darısı da bana :)

benim 1 haftadır ateşim 36,9 37 falan oluyodu. eşim durup durup sen hasta mısın diyip ateş ölçerle gelip ölçüyordu meğer gebeliktenmiş :) dediğin kadar yükselmedi ama hiç. max 37 oldu. Öğrendim de ne oldu doktor yok ortalıkta daha 2. beta mı veremedim çok zor durumda kalırsan parol aklında olsun ateşini de düşürür hem...

gebelik ateş yapar mı ya onu duymadım ben hiç yani onu da ona yormadım açıkçası grip alan olduğumu düşünüyorum ben :) dikkatli ol kalp atışlarını duyana kadar aksatma aman

canım haftasonu çok bakamadım ya sende gebelik oldu değilmi tebrik ediyorum seni hemen bi kısa özet geç bana :) yaş kaç aydır deniyorsunuz neler yaptınız sorun sıkıntı varmıydı belirtiler kaç günde öğrendn vs

Kızlar merhaba
Eşimin sperm sonucu belli oldu, ben kendimce yorumlayabildim dr gideceğiz birazdan ama tecrübeli olanlar yorumlarsa mutlu olurum

Eklentiler

• 7DE6EDC3-89B3-472C-B62A-47652583BCC0.png
    336 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar adetim tam 7 gün geçikti hiç belirtim yok yarın doktor randevusu alıcam doktor kan testi ister diye bugün test yaptırdım sonuç bu hamile miyim ?

Kızlar adetim tam 7 gün geçikti hiç belirtim yok yarın doktor randevusu alıcam doktor kan testi ister diye bugün test yaptırdım sonuç bu hamile miyim ?Eki Görüntüle 2908885
malesef.. ovulasyon yapmış mıydınız? ben ovulasyon yapmazken 2-3 hafta gecikiyordu regl meğer geç yumurtladığım içinmiş döngüm çok uzundu sizin öyle bir şey olabilir mi acaba

malesef.. ovulasyon yapmış mıydınız? ben ovulasyon yapmazken 2-3 hafta gecikiyordu regl meğer geç yumurtladığım içinmiş döngüm çok uzundu sizin öyle bir şey olabilir mi acaba
Hayır ovülasyon yapmadım hep takvime göre ilerlerdi hiç adet geçikmesi yaşamadım diye bilirim hiç ümidim yoktu zaten önceki kan sonuçlarım hep 0,1 çıkardı bunda bir şaşırdım

Hayır ovülasyon yapmadım hep takvime göre ilerlerdi hiç adet geçikmesi yaşamadım diye bilirim hiç ümidim yoktu zaten önceki kan sonuçlarım hep 0,1 çıkardı bunda bir şaşırdım
Bundaki değer <5 yani beşten küçük değer. Bazı laboratuvarlar beşten küçük diye giriyor sonucu 1 falan yazmıyor.

Bundaki değer <5 yani beşten küçük değer. Bazı laboratuvarlar beşten küçük diye giriyor sonucu 1 falan yazmıyor.
Napalım artık alıştık yarın doktor randevumda geçikme sebebini anlarım artık kistlerden kurtulamadığım için aylardır tedaviye başlayamadık

gebelik ateş yapar mı ya onu duymadım ben hiç yani onu da ona yormadım açıkçası grip alan olduğumu düşünüyorum ben :) dikkatli ol kalp atışlarını duyana kadar aksatma aman
bnde bilmiyordum kötü bişi oluyo sandım doktorlar videolarında normal demiş bide şöyle bi açıklama okudum aklıma yattı. ''Gebelikte gebelik hormonları nedeniyle vücut ısısında yükselme olur. Bu durum gebeliğin işaretidir. Normal insanların vücut sıcaklığı ile gebe olan insanların vücut sıcaklığı farklılık gösterir. Anne adaylarının vücut sıcaklığı 37 derecenin üstünde olabilir.''
Olduğum yerdeki tüüüm kadın doğum doktorları dolu. devlet zaten randevu bile açmıyor. sağlık ocğındakine gittim beta baksa düzenli artmış mı diye oda bana dedi ki ben kadın doğumcu muyum bana niye geldin benim yapacak bi şeyim yok dedi. Eve geldim yarın gidip özelden kendim vereceğim beta baksınlar yoruldum kaç yere gidip elim boş döndüm moralim bzuldu...

maalesef doğru canım ya çok çok dolu en iyisi özelde takip etmen en azından kalp atışlarını falan duysan biraz daha için rahat ederdi İstanbul bile çok dolu onu bilmiyordum hamilelik belirtisi olduğunu ama ben pek sanmıyorum ovülasyon yapıyorum her gün hiç bırakmadan ama koyuluk olmadı henüz adete de 7 gün kaldı zira en kötü soğuk aldım anlayacağın bu ay da gol değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…